Gå til innhold

GråGardin; Ikke helt som man skulle tro!


Anbefalte innlegg

Å finne et anonymt men beskrivende nick på et nettforum er ikke det enkleste i verden, og selv om jeg kan se visse likheter mellom meg selv og en grå gardin så håper og tror jeg at jeg har mer å gi verden enn et hengende tøystykket som skygger for solen. :wee: 

 

Jeg er en jente i midten av 30-åra. Jeg har en hel haug med svin på skogen og i skapet mitt er det flere skjeletter enn jeg orker å gå inn på. Men jeg har en uvurderlig selvinsikt og selvironi, så selv de dummeste tabbene vil jeg etter en liten stund klare å se på med humor. Det gjør kanskje de fleste, men jeg er uansett glad jeg har denne egenskapen, for det har vært mye rart oppover årene. :)

 

Jeg er selvvalgt barnløs, samboer, og bonumsmamma til to. Jeg er hjemmeværende pga mulighet og behov, men jobber innimellom innenfor utdanning. Det skulle helst vært mer jobb siden jobb er givende, men sånn ble livet. Jeg har en klisje av et a4-liv, med villa, stasjonsvogn, konebil, hvitt stakittgjerde, hun, feriebolig og lån oppover øra! Innimellom banner jeg dette livet opp i skyene, men jeg jobber med å finne mest mulig glede i det, så jeg ikke blir helt gal. :dribble:

 

Av interesser er jeg en skikkelig tv-serie-nerd. Jeg elsker en god krim, dokumentarer og typiske sit-com-komedieserier. Og så er min svakhet realityshows... Det er utrolig hva jeg får med meg av slikt, og jeg ELSKER det. Tror det tok samboeren min 2 år før han fant ut at jeg så Paradise Hotell og Big Brother! :w00t:

 

Jeg likte å trene tidligere, men etter noen år ble styrketrening kjedelig, så nå leter jeg etter nye treningsformer som kan gi meg litt motivasjon. Tips tas i mot med takk!

Ellers elsker jeg å reise, være med venninner, gå på kino, ut og spise, være med familie og min nyeste hobby; jakte på Pokemon. :rofl:

 

Jeg er kanskje ikke verdens mest spennende person, men jeg er så vidt ikke en grå gardin! :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er jo mest svina på skogen og skjelettene i skapet som man stusser over da. :) Men samtidig har vi jo alle våre egne skjelett i skapet, så det er vel egentlig ganske vanlig.

Da skjønner jeg. Trodde du mente at du "stusset over" som i "jeg tror hun lyver"... Godt det ikke var det. ;)

Jeg kommer sikkert til å komme innom både svin og skjelett hvis dette blir et forum jeg blir litt aktiv på. :D

Lenke til kommentar

Neida, jeg tror godt om folk generelt sett, så det var ikke sånn ment.

 

Men det er bare å kjøre på med det du måtte ønske å prate om, vi har jo kategorier for så godt som alt som er å prate om. Finn noe som interesserer deg og prat i vei, vi setter pris på nye folk som deltar. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...