Gå til innhold

Trenger råd til valg av webhotell


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Bruker i dag ProISP og brukte One.com tidligere. Begge er gode på hver sin måte. Skal man bare ha noe enkelt for å få seg en hjemmeside så velg one.com. Har man kun ett domene så er det også rimeligst av disse to.

 

One.com har såkalt "call Center" support. Du får kjapt svar på enkle spørsmål via live chat døgnet rundt. Kontrollpanelet holder lenge til vanlig bruk, men har man spesielle behov og eller skal ha noe å vokse på, så er nok ikke One.com stedet for deg.

 

ProISP bruker Cpanel som er et langt mer avansert. Kunnskapen er generelt høyere her da man i stor grad snakker med dem som faktisk styrer firmaet og eller jobber der. Dem svarer kjapt på support henvendelser og på dagtid kan man chatte med dem også.

 

Har du planer om å lage hjemmesider for andre og eller ha flere hjemmesider etc. så velg ProISP. Skal du komme fort i gang med egen blogg og ha det enklest mulig så holder One.com i massevis.

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

Hei,

 

jeg har domene hos domeneshop, men trenger råd til hvor er det rimeligst og best å skaffe webhotell?

 

Ser frem til gode anbefalinger.

 

På forhånd takk.

 

PROISP! 

 

Har brukt de i over 5 år, og aldri opplevd problemer. Support er fantastisk bra, og de har live chat på dagtid. Brukt den en del :)

 

Det koster 410 kr / år (inkl. mva.) for det billigste hotellet inkl domene. Drifter ca 10 sider hos PROISP nå, og alt fungerer perfekt. 

Lenke til kommentar

Heisann.

 

Jeg kan anbefale ProISP, på jobb så har vi over 60 webhotell der nå, og det har aldri vært noe problem og har heller ingenting å pirke på at all.

 

De har softaculous som lar deg installere wordpress og andre skript bare ved et par tastetrykk om du har kunnskapen selv.

 

De benytter også R1soft som tar backup en gang i døgnet, du kan nårsomhelst gå rett inn og hente tidligere backuper av både database og filstruktur om du skulle "kødde til noe".

 

Supporten er super!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...