Gå til innhold

ITX Oppgradering rundt 5000.


Anbefalte innlegg

Tja da var det uforventet oppgradering på gang da både Hovedkort og CPU tok kvelden helt uten videre.

Satt med et Asus Z97i-Plus med en i7-4790k.

 

Neste oppgradering blir jo da noe som kan holde i hvertfall 4-5 år, men trenger ikke noe ekstrem ytelse. Største kriteriet er egentlig at jeg skal fortsette og bruke itx, har Corsair H100i V2 j(ikke am4 støtte) jeg vil beholde med mindre du kommer med SUPER billig og bra alternativ.

 

Har asus strix 970, corsair ax760i og disker/kabinett, så egentlig kun Hovedkort, ram og cpu som er nødvendig. Ønsker og holde meg under 5000, men kan strekke meg litt over dersom ekstrem forskjell i ytelse vs pris.

 

Sitter og ser på Asus ROG Strix H270i Gaming da jeg aldri har overklokket. Alltid gått z chipset tidligere med K cpu, men faktisk aldri benyttet meg av dette, tenkte da at nå var det like greit og gå ned et hakk.

 

Mye film/serier, en del diablo 3, far cry, tomb raider, regner med gpu blir flaskehals her intil neste gpu upgrade, men sliter med og bestemme meg for hvilken cpu/ram jeg skal gå for. Sitter med 120hz skjerm, men kun 1080p gaming.

 

Hadde håpet og få bestilt i kveld/morgen tidlig for levering på tors/fred, stort ønske om komplett grunnet EKSTREMT dårlig RMA opplevelser hos de fleste andre.

 

Takker for alle innspill.

Endret av ProZac
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har også en itx maskin og skal nå til med å oppgradere skjermkortet.

Jeg er ikke så dreven på dette så jeg har brukt et par dager på å lese meg opp på emnet.

Informasjonen jeg får fra hva folk skriver og sier på google og youtube er at komprimerte grafikkort yter noe dårligere enn sine full størrelse brødre og ekstrne grafikkort visstnok er noe som antas å bli mer og mer fokus på.

 

Det vil kanskje bety at når du først skal handle nytt mbo til en mini maskin så kan det være smart å passe på at den støtter thunderbolt slik at du har så mange oppgraderingsmuligheter som mulig senere.

 

Men selvfølgelig - jeg har ikke så mye greie på dette annet enn at jeg forstår det slik at dersom mitt mbo hadde hatt thunderbolt så hadde det vært litt lettere for meg nå

:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...