Jump to content

Fasiten

Medlemmer
 • Content Count

  354
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

141 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2115 profile views
 1. Du ber folk, mennesker som deg selv, gjøre for deg det Gud måtte gjøre for dem. Alle her som har en liten forståelse av det hellige ler av deg. Du får ikke noe bevis i fra meg. Hadde jeg kunnet hjelpe deg ville jeg hjulpet deg. Denne samtalen kan ikke tjene noen funksjon. Jeg anbefaler deg å bruke din tid på å finne ut hva alle disse milliardene av mennesker som sier de har søkt og funnet gjennom religion snakker om, om dette er noe som intresserer deg å gå dypere inn i enn hva du kan se med primitive øyne. Jeg anbefaler å starte med tunge psykadelika under lovlige trygge omstendigheter, forskning på nær døden opplevelser som involverer å være ute av kroppen, og folk som er født blinde som kan få sanseinntrykk av å se når de tar inn DMT. Men du er ikke den første ateisten med denne holdningen jeg har møtt, du er som en tjukkas som vil tenke seg ned i vekt, du må innse at dette er noe som gjøres. Det er ikke naturfag eller pugging av hellige tekster, som skolen har lurt deg til å tro. Jeg vil igjen minne deg på at vi vet alt for lite, bevissthet innen psykologi er veldig uferdig. Våre sanselige inntrykk, som du baserer livet ditt rundt, er underlagt menneskelige bevissthet. Men kast ut hjørnesteinen fordi den ikke passer inn noen annen plass. Det er det samme for meg om du lider og dør uten noen spirituell forankring i livet, jeg kan ikke trene eller gå på do for deg heller. Suit yourself.
 2. Jeg tenker at dette er en stor seier for kristendommen. Og et enormt tap for Islam. En stor ære til den sanne Gud og Messias. Tenk så fantastisk dette er for meg. Når bibelen brennes fryder det meg, fordi det er en fortsettelse av Jesus sin sier på korset. De banket han opp, de pisket han, de hånte han, korsfestet han, spiddet han for sikkerhetsskyld. Men der står han opp og overkommer hele dritten. Fantastisk, en historie som virkelig inspirerer, en underdog! Så kommer altså dette puslete jålet fra Medina. Om denne Allah og Muhammed som liksom skal være bedre. Ja, dette skal altså være boka som er gitt ut av selveste Allah, Muhammed var bare ghost writer. Og dette er liksom det helt store. Men den skal beskyttes som det tynneste glass og en skal gå på eggeskall. Ja, det er hva som trengs for å holde den i livet. Jeg oppfordrer dere til å se det jeg har sett. Se på kvinnene som ikke kan tøyses med, som knapt tåler at en ser på dem. Se på bøkene som hevder de aldri skal brennes. Dette er de svakeste blant oss og det eneste de gjør er å utsette det uunngåelige. Hva gjør det meg at bibelen brennes? Min skatt er i himmelen, jeg gir slipp for å være i ett med universet. Se så svake de er som holder fast ved slik jordlig forfengelighet i sin egen religion, av alle steder. Jeg ser oss kristne, som en stolt hulk, med en diger vaskulær penis, slengende mellom knærne. Som naken står, uten skam eller frykt. Med skuldrene bak, brystet ut, stolt over sin perfekte kropp. I kontrast med disse jordrottene, som ynker seg i støvet, tildekket i klær spunnet med en skammelig tråd. Og de viker til sides for oss, der vi går i blandt dem, likt rødehavet vek for Moses!
 3. Det som skjer er at kvinnene ledes til å bli menn, og mennene ledes til å bli kvinner. Dette er en del av den store polariseringen i vår tid. Dette er ikke noen enestående hendelse, jeg spår at menneskeheten vil deles i to, så vil det komme noe lignende en tredje verdenskrig. Forhåpentlig forblir dette en åndelig krig, som hver enkelt kan avgjøre med friheten til å ta sine egne valg. Dette ville vært meget gunstig for vår felles bevissthet. Og hver enkelt må få velge å være slik de vil. I øyeblikkelig fremtid, vil vi se en åpning av definisjonen. Slik vi ser nå, men den vil bli både flytende og solid. Dette blir mest synlig blant de transkjønnede. Vi har essensielt en boble i det intime markedet. Kvinnens kropp er verdt for mye og mannen er verdt for lite. Mye av dette skyldes at kvinner har gått fra å være underlagt mannen, med statlige goder til å beskytte seg om mannen skulle komme til kort, for å frigi mannens kapasitet til arbeid. Nå som vi alle er mer fristilt, har hun det beste av begge verdener, og dette gjør at kvinnens verdi blir unaturlig høy. Det er dermed fått en inflasjon av mannen. Dette vil bli fikset av det frie intime markedet som kommer. Og det er sannsynlig at menn vil velge å danne intime relasjoner med folk som er i hittil mindre populære kategorier. Likt de transkjønnede allerede har erobret kvinnenes sporter, vil de videre gå inn i dating markedet. Dette vil i første omgang bli disputert, men etter hvert vil støtten vokse. Det kan godt hende at kjønn blir fullstendig irrelevant i fremtiden. Da vi vil kunne føde kunstig innen århundret er over, om pengene og viljen til å skape slik teknologi vedvarer. I et oppløp til kontrapasso, setter kvinner opp sin egen konkurs gjennom sitt forsøk på å karre til seg makt som ikke er ment for dem. De har høyere sykefravær, mye på grunn av påkjenningen av sin menstruelle syklus. Menn er mer ønskelig for samfunnet så fort behovet for kvinners livmor blir tatt ut av stykket. Lav fruktbarhet er langt verre for menneskeheten enn klimaendringer. Det tar bare en generasjon med fruktbarhet på 0 for å utrydde oss. Dette vil aldri tillates, kvinner eller ei. Vi vil enten hedre kjønnene eller miste de. Det som ikke investeres vil forsvinne, enten så kommer det, eller så går det og kvinner investerer ikke nok i å være kvinner. Det vi opplever virker kanskje som at kvinner skader menn, det de egentlig gjør er å skade det maskuline i seg selv. De benekter en sentral kjerne av sin feminintet, som foruten de gå i oppløsning og erstattes. Likt strie norske kvinner blir gammel, singel og ensomme, mens mennene bare tar en tur til Thailand og får seg unge vakre koner, som langt bedre er i stand til å utrykke sin kvinnelige rolle, feminin og underlagt sin ektemann.
 4. Jeg tenker at ateister er veldig ansvarlig for lidelsen. Fordi ateisme i sin natur legger et teppe over sannheten. Da den er besatt av å observere og kun prise det som manifesterer seg målbart. Dette er en dyd, kanskje den største vi har innen vitenskapen, men det er en av mange dyder i livet, og å utelukkende fokusere på denne dyden gjør at ateisten dveler i fattigdom. Og det er mennesket selv som har blitt denne fattigdommen. Det er veldig viktig å gi Cæsar det som han skal ha, og å gi Gud det Gud skal ha. Og en vil få tilsvarende problemer spirituelt, som en ville fått materielt om en hadde snytt på skatten. Ingenting du ser her har blitt til uten ånden. Hadde du tatt DMT ville du sett linjene i huset ditt, som er selve sjelen folket som bygget det la inn der, som reisverk for det som senere ble et hus. Om du ikke mater ånden din i åndens verden, så vil du være ute av stand til å skaffe deg her det du trenger. Du kan ha et dypt behov for selskap, folkene du ønsker mest kan smile til deg, de kan gi deg alle signaler på at du er velkommen, men du vil være ute av stand til å få det. Se på noen av guttene som sjekker jenter. De skjelver når de finner hun som betyr noe, så velger de dem som ikke betyr noe fordi det er hva de kan få. Om du stoler utelukkende på den materielle verden, så vil du lide og dø hver dag du lever, det lille du får til virker som en ren tilfeldighet. Og dine prestasjoner vil alltid føles tomme, uansett hvor store de er, fordi de er alle under taket av hva ditt fødte legeme måles i dine øyne å være stand til. Men om du går inn i ånden, og gjør de to om til en, så vil du se at du greier egentlig mye mer enn din primitive hjerne er i stand til å fatte.
 5. ENDELIG! Jeg er så enig. Jeg hadde ikke mobil før syvende klasse, selv det var for tidlig. Tenk, hva måtte mine foreldre gitt meg på denne tiden for å tilsvare det disse gis i dag? Jeg måtte ha hatt et kamera, et videokamera, en kasettspiller, en pc, et helt bibliotek og en tung trailer fylt med porno, med en veldig dårlig lås. Gi dem en sånn der Nokia 3310. Det er nok.
 6. Jeg ser på det slik at de farligste folkene. Maktkåte mennesker, politikkere, millionærer, eliter osv. De er allerede bevæpnet, eller i stand til å ruste opp på en dags varsel når de skulle trenge å overkjøre noen som står i veien for dem. Når dette er tilfellet så blir det nesten en plikt å holde folket godt væpnet. Vi snakker V for vendetta, ikke sant? Jeg snakker power to the people. Regjeringen gjør bare jobben sin. Jeg snakker at folk ikke er særlig hypp på å gå utenfor sitt mandat, ikke sant. De av dere som ikke ser dette, dere tror vell det alltid skal være sånn som nå. Selv om fredstid og krigstid går om en annen som inn og utpust, selv om de smarte vinner rikdom og de sterke tar det tilbake. Du er litt dum om du tror ting alltid har vært sånn som det er nå, eller alltid vil være slik. Historiens pendel svinger frem og tilbake. Det er mange steder det har vært overflod og som plommen i egget, hvor det nå er krig og elendighet.
 7. Ja, diskriminering er veldig viktig. Vi diskriminerer hele tiden. Om du ikke kan diskriminere, så kan du ikke si nei, da har du ingen frihet. Om du ikke vies av en kirke, gå til en annen kirke som vier. Dette kalles det frie markedet og det er en vidunderlig fantastisk ting. Men alle betaler skatt, alle er med i staten, staten er de som må gi vielse til alle. Staten er en ussel tjener og folket er herskere, ikke omvendt. Staten burde ha vielse for alle. Men om en kirke er en egen aktør, så bør de vie dem de vil. Noe annet er bare fascistisk brobygging. Jeg utfordrer deg til å tenke litt lengre neste gang du kommenterer.
 8. Her er et tullesvar jeg fikk på en tråd jeg startet. Jeg fikk ikke mindre enn to. Tråden er av typen "Glitch in the matrix"-tråder som vi ofte har på reddit. Det er vanligvis veldig spennende lesing, men disse to posterne kom inn og bombet tråden min med dette lavkvalitetsgnålet. Det burde bli en straff!
 9. JA! Dette er hva de kristne vil. De vil ha privatpraksis på vielse, så kan statlig vielse være for alle. Slik at en slipper å vie par en ikke vil vie, eller velsigne noen rett etter de har hatt abort eller noe sånt. Jeg synes dette burde være målet. Ikke å tvinge kristne til å gjøre noe de ikke tror på.
 10. Et eksempel på dette er alle stedene i USA som innførte egne penger under det økonomiske krakket. De fikk selv se at mange av deres problemer bare eksisterte på papiret.
 11. Hvorfor i alle dager skal noen gjøre det? Er ikke du den smarte som kan finne ut av slike saker selv? Du har min fulle rett til å lide og dø i uvitenhet. Innenfor det meste skal vi alle dø i uvitenhet uansett. Du kan totalt sable ned alt av beretninger som går i mot livssynet ditt og å stoppe din søken mot noe som går bortenfor vår forståelse i år 2019. Bare vit at om 1000 år så vil dine etterkommere latterliggjøre mye av det du tror vi vet i dag, likt som vi ler av hva folk trodde for 1000 år siden.
 12. Kan en også straffe de som kommer med korte svar, der en essensielt ønsker å kommunsere at en er en mini-hjerne som er alt for overfladisk til å gjøre et forsøk på å forstå dypere mening? Det er en type tullesvar, hvor en egentlig bare er intressert i å håne andres forsøk på å tilnærme seg et åndelig spørsmål med å gjøre tankeeksperimenter gjennom å diskutere noe. Når en besvarelse er så kort, irrelevant og useriøs, så er det bare et hån. Og det igjen betyr at personen som skriver det ser på seg selv med slik stolthet at en ikke kan sette spørsmålstegn ved, eller utbrodere eget syn. Dermed ikke har noe i en diskusjon å gjøre, da de rett å slett ikke kan kommunisere.
 13. En burde gå med våpen, men bli velsignet med å aldri trenge det. Det er ingen dyd at en hund uten tenner ikke biter.
 14. Helt unødvendig. Penger brukt for å bruke penger. Ting er hverken bedre eller dårligere, bare annerledes. Det er lov å kjede seg, bare ikke forvent å få skryt for det.
 15. Dette er ikke den første remaken av resident evil. Det er en annen som har gjort noe ala det trådstarter ber om. Det ble ikke så bra som trådstarter ville trodd. Det er veldig vanskelig å vite hva som er bedre enn originalen, når originalen er ansett for å være et av de beste spillene som noen sinne kom ut på PS1. De fleste er derfor ydmyk og sier: Ikke tukle med det, da blir du idiot om det er feil, med mindre en kan skylde på andre.
×
×
 • Create New...