Gå til innhold

Er Hitler i, eller kommer Hitler til himmelen?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Og med tanke på alt jeg nevnte om den okkulte Hitler og hans SS, er det skumle med Hitler og hans tredje Tysk- Romerske rike at det strekker seg tilbake til keiser Nero som forbindes med antikrist sin slektslinje.

 

Hitler bygget på det tredje tysk- romerske riket og «den nye verdensorden» han snakket om var nok det gjenoppståtte Rom med sine gudekeisere.

 

Keiser Nero som henrettet Apostelen Paulus, og som Keiser Konstantin bygget en kirke over, heter Nero Germanicus. Det var egentlig hans «halvbror» Brittanicus som skulle overta tronen, men Adoptivbarnet Nero ble favorisert på bekostning av keiserens egen sønn. (Legg merke til navnene Germanicus og Brittanicus og den evige strid mellom Tyskland og England)

 

Karl V som var den siste tysk-romerske keiser som ble kronet av paven og det var han som fikk Luther bannlyst. Karl var også spanskekonge i tiden Amerika ble oppdaget. Blant de mest kjente direkte etterkommerne av Karl er USAs 27. president William Howard Taft. Det er også her opphavet til Dollaren ligger og Karl den store fulgte opp sin fars reformer og fjernet pengesystemet basert på gull.

 

Tyskland og USA dyrker den romerske symbolikken, både i politikk og symbolene. Den romerske ørnen knyttes til det fjerde riket, ørnens rike, i den 4. Esra. Der svever ørnen høyt på himmelen (satelitter?) og har full kontroll med det menneskene gjør. Se også senatet og det politiske systemet.

 

I åpenbaringen leser vi om byen på de syv høyder og hele greia knyttes av mange til Roma og romerriket, men færre vet at Washington har samme symbolikken og het en gang «Rome Maryland».

 

Yes, Washington D.C. really does have seven hills:

1. Capitol Hill

2. Meridian Hill

3. Floral Hills

4. Forest Hills

5. Hillbrook

6. Hillcrest

7. Knox Hill

 

Vi har også et Tyskland som har gjennomført to verdenskriger og nå frykter flere at det kan skje igjen. Tyskland er mot alle odds nok en gang Europas største militære, økonomiske og politiske makt. Denne gang er de også utstyrt med atomvåpen fra USA. Så det store spørsmålet er, kommer det en ny Hitler? En antikrist og gudekeiser slik bibelen profeterer. Nero lot seg dyrke som gudekeiser.

 

Et brukket opp-ned kors ble tatt i bruk av keiser Nero. Det ble også kjent som «The Dead Mans Rune» og dukket opp på enkelte gravstøtter til falne SS soldater. Hodeskallesymbolikken til SS er lik den som til Scull and Bones og Frimureriet bruker. Pirat eller giftmerket.

  • Nero – Roms brann år 64. De kristne fikk skylden og forfølgelsene begynner

  • Hitler – Riksdagsbrannen i Berlin. Kommunist og Jødeforfølgelsene begynner

The Founders (Freemasons) wanted to recreate Rome in America. The Founders wanted the representative democracy of the Roman Republic, but they also thought that our capital city should look like Rome. (Washingtonpost)

 

Det tysk-romerske rike (formelt Det hellige romerske rike, senere Det hellige romerske rike av den tyske nasjon. https://no.wikipedia.org/wiki/Det_tysk-romerske_rike

 

Jeg bare nevner det. Tenker å selge manuset til Dan Brown.

Endret av Nadia Ellanie
Lenke til kommentar

Og fremdeles er den eneste synd som ikke kan tilgis, å ikke tro på jesus.

 

Det handler ikke om personen Jesus, men om «Det sanne ord», sannheten i ALT. Om at det på tross av at sannheten virker veldig individuell på hver enkelt, så har livet en kjærne av sannhet som er lik for oss alle. Sjelens språk er likt for alle. Det er den sannheten, sannheten i livet Jesus ber oss følge.

 

Jesus i seg selv er et symbol på menneskesønnen Adam, eller mannen i menneskeslekten, Adams sjel som vi alle har en del av. Det som mangler er «Den nye Eva» og at Den Hellige Ånd egentlig er morsprinsippet i treenigheten. Man endret ordet til et hankjønnsord fra 3-400 tallet og hun ble til han.

 

Verset du viser til er fra Jehovas vitner og er bedre utfyllt her. Det er dem som aktivt går i mot det sanne og Guds verk det handler om.

 

Fortsetter vi å synde med vitende og vilje etter at vi har lært sannheten å kjenne, da finnes det ikke lenger noe offer for synder. Forferdelig er det vi da har i vente: Dommen og Guds brennende iver skal fortære dem som står ham imot. (Hebr 10.26)

 

Så har du først fått mulighet til å begi deg på «veien», men ikke bryr deg, så står det værre til med deg da enn før. Når du ikke lenger bryr deg om at livet har et mål og en mening. Da hadde det vært bedre at du var uviten om det. Det er også en kamp mellom lysets og mørkets brorskap.

 

Har du hørt om livets bok, den levende bok? Den sammenlignes med Guds minne og her er hver tanke, handling og alt som har skjedd skrevet med lysskrift. Alt gir sitt avtrykk, selv dine innerste tanker. I dette lys kan du se ditt eget liv i revy, fra fødsel til der du er i dag. Lukter, smaker, følelser, ringvirkningene av dine valg, hvordan de påvirker deg selv og dine omgivelser som ringårer i vann og hvordan andres valg påvirker ditt liv, om hvordan alt henger sammen og glir inn i hverandre. En ufattelig mektig opplevelse, og du VET at det stemmer.

 

I følge bibelen skal alle menneskers gjerninger dømmes ut fra denne bok. Dommen handler om lyset og tenk selv. Tåler livet ditt en full belysning? Har du ting du skammer deg over, ting du angrer på at du har gjort, tanker og begjær du har hatt om dine nære eller deres ting. Her kommer den individuelle sannheten inn. ("Mappa di")

 

Jesus sier riktignok at den som har godt i sinne og gode gjerninger vil glede seg over lyset, mens de som har gjort mye ondt, ikke har gode gjerninger å vise til, men et elendig liv, vil frykte det. Men verst er det for dem som aktivt har bekjempet Guds vilje, verden og samfunnets lover.

 

Søk sannheten sier Jesus, den taler for seg selv...

Endret av Nadia Ellanie
Lenke til kommentar

Iflg. bibelen er det kun 1 synd som ikke kan tilgis. Synden å ikke tro på Jesus.

 

Alt annet kan tilgis.

 

Hitler var kristen/katolikk. Han trodde sikkert på Jesus også (Gott mit uns)

 

Er det noen grunn, i hht. bibelen å sende Hitler til helvete? Det er jo kun to alternativ!

Det er virkelig svært å bedømme noget som helst  ''i hensyn til Bibelen'', eftersom den ikke er en bok, men 66 (kanoniske) bøker, hvis inholds teologiske lære ikke sjelden står i gjensidig motsigelse.

Endret av Audhumbla
Lenke til kommentar
  • 7 måneder senere...
Gjest Slettet+9817234

Iflg. bibelen er det kun 1 synd som ikke kan tilgis. Synden å ikke tro på Jesus.

 

Alt annet kan tilgis.

 

Hitler var kristen/katolikk. Han trodde sikkert på Jesus også (Gott mit uns)

 

Er det noen grunn, i hht. bibelen å sende Hitler til helvete? Det er jo kun to alternativ!

 

Mange reagerer nok på dette, også kristne, men husk at fortellingen er at Jesus betalte for verdens synder på korset. Altså må vi konkludere at alle Hitlers synder er betalt og oppgjort. Men at ugjerninger er sonet betyr bare at mennesket er gjort rent og klart som en bolig for Gud, ikke at han faktisk flytter inn. Dette handler dypest sett om kjærlighet. Hvis noen er forelsket i deg, så blir det ikke et kjærlighetsforhold mellom dere uten at det er gjensidig. Det troende mennesket aksepterer Jesu kjærlighet som ble fullbyrdet på korset.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...