Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Biologi 2 eksamen 2018


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg leste på et vurderingsskjema for noen år tilbake at man måtte ha en plass mellom 40 og 50 % rette svar på del 1, for å få en 2'er. Stemmer det?

På universitets/høyskole nivå ligger vel 2'ern på rundt 40% ish, men de er litt snillere til VGS fag. Tror en 2'er ligger på rundt 25-30 % riktige, men husk at det er en helhetsvurdering, så selv om du har høyere score enn dette, kan man fortsatt stryke hvis en streng sensor ser at man åpenbart mangler store deler av kompetansemålene i fagene, og visa versa. :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Ser at manger klager over CRISPR oppgaven, og at det ikke var en del av pensum. Hvis dere har fulgt med i bioteknologien, gjerne informert fra faglærer, burde dette vært et emne dere har sett på. Jeg kom opp til biologi muntlig og trakk genetikk og bioteknologi. CRISPR ble etterhvert et samtaleevne, ettersom det er svært relevant. Tror ikke kompetansemålene utelukker dette på noen måte, heller.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hei!

 

Jeg hadde også biologi eksamen, er det noen som har fasit på flervalgsoppgavene? Er usikker på om jeg skal klage eller ikke

 

1=B 2=C 3=B 4=A 5=B 6=B 7=D 8=B 9=C 10=D 11=A 12=A 13=C 14=A 15=C 16=D 17=C 18=A 19=D 20=B 21=B 22=C 23=A 24=D

Endret av istj
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...