Jump to content
Kynxx

Komplettmobil dobbel kvote?

Recommended Posts

Jeg har et abonnement med 6 GB kvote og har nå brått 12 GB, er dette kun tilfeldig for meg/feil eller har de i det stille doblet kvoten til alle kundene som svar på de andre operatørenes sprell før jul?

Share this post


Link to post
Guest Slettet-376f9

Rollover? Eller trøbbel i billingsystemet? Artig operatør. 4G-tale er gratis, men du må bestille separat. Hos Telia får du slikt, uten byråkrati.

Share this post


Link to post
Annonse

Jeg har vært i kontakt med kundeservice hos dem i jula et par ganger for mye også. De fire jeg snakkrt med hadde ikke greie på egne peodukter og tjenester de tilbyr. F.eks som at datasim har sending av sms og mms inkludert i abonnementet. En annen ting er at de ikke forstår hve hovednummer og skyggenummer er for tvillingsim og datasim. Jeg trodde ærlig talt sånn kunnskap var 1.linje kunnskap, ikke secondline.. Dette er dog ikke de på kundesenteret sin feil, men heller de som har med opplæring og gjøre.

Share this post


Link to post

Jeg tenker også data rollover. Da får man det man ikke har brukt med seg over til neste måned, inntil det dobbelte man har i abonnement. Det er ikke noe nytt, så rart om dere ikke har lagt merke til det før isåfall.

Share this post


Link to post

Jeg har hatt rollover siden mai 17, men aldri hatt noe til overs som har blitt med til neste måned. Jeg vet jeg ikke har fortjent de ekstra 6 GB jeg har nå

Share this post


Link to post

Nå har appen min oppdatert seg, og jeg har også fått 4 GB i rollover :) så man har vel ikke fått dobbelt, men opptil dobbelt avhengig av hva man har brukt. Noe hadde jeg jo fått med i roll over uansett.

Share this post


Link to post

Det ser ut til at det var noe tull hos Komplett i går. Jeg har nå fått korrekt datamengde som jeg forventet å få ved årets start.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...