Jump to content

fudun

Medlemmer
 • Content Count

  1187
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

85 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Bukkene bruse og Syng funker bra før tre år.
 2. Tross at de er stygge, vurderer jeg faktisk å bestille de. Åpne hodetelefoner er jo noe jeg bruker når jeg uansett ikke forstyrrer andre. Men jeg må jo se på de når de ikke er på hodet. Merkelig at Pro er såpass mye billigere en den vanlige utgaven av Clear, da.
 3. Focal Clear: https://www.gear4music.no/no/Opptak-og-datamaskiner/Focal-Clear-Profesjonelle-Hodetelefoner/2BDH?origin=product-ads&gclid=CjwKCAjw5_DsBRBPEiwAIEDRW4YSVNKI19v96_tw89K0YWx-agAWd1JxjHmTs15rLN195rZ9fGCbkxoCm4kQAvD_BwE Bra pris - eneste negative jeg kan se er at Pro-utgaven er veldig stygg...
 4. S10+ 1TB kosta 12 700 i går. Nå er den 4090 kr dyrere... Hadde litt lyst til å bestille, men må vente til arbeidsgiver bestiller fra sine faste og ekstremt dyre leverandør.
 5. "En av de mest utbredte, men også mest kontroversielle funksjonene, er korrigering av berøringsuskarphet " Bevegelse, ikke berøring,,,
 6. Tine sin Styrk er ultrapasteurisert og har lang holdbarhet. Høyere proteininnhold er også et pluss.
 7. Huff da, må bare beklage om jeg fornærmet de med omtalte yrker.
 8. Hadde vært flau om jeg presenterte en sånn undersøkelse. Her er det så mye feil å ta tak i at jeg ikke vet hvor man skal starte. Kanskje best å bare la være, og heller anbefale folka bak å finne seg en annen jobb. Det trengs alltid noen som er flinke til å bøye bananer for eksempel.
 9. Det er jo bare å melde den stjålet og registrere saken hos forsikringsselskapet. Det er ikke sikkert de ber om noe mer dokumentasjon på kjøpet, og det er i så fall bare å fortelle hva som er saken, så får de vurdere om de tror deg eller ikke. Stort sett vil de la tvilen komme deg tilgode.
 10. Det er jo den perfekte tillitserklæringen når du møter noen som snakker et fullstendig uforståelig språk. Neste du gjør er å dra fram fruen og introdusere henne.
 11. Jepp, buet skjerm funker greit når man sitter tett innpå. Bruker Acer Z35P selv. Føltes litt rart perspektivmessig de første par timene, så ble det bra. Men trådstarter her har litt spesielle behov. Jeg tok en liten test av skjermforstørringsløsningen som er omtalt, og den er jo ikke akkurat super. Grumsete interpolering, men hos meg er det ihvertfall ikke noe lag på tekstinput. Mon tro om den avhenger av GPU? Hva slags skjerm har du i dag, og hvor mange prosent forstørring bruker du for å kunne lese tekst?
 12. Lagen du opplever ved skriving kommer ikke fra skjermen. Har ikke brukt forstørringsfunksjonen selv, men det er uansett pcn som tar seg av den. Så hvis du ikke gjør noe med pc eller oppsett forøvrig, blir lagen der fortsatt om du bytter skjerm. Er du såpass svaksynt, får du vel ikke noe særlig glede av høy oppløsning, så da er det vel størrelse som teller. Kjøper du noe med 1080-oppløsning koster det ikke all verden for over 30". Da kan du kanskje klare deg uten forstørringsfunksjonen som skaper lag?
 13. Samsung Experience er vel ikke det verste - men synes ikke det er så mye å skryte av heller. Har en Huawei Mediapad M3, og blir litt irritert over tilpasningene de har gjort der, men har ikke brukt noen annet Huawei. Oneplus hadde vært interessant om jeg måtte betale selv. Egentlig hadde jeg nok vurdert en mindre telefon da, som Sony sin Compact.
 14. Pixel 3 kan være interessant - men vet ikke om jeg klarer å vente helt til vintern. Hadde jeg visst at den kom med noen gullkorn, så kanskje. Hadde du forslag til alternativ(er)? Pris opp mot 10k er ingen hindring - jeg betaler ikke selv. Bloat er kjipt. 256 GB intern lagring hjelper på. Har S7 32 Gb nå, og må stadig slette apper jeg gjerne skulle hatt liggende. Blant annet fordi det er så mye skrot jeg ikke kan slette. Kamera er viktig, lurte på P20 pro, men ser at ikke alle er like frelst, og video er dårligere. Så da er nok fortsatt S9+ et bedre alternativ for meg. Nå ble det plutselig sommerferie, og jeg kan vel vente til 9. august og se hva Note 9 bringer før jeg bestemmer meg.
×
×
 • Create New...