Gå til innhold

KOMMENTAR: Mobil og trådløse hodetelefoner: 2500 kroner eller 37 000 kroner


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Billig vs Dyrt, og sistnevnte vant?

Meget overraskende.

 

Skal vi ta sammenlikningen på en dyr Mac vs billig PC-laptop?

 

Eller en "billig" (fortsatt dyr) MacBook vs en dyr PC-Laptop?

Må gjøre det riktig kanskje! Dyr Mac vs ikke like dyr Mac.

Dyr PC-laptop vs billig PC-laptop.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hva hva egentlig saken her? Mente dere å gjøre en lyttetest? Hva forsøkte dere å få frem? Ble artikkelen skrevet i all hast på fredag slik at det var noe å publisere i helgen?

 

Dere fant den dyreste mobilen og dro til med nesten like dyre ørepropper. Også fant dere en billig android og et sett billig propper. Men så stoppet det litt opp. Kanskje kunne dere i det minste gjort en sammenlikning av lyden?

 

Nei dette var bare tull, dere kan bedre. Legg mer innsats neste gang.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Denne artikkelen faller under kategorien unødvendig bortkastede, unyttig, merkverdige, clickbait artikler som tek har kommet med i det siste.

 

Billigste smartphone på prisjakt er 599  og billigste iems er 99. Dette er jo mye billigere enn den billige varianten. Du kan sikkert ringe etc og høyre på musikk med dette oppsettet også. For meg virker det som de valgte produkt var noe tek hadde inne og kunne lage en "artig" artikkel om. Fantastisk...

 

Det er interessant at den dyre har iems, mens den billige er en variant av hodetelefoner. Og når det først skal brukes penger kunne journalisten funnet dyrere frukt. Det er flust med dyrere hodetelefoner enn 20k eller sånn. Audeze LCD-4 er på rundt 45k da hadde prisen blitt enda bedre... 

 

Meg bekjent har BT fortsatt ikke evne til å avspille lossless (flac o.l.) eller high-res og da faller vel grunnlaget for et set med iems til rundt 18k  vekk? Videre vil jeg tro at de fleste som bruker så mye på et par iems kanskje også bruker ekstern dac/amp i en eller annen lommevariant. Chord Mojo er en favoritt  til en del folk. 

 

Videre når det velges bt basert hodetelefoner/iems så omgås den integrerte amp/dac løsningen til telefonen og dette vil jeg tippe er en klar fordel til den billige telefonen. Kanskje greit å nevne? Eller i det hele tatt nevne, teste, forskjellen på dac/amp løsningen til disse telefonene. Måtte kanskje valgt noen andre cans da... Eller hva med å teste de dyre iems på billig telefon og omvendt?

 

Igjen ser det ut som det kommer noe billig ræl av en artikkel som ikke har annet ønske en å generere mest klikk. Ikke mye integritet ute å går for tiden. I grunn trist.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Z9Cy2AAy

Jeg synes det blir litt moro når menyhastighet på Android dras frem som et moment. Jeg har en anelse om at noen bare er flinkere til å slå av animasjoner enn andre, som man kan gjøre på Developer Options.

Lenke til kommentar

Jeg har en ganske rimelig mobil, men en steindyr hodetelefon. Jeg er over 70 år, så lydkvaliteten er neppe avgjørende. Men det var funksjonene. 24 timer avspilling mellom lading. Styring av lydstyrken ved å stryke opp og ned på høyre side. Skipe frem og tilbake ved å stryke frem og tilbake på høyre side. Fungerer fint som ørevarmer når jeg er ute og går tur (ev. løper litt) om vinteren.

Dessuten har den suveren støydemping når jeg flyr, eller er i bråkete omgivelser.

Sony MDR-1000X som kostet 4200,- da jeg kjøpte den. Men har ikke angret en dag.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg kommer ikke over at noen kjøper iems til 1500 usd for så å bruke dem med en blåtann dongle til 99 usd som dac/amp og mottakerenhet. Det må være et av de rareste valg innen hifi jeg har hørt om noensinne. Det hadde vært fascinerende om de kunne opplyst om disse weston w80 er noe som tilhører noen i redaksjonen, er noe tek har til test eller hvor de nå kom fra. 

 

Helt greit med med bt/amp/dac hodetelefoner til noen tusen, men til hodetelefoner som koster 1500 usd eller der om omkring så virker det til å være et rart valg. Man kjøper ikke Ferrari for så å kjøpe de billigste dekk som er å oppdrive. 

 

Redaksjonen er vel som vanlig fraværende. Det hadde vært interessant om de deltok litt i sitt egen kommentarfelt.

Lenke til kommentar

"Det er klasseforskjell på kameraene, men begge funker bra i dagslys som kanskje er når bilder flest tas"

 

Interessant artikkel! Jeg vil bare påpeke at vaner handler om tilgjengelighet. Hvis du hadde et mobilkamera som tok krystallklare bilder i svarteste natta, så ville vi nok alle tatt masse bilder uavhengig av hvor sola befinner seg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Sanlikningane med leilegheiter på 40 og 350 kvm, eller TVar på 1 eller 60 tommer, held ikkje mål. Der er ein vesensskilnad på kva du kan gjere med so forskjellige leilegheiter og TVar.

 

Det samme kan ikkje seiast om mobiltelefonane. Det kjem sjølvsagt an på personen og bruken, men skilnaden mellom kva dei gir deg er sannsynlegvis ganske liten.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg sliter med å se poenget i denne artikkelen? Du kan da alltids finne en mobiltelefon, pc, ring eller bil som koster 100x mer enn ditt billige alternativ, men det er jo ingen nyhet? Du trenger aldri å ha logget på internett for å være klar over det?

 

Artikkelen har ingen mening eller poeng. Den handler om oppmerksomhet og klikk. Som igjen betyr inntekter. Skulle nesten tro "journalisten" hadde en kvote med klikk som må fylles og dermed kom han med noe piss for å nå ukas mål.

 

Integritet og yrkesstolthet er mangelvare for tiden. Jeg kan ikke skjønne at journalisten ønsker sitt navn ved denne "artikkelen/kommentaren".

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...