Gå til innhold

Waterchill vannpumpe bråker.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 1 år senere...

Min Hydor L20 II støyer også. Såpass ille at den er det eneste som høres når PCen er på. overdøver lett harddiskene, og radiatorvifta. Ekkel summende lyd. Hvor mye skal pumpa støye? Jeg er fersk vannkjølings bruker, og dette Waterchill setet er mitt første forsøk på vannkjøling. Kjøpte settet brukt. Kanskje pumpa er gåen?

Lenke til kommentar

Det som eheim-modden går ut på er bare å lime fast impelleren på akselen med en liten dråpe sterkt lim (eller de bruker vel egentlig gjengeteip på den sida).

 

Åpne opp kammeret til pumpa, ta ut impelleren og akslingen og rens dem. Du vil oppdage at du kan vri impelleren 270 grader rundt på akslingen uten at akslingen følger med. Det er denne funksjonen som lager bråket i 90% av tilfellene. Fjern impelleren fra akselen og legg en liten dråpe araldit eller epoxy på akslingen der impelleren skal sitte (pass på å ikke bruk for mye slik at det renner, da blir det ubalanse i akselen) og sett på impelleren på akslingen igjen. La tørke. Sett alt sammen igjen og nyt en "støyfri" vannkjøling :)

 

Er en stund siden jeg gjorde det, så husker ikke alle detaljer, men det er ihvertfall sånn basic av det dere trenger å gjøre. Bare bruk sunn fornuft så går det nok :)

 

EDIT: Var kanskje litt rask der... Sjekk selvfølgelig FØRST at det ikke er vibrasjonsproblemer eller luft i pumpa :blush: Men det er vel gjort i dette tilfellet?

Endret av CSSSK
Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...