Gå til innhold

Nå kan ekstreme Porsche Mission E forhåndsbestilles i Norge


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sikkert fin den, men forstår ikke hvorfor det bare er 20 000 i depositum? Selv måtte jeg nylig betale 384 000 i depositum for Urusen som kommer i november/desember.. Sikker på det ikke er 20 000 euro som må betales?

Jeg har betalt og kan bekrefte at det er 20.000,- norske kroner. Den summen får man tilbake om man trekker seg fra kjøpet, og om man kjøper bilen trekkes summen av kjøpesummen. 

 

 

Tipper denne er lyssår foran Tesla kvalitetsmessig. Tøff bil!

Ja det er et stort steg opp fra Tesla til premium Tysk, naturlig nok.

 

 

El-bil bil med liksomeksosrør... Ordentlig bil-wannabee, altså. Patetisk.

Det er en del av kamuflasjen. Bilen vist på bildene over er en testmule basert på Panamera og ikke overmåte representativt for den ferdige bilen. Hvorvidt den blir uten B-stolpe og med selvmordsdører bak vet vi ikke sikkert enda, men Porsche har en god historikk på å levere en produksjonsbil som er dønn lik konseptbilen. Det som vanligvis ryker er kamerabaserte speil, og de tror jeg ryker denne gangen også.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Fantastisk!

 

Vinnere av at flere lanserer elbiler er oss forbrukere. At jaguar og Porche nå også er med betyr flere ladere. Og ikke minst bedre byluft.

Faktisk er det bedre enn som så, Porsche er en del av Ionity, et ladenettverk etablert av VW/Audi/Porsche, BMW, Mercedes, Ford og flere. Det er ladekapasitet opp til 350kW med CCS type plugger.

 

 

 

Tipper denne er lyssår foran Tesla kvalitetsmessig. Tøff bil!

Blir nok ingen barnesykdommer her, nei. Ikke en enste tilbakekalling heller. Porsche er jo kjent for «kvalitet»....

 

Porsche er faktisk kjent for kvalitet. Punktum. De er stadig vekk på toppen av kvalitetsundersøkelser både for nye og gamle biler og faktisk den bilfabrikanten som har flest biler igjen på veien, med ganske god margin. 

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Mulig en skal legge 20000 kroner på bordet for å være først i køen og når varen er på vei vil jeg være første i Norge som vil motta bilen og med en da en annenhånds kjøper i bakhånd, slik mange gjør for å sikre seg den nyeste å råeste mobiltelefonen, så er den solgt før de får telefonen, men nå gjelder det en Porsche. Vel dette er vel det nærmeste en bil kommer betegnelsen en padde / frosk, den er lav og har kraftige fraspark. Om ikke en padde / frosk er de vakreste skapningene på jord så er i alle fall denne bilen meget vakker med utsøkte linjer og utspekulert frekt og vakkert utsende, men her mangler bare den obligatoriske lettkledde dama på panseret som mange bilprodusenter har gått bort fra i å lokke mannlige kjøpere til seg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...