Gå til innhold

Danskebåten


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Samme båten kan umulig reise tilbake bare en time etterpå. De vasker og rydder alltid båten etter en overgang så den er fresh og fin til neste bolk med mennesker. Er du helt sikker på at det er samme båt og at det er avgangstiden, ikke innsjekkingstiden?

 

Før i tiden så var de ikke såååå nøye på innsjekking, men det har visst blitt ganske strengt. Ble sikkert mye surr før.

 

Edit; I morgen var i går ser jeg :lol:

Endret av Soseks
Lenke til kommentar

Hei,

 

du trenger ikke sjekke inn på returen så lenge du har kjøpt en dagstur. Du bruker samme boardingkort som på utreise for å komme ombord på fergen igjen. Du skal være ombord igjen 15 minutter før avgang men de slipper normalt ombord folk etter det også.

 

I følge Google Maps tar det 10 minutter å gå fra terminalen til Slagter Winther. Så ja du klarer det hvis du er kjapp, men det blir fort litt stress. Ellers så selges det jo en god del kjøttvarer ombord på fergen også.

Lenke til kommentar

@Soseks => Det er samme ferge som går tur / retur.

 

De er i havna en time og da rekker de å få rengjort fergen og både tømt den og fylt den med biler og lastebiler. Tok fergen hjem fra Hirtshals på søndag og da var køen med biler ved innsjek sinnsykt lang så vi stod 50 minutter i kø. Ble ikke sjekket inn før 10 minutter før avgang og da var det fortsatt biler bak oss. Men fergen gikk til tiden 12.45 med alle ombord. Så de er dyktige på logistikk:-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...