Gå til innhold

Tips? Boligkjøp Oslo, salg Bergen


Balsature

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Arbeidsplassen min blir i Bjørvika. Noen som er kjent i Oslo? Hva vil være optimal (men realistisk til ca 3,5) plassering ift avstand til jobb og bysentrum? Vil så nærme som mulig. 

 

Ser på finn at det er en del byggeprosjekter i bjørvika nå. Minste leilighetene der er 34 kvm. Men de vil vel være rådyre (ser en 39 kvm fra 2014 til 4,7).  Bjørvika kan jeg bare glemme å bo i

 

Ser også at det er en del leiligheter i Grønland. Det kunne jo kanskje være en fin location. Også området nord for løkka, under elva, ser bra ut på kartet.

Grønland har begynt å bli litt dyrere, men er fortsatt overkommelig. Du finner sannsynligvis noe bra der for 3,5 millioner. Det er også et veldig hyggelig område å bo i. Jeg vil også anbefale gamlebyen, altså østover fra Grønland. Området rundt Schweigaards gate øst for Oslo gate er utrolig hyggelig. Bare pass på at du sjekker hvordan det ligger i forhold til toglinjene, det er noen leilgheter som opplever mye støy fra tog der.

 

Alt som ligger mot sentrum fra aksen Kværnerbyen - Etterstad - Hasle er sentralt og stort sett overkommelig prisnivå (med noen unntak, f. eks. Lille Tøyen Hageby). Basically innenfor streken på vedlagte tegning. Mot Nordstrand (sørover) er det gjerne dyrere, og utenfor begynner det å bli mindre sentralt. Bor du i nærheten av T-banen kan du strengt tatt bosette deg hvor som helst, men hvis du har lyst til å bo urbant og i gang/sykkelavstand til ting vil jeg anbefale området jeg nevner.

 

 

post-44509-0-24371500-1532695920_thumb.jpg

Endret av Herr Brun
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Takk for tips! Alle disse ligger sikkert bra til i forhold til sentrum og arbeidsplass. Men de ligger ca. akkurat på 3,5 eller litt over. Er det vanlig å få kjøpt på prisant?

Det varierer, men det er jo lov å prøve.

 

Jeg solgte selv en leilighet på Lilleberg i fjor, den var på 34 kvadratmeter og gikk for 2,550. Jeg kjøpte den i 2010 og betalte da 1,250 for den.

Leiligheten jeg solgte hadde nytt gulv men det var ellers ikke gjort så mye de siste 10-12 årene.

Endret av Snylter
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nordea kan jeg fint anbefales hvis du vil få et bra lån med lav rentesats (1.99%). DNB driver med ran, jeg skjønner meg ikke på folk som bruker dem...

 

Men ang boligområde, jeg tror at Løren kan være et smart valg. Dog ikke gåavstand. Jeg synes Herr Brun sa mye bra her, hør på han.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...