Jump to content

GråGardin

Medlemmer
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 :)

About GråGardin

 • Birthday 01/01/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

1194 profile views
 1. Som tittelen legger opp til lurer jeg på om det blir noe forskjell på prisen til IPhone 11, når IPhone 12 kommer i oktober? Eller om den pris-senkingen vil ta sin tid? Jeg trenger en telefon nå, og det er ikke noe must for meg å ha det nyeste av det nye, så en 11 fungerer fint. Lurer bare på om jeg skal kjøpe den nå, eller vente et par måneder?
 2. Er det aktive, inkluderende folk i den gruppa som spiller Battlefield 5?
 3. Hei! Jeg er en typisk a4-dame - i slutten av 30-åra, nygift med en flott mann (som desverre ikke spiller BF5) abbonent av "Vi i Villa", kjøper barneklær og vet alltid hvor det er tilbud på agurk. Jeg lever et veldig tradisjonelt, middelklasse liv, der sminke, sengetøy, og den nye kjernefamilien blir diskutert hyppig i mine venninnekretser. Så nå har jeg tatt opp gamer-interessen min igjen. Jeg kjøpte Battlefiel 5 for en uke siden, og er allerede hekta! Men jeg savner (fra min tid i BF2-verden) follk å spille med. Jeg er så langt fortsatt "noob", men lærer fort, og har masse tid til å spille. Spesielt i partallsuker - for ja, du vet, da er ungene borte. Det jeg håper å finne er noen som kan spille med meg i squad, ta meg under ens vinger nå i starten, så jeg får dette litt mer tilbake i fingrene, og etterhvert bare ha det sykt kult "on the battlefield". Håper det er noen her ute som er gira på å spille sammen med meg! Ta kontakt!
 4. Hei Noen som vet om noe "nålevende" spill ala BF2? Jeg ELSKA å spille BF2, men så fort 3'rn kom datt jeg ut. Nå har jeg lyst å begynne å spille litt igjen, men jeg vet ikke om det er noe liv i BF2-serverne eller om det finnes noe lignende som er verdt å begynne på? Det jeg likte med BF2 var dette med flagga, gode squads, lette kart å bli kjent i. Noe lignende ute nå?
 5. Hei. Er det noen som vet forskjellen mellom sølv og hvitt gull - utenom prisen, for DEN forskjellen er ganske så markant. Jeg lurer på å kjøpe inn ring i sølv eller hvitt gull, men finner rett og slett ikke ut hvem jeg skal velge siden jeg ikke finner ut av den praktiske forskjellen... Noen som vet?
×
×
 • Create New...