Gå til innhold

Problemer med Geforce FX 5950.... Dusør!


Just_blank26

Anbefalte innlegg

Jeg fikk nettopp kortet "MSI GeForce FX 5950 Ultra-VTD256 256MB DDR, DVI, TV-ut, V-inn ", og gledet meg helt sinnsykt til å prøve det. Først, bare for å nevne det: Når jeg satt det inn i maskinen klarte jeg å sette det ørlite grann på skrått. Tok desverre i litt når jeg skulle ta det ut, men såpass tåler det vel. Når jeg hadde satt det inn riktig og innstalerte ferdig driveren kom det en feilmelding: "Kan ikke innstalere, er ikke kompatibel med Windows xp". Eller noe i den dur. Og nei, det var ikke den vanlige som man kan trykke "fortsett likevel" på. Hvertfall, jeg tror drivren ble innnstalert uansett. Men det skjedde noen små rare ting da jeg rebootet maskinen. Bla. "avslutter program" greie, men den ble borte med en gang.

Men problemet er hvertfall at bildet er uskarpt Det var også helt offscreen rett etter jeg hadde innstalert driveren, men det fikset jeg fort. Har prøvd å spille b.la. W: ET med kortet, funket bra, men det var som sagt helt uskarpt.
Og ja, jeg har prøvd å innstalere driveren igjen. Og jeg har prøvd å laste ned ny driver.
Håper noen vet noe, så jeg ikke har kastet bort 4500 kroner forgjeves. :cry: Venter i intens spenning!! :cry: :cry: Endret av Just_blank26
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan det være at rester av de gamle driverne 'sitter igjen'?

 

Hva slags kort hadde du før du satte inn dette?

 

Avinnstallerte du de gamle driverne ordentelig før du innstallerte de nye?

 

Er strømkontakten på selve grafikkortet satt i (og i så fall, sitter det ordentelig?).

Endret av John P.
Lenke til kommentar

Ja, jeg har 340 w. Tror ikke gamle drivere sitter igjen, har avinnstalert all NVIDA stuff 2- 3 ganger.

Er strømkontakten på selve grafikkortet satt i (og i så fall, sitter det ordentelig?).
Strømkontaktene sitter ordentlig (sjekket nettopp)

Men det står i manualen at du skal " Attach the other ends of the power cord to the power supply connector of the computer". Av en eller annen grunn er det en dobbel strømkabel fra graffikkortet. Altså, det er en ledning som skal inn i Grafikkortet, og to som skal kobles til strøm. Kan det være nødvendig? Jeg har ikke nok av riktig type strømkabel, så jeg har bare en strømkabel koblet til. Kan dette være grunnen til at bildet blir uskarpt (særlig på tekst)?

Svar til:

Hva slags kort hadde du før du satte inn dette?

Jeg hadde G4 MX 440, 64 mb ram.

 

Hjelp!? :cry:

Endret av Just_blank26
Lenke til kommentar

Hmm... Uskarpt er forresten kanskje ikke det rette ordet å bruke. Det er vel heller sånn at bildet forskyver seg en millimeter til høyre. Slik at dette blir spesielt synlig når man ser på tekst(sorthvitt). Hvis noen har en TV med dårlig mottak skjønner de kanskje hva jeg snakker om. Det blir på en måte en liten skyggelegging en millimeter til høyre for alle kontraster. Skjønner? :dontgetit:

Endret av Just_blank26
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...