Jump to content

fudun

Medlemmer
 • Content Count

  1254
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

110 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

6640 profile views
 1. Det er vel helt sikkert en gråsone her. Det skal vel være slik at utstyret primært er tiltenkt arbeid. Men det er ihvertfall ingen begrensing på privat bruk av arbeidsgivers pc som jeg har. Og det fungerer vel helt likt med ENK.
 2. Ettersom man ikke blir fordelsbeskattet av pc fra arbeidsgiver som også benyttes privat, vil jeg tro det er greit å føre opp denne på foretaket i sin helhet?
 3. Hmm, ja det er jo kommet på et mva-gebyr på Aliexpress-siden, men jeg er usikker på om det fungerer i praksis. Uansett merket de pakken min med 4 USD så den kom rett i postkassa uten noe mer gebyr.
 4. Ved fortolling betaler man vel et gebyr (200-ish?) til speditøren i tillegg til 25% mva.
 5. Jeg kjøpte den her: https://www.aliexpress.com/item/4000859024986.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.679e4c4d496Drd Akkurat nå står det 30% off her hos meg (589 for 15 meter), og det er endel kuponger - men jeg skjønner meg aldri helt på rabattene til Aliexpress.
 6. kosta visst 4 usd for 15 meter... Jammen ser det ikke ut til å fungere også. Nå står det 4k 120 Hz HDR her.
 7. Yay, da er kabelen i hus. Kom i går, men har ikke fått pakket opp ennå. Har gått helt bonkers i det siste med oppgraderinger på hjemmekontoret, så jeg har en lang kø med pakker som skal rives opp og prøves ut.. Burde egentlig gjort det her for et år siden når jeg ble låst ned i kjellern her i første omgang.
 8. Er dette en test av Shield eller Geforce Now? Dere er klar over at det finnes en drøss andre måter å strømme spill til den? Shield 2019 begynner å bli gammel allerede, men det er jo fortsatt interessant hardware for strømming. Men Geforce Now har vært stusselig etter at mange av spillprodusentene trakk seg.
 9. Da er den bestilt. 15 meter kom på 88 USD ink frakt. Tar sikkert votter og vinter + at det blir noe kluss med fortolling. Men det blir spennende å teste. Skal kobles på 3080 gaming x trio og LG 77" CX
 10. Tror kanskje jeg skal gamble på en Kina-variant
 11. Bestilte meg MiniDSP med mikrofon tirsdag forrige uke. Fikk pakke på døra torsdag. Helt sjukt egentlig, med tanke på at det ble sendt fra Hong Kong! Har ikke kobla på MiniDSP-en ennå, men har lekt meg litt med mikrofon, REW og APO. Har to stk NAD 216 som er på rep, så hvis de lar seg fikse har jeg det jeg trenger for å eksperimentere skikkelig. Lurer fortsatt på å skaffe meg et par monitorer jeg kan bruke som referanse, så kanskje jeg bare skulle kjøpt inn et par JBL 305p. Fikk inn en LG 77 CX i andre enden av mancaven på mandag. Hvis hjemmekontorbruken etterhvert går litt ned, er det vel ikke utenkelig at det er i den enden de beste høyttalerne ender. Eventuelt at jeg pønsker ut en løsning der surround back for TVn kan få en dobbelfunksjon som PC-høyttalere.
 12. Hmmm, her får man vel norsk moms på toppen, og med et fortollingsgebyr ender vel 15 meter på nesten 2500?
 13. Interessant å høre. Hvilke Neumann-modeller har du hørt, og hvilken PMC bruker du? Jeg tror nok jeg må regne med noe tweaking av lyd uansett, så derfor bestilte jeg en MiniDSP DDRC-24 i natt. Med den kan jeg gjøre endel eksperimenter. Det første blir å gjøre om mine selvbygde monitorer med aktiv deling, romkorreksjon, PEQ etc.
 14. En vakker dag som fruen ikke er hjemme skal jeg finne litt tid til å rive ned vegghyller og få inn en større pult. Akkurat nå er 35" ultrawide på grensa av hva som funker. Sikler litt på LG 48" CX. En av utfordringene er lydbildet når man sitter fremoverlent mot en så bred skjerm. Funker det greit med så bredt hos deg? Hva med høyden på høyttalerne vs ørehøyde? Vurdert å sette Genelecene på stativer? Det fine med selvbyggen her er coax og at elementet allerede er i ørehøyde. Ulempen med coax er litt diffraksjon, forvrenging. Kjører du noen preamp på dette?
×
×
 • Create New...