Gå til innhold

Denne bør få gamere til å kaste ut TV-en en gang for alle


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

I et lite øyeblikk levde håpet om at de ville lage en ordentlig spillskjerm uten alt det overflødige og kostnadsdrivende "smart" funksjonaliteten alle tv produsentene på død og liv skal stappe inn, men nei.

Dette er en spillskjerm beregnet på å bruke sammen med en PC, hvorfor påtvinges vi da en unødvendig "smart" enhet????!

Denne "smart" enheten er en nvidia shield, altså kan du strømme pc spill over nettet.

Om du setter denne skjermen der du har tv, kan du altså da spille pc spill uten å flytte på PCen, og du kan da bruke denne som "vanlig" tv.

 

 

Det er ganske begrenset hvilke spill du kan "streame" fra din egen PC til Shielden. Det krever også nvidia skjermkort, så det er litt lettvindt å hevde at shielden kan "spille pc-spil". 

Men for all del, har en shield selv og den er en liten kraftplugg med utrolig mye morsom funksjonalitet. Regner med den etterhvert støtter talefunksjoner og  Google Home også, så kan man bare be den sette på en film på netflix of senke lyset i stua til halvparten :)

 

 

Lenke til kommentar

Synes det er en uting med G-sync, da den er meget fordyrende og begrenser seg til Nvidia skjermkort. Hvorfor kan de ikke heller satse på Adaptive-Sync eller Freesync som er åpne standarder og uten royalty avgifter?

policyen rundt g-sync er den tingen jeg misliker mest med nvidia. I og med at bærbare med g-sync bruker adaptiv sync uten hardware og testting fra nvidias side synes jeg det er dårlig å gjøre dette på desktopmarkedet.
Lenke til kommentar

Synes det er en uting med G-sync, da den er meget fordyrende og begrenser seg til Nvidia skjermkort. Hvorfor kan de ikke heller satse på Adaptive-Sync eller Freesync som er åpne standarder og uten royalty avgifter?

Ikke bare fett med Freesync heller i og med at standarden ikke er så strikt. Må følge med på hvilke frekvensområdet den slår inn på. G-sync er nok bedre teknisk løsning i og med at det er strengere krav. Freesync kunne dog strammet opp litt så det ble litt mer forutsigbart kvalitetsmessig. Blir litt som Dolby Vision vs HDR10+

 

https://www.pcworld.com/article/2974781/displays/g-sync-vs-freesync-faq-how-variable-refresh-rate-displays-make-pc-games-super-smooth.html

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...