Jump to content

fudun

Medlemmer
 • Content Count

  1193
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

87 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

6083 profile views
 1. Ja, regna ikke med at du har så mye å hente der...
 2. Litt rart at ikke Mumriken kommer høyere på physics når han har raskere cpu-klokking. Kanskje noe å hente på minnetiming?
 3. Er det derfor du ikke ligger på 6. plass? Du har jo identisk hardware og høyere klokk enn Takukou.. Edit: Average klokk hos ham er litt høyere selv om du har lavere average temp. Er det BIOS som gjør det?
 4. Kjøpte også Msi Ventus fra Komplett. Ingen mail her heller...
 5. Veldig irriterende er det ihvertfall. Har du link til relevante poster i forumet? Forsøkte å søke, uten hell.
 6. Noen som har fått problemer med tastaturet i chrome etter siste oppdatering av telefonen? Jeg irriterer meg over at tastaturet default går til engelsk nå, og jeg må manuelt bytte til norsk hver gang jeg skal skrive noe. Fjernet og la til engelsk uten at det endret noe.
 7. Bukkene bruse og Syng funker bra før tre år.
 8. Tross at de er stygge, vurderer jeg faktisk å bestille de. Åpne hodetelefoner er jo noe jeg bruker når jeg uansett ikke forstyrrer andre. Men jeg må jo se på de når de ikke er på hodet. Merkelig at Pro er såpass mye billigere en den vanlige utgaven av Clear, da.
 9. Focal Clear: https://www.gear4music.no/no/Opptak-og-datamaskiner/Focal-Clear-Profesjonelle-Hodetelefoner/2BDH?origin=product-ads&gclid=CjwKCAjw5_DsBRBPEiwAIEDRW4YSVNKI19v96_tw89K0YWx-agAWd1JxjHmTs15rLN195rZ9fGCbkxoCm4kQAvD_BwE Bra pris - eneste negative jeg kan se er at Pro-utgaven er veldig stygg...
 10. S10+ 1TB kosta 12 700 i går. Nå er den 4090 kr dyrere... Hadde litt lyst til å bestille, men må vente til arbeidsgiver bestiller fra sine faste og ekstremt dyre leverandør.
 11. "En av de mest utbredte, men også mest kontroversielle funksjonene, er korrigering av berøringsuskarphet " Bevegelse, ikke berøring,,,
 12. Tine sin Styrk er ultrapasteurisert og har lang holdbarhet. Høyere proteininnhold er også et pluss.
 13. Huff da, må bare beklage om jeg fornærmet de med omtalte yrker.
 14. Hadde vært flau om jeg presenterte en sånn undersøkelse. Her er det så mye feil å ta tak i at jeg ikke vet hvor man skal starte. Kanskje best å bare la være, og heller anbefale folka bak å finne seg en annen jobb. Det trengs alltid noen som er flinke til å bøye bananer for eksempel.
 15. Det er jo bare å melde den stjålet og registrere saken hos forsikringsselskapet. Det er ikke sikkert de ber om noe mer dokumentasjon på kjøpet, og det er i så fall bare å fortelle hva som er saken, så får de vurdere om de tror deg eller ikke. Stort sett vil de la tvilen komme deg tilgode.
×
×
 • Create New...