Gå til innhold

Skal til Tokyo i november!


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Som trådtittel tilsier, jeg skal til Tokyo i november. Jeg trenger tips for alt fra hotell til andre små-ting du kan finne på. Jeg har sjekket ut Airbnb sin aktivitets-liste, og det virker som det er mye bra der! Men tenker å høre med noen av dere som har vært der og kan fortelle litt om hva dere anbefaler å gjøre i Tokyo.

 

Nå skal det sies at jeg har vært i Tokyo 2 ganger tidligere med kompiser, og denne gang reiser jeg alene. Jeg har bodd i Roppongi og Minato, men ønsker å sjekke ut andre steder å bo, aktiviteter for en som reiser alene osv. 

 

Jeg føler jeg ikke fikk det jeg ville utav mine to tidligere turer, da jeg har måttet ta hensyn til andres ønsker og har latt andre bestemme litt for meg, som jeg egentlig angrer litt på, selv om vi hadde det gøy.

 

Jeg skal være der fra 9.-27.november.

På forhånd takk! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I Japan vil jeg anbefale å enten bo på såkalt business-hotell, kompakt rom med morsomme tekniske løsninger som kun koster ca. 500NOK/natta selv midt i Tokyo,  eller på Ryokan som er klassiske vertshus hvor man bor tradisjonelle rom og sover på futon. Vestlige hoteller er dyre og kjedelige.

 

Er aldri noe sted så lenge som du har så jeg har ikke erfaringer med AirBnB, men det kan være en måte å komme tettere inn på kulturen.

 

Har brukt bo ikke for langt fra Kanda stasjon når jeg er i Tokyo. Det er billig til å være så sentralt, området er rolig selv om det har det meste man trenger, det er en liten stasjon der som er lett å håndtere og hvor man raskt kommer seg til mange steder og man kan faktisk nå mye til fots derifra.

 

Du burde satse på å skaffe seg Japan Rail pass før du reiser slik at du kan ta dagsutflukter over hele øya. Vil spesialt anbefale i slutten av perioden ta shinkansen til Nagano tidlig en morgen og så lokaltog og buss for å komme deg til sneapene som er kjente for å bade i en varm kilde.

 

Ellers er jo søndager i Yoyogi park en klassiker. Umulig å ikke se mye rart der.

 

Husker at de hadde importert et komplett tysk julemarked som var satt opp ved Yokohama.

Lenke til kommentar

Mat, prøv alt rart du ikke har prøvd før.

 

Som nevnt over, bo på de billigere hotellene om du ikke vill bruke massevis av penger på hotel. Jeg har grei erfaring i fra apa hotels i roppongi. 

 

Dra på sosiale ting som beercrawl om du vill ut på byen, eller utveksling av språk. Jeg har brukt appen meetup med god suksess, tinder fungerer også bra i Japan synes jeg. 

 

Vill også anbefale Yokohama, var der sist måned i en lengre periode. Mye å oppleve, likte godt chinatown der. 

 

Litt vanskelig å anbefale ting når en ikke vet hva du er ute etter da.  

Lenke til kommentar

Yokohama har en spesiell status. Det var der Japan ble åpnet mot utenomverdenen og det er fortsatt et sted japanere kan oppleve mye fra andre land. I sentre som "World Porters" er det butikker og restauranter fra mange land. Hawaii er stort i Japan og husker de hadde en Hawaiskjorte i 200XL.  Danmark kunne man også oppleve der. Spesielt å se, men ikke optimalt om det er japan man ønsker oppleve.

 

Området er ellers fint med andre severdigheter. Betalte litt mere enn hva jeg bruker for i Japan og fikk landets høyeste hotellrom i 67. etasje i ikoniske Yokohama Landmark Tower. Helt grei utsikt fra toppen.

 

post-18989-0-19573500-1530474778.jpg

post-18989-0-19573500-1530474778_thumb.jpg

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Området er ellers fint med andre severdigheter. Betalte litt mere enn hva jeg bruker for i Japan og fikk landets høyeste hotellrom i 67. etasje i ikoniske Yokohama Landmark Tower. Helt grei utsikt fra toppen.

 

 

Stilig, selv bodde jeg i 57 etasje. Ble utrolig lei av heisene etterhvert, men ellers var det veldig bra. Restaurantene var som vanlig overpriset, men hadde god mat. 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...