Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

A1 Lappen


Anbefalte innlegg

Hei har tenkt å ta lett lappen dette året og er akkuratt ferdig med MC-Kurset så nå gjelder bare teori og kjøretimer og deretter oppkjøringen (skal ta teorien neste uke) Det jeg lurte på om dere tror jeg får oppkjøring dette året. Har hørt at de slutter med oppkjøring sent septemer/ begynnelsen av oktober og jeg som skal starte med kjøretimer om 1 uke lurer på om jeg rekker å fullføre dette året.

 

Takk på forhånd og setter pris på svar! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er jo helt individuelt. Kommer an på hvor mye pågang det er på kjøreskolen du skal kjøre opp med, hvor lettlært, eller hvor god du er å kjøre.

 

I tillegg så er det ingen her som vet hvor mange ledige timer biltilsynet har for oppkjøring der du bor. Og hvor lenge de holder på utover høsten bestemmes av en ting: været.

Lenke til kommentar

Ta en prat med kjøreskolen, bli enige om hvor mye du skal kjøre. Så bestiller du oppkjøring med en gang. Rekker du ikke er det bare å avbestille. Så slipper du å tenke på om du får time eller ikke. 

 

Edit: Kom på at du må vel igjennom alt obligatorisk + teori før du kan bestille :/ anyway, bestill time så snart det lar seg gjøre, så slipper du å tenke på det.

Endret av fjs
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...