Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

E-Sigaretter: Spørsmål, anbefalinger og diskusjon


Lakus

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Som sagt, hvis jeg får 10 atomizers og kun en av de funker som de skal (ikke smaker brent, er helt ''tette'', klarer ikke å få liv i dem med rensing, etc), og når jeg så får replacements fra dem helt gratis (huhei, bra kundeservice ihvertfall) og også i den pakken er det kun 1-2 stk som funker så er det jo ikke god kvalitet på varene :p

Men dette er HeavenGifts du snakker om, jeg har akkurat samme erfaring som deg der med 510-T atomizere.

De har en stygg grønnaktig primer i seg som smaker hest og blokkerer feeding, så det første jeg gjør med disse attyene er å poppe ut senter-biten med veka, og rense denne godt separat samt å tørrbrenne coilen godt. Men kommer ikke til å handle fra dem igjen, nei.

 

Med HealthCabin derimot har jeg bestilt vanlige cartos og mye clearos, og alle har fungert flott og fint :)

 

Lakus: Joda, det er sant - når det kommer til marginale produkter som tanks til $120 eller VV-batterier til $200, så kommer nok det meste bra fra statene, men da snakker vi jo bortimot håndlagde saker, og en totalt unødig bruk av ekstrem-høykvalitets metaller. For en daglig vaper som ikke er fanatiker, vil nok en eGo VV eller Innokin iTaste være mer fornuftig enn en fullblods ProVari e.l.. Se f.eks på den populære SilverBullet - den koster ca 80$, og hva får man? kun en tom metallhylse med fjær i ene enden og en knapp.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Sitter nå med det settet her http://www.neatcigs.com/starter-kits/16-quick-start-electronic-cigarette-kit.html , og har blitt helt forelsket i e-sigarettene. Sitter nå og venter på at batteriet skal lades opp for ente gang, og skal definitivt kjøpe noen flere batterier, eller muligens kjøpe alt nytt, og få noe litt bedre (vel, antagelsen at det er bedre da, det her er jo helt fantastisk). Må si at jeg ble veldig fornøyd med menthol smaken på den her, og den har akkurat så mye throat hit som jeg liker, men den kunne kanskje hatt litt mer damp. Men til spørsmålet mitt, hvordan kan jeg få en reativt skarp troat hit, men tykk damp?

Lenke til kommentar

Throat hit (populært på mange forumer kalt TH) spørs veldig mye på hvor høy mg det er på selve e-juicen. Jeg får SINNSYK TH med 18 mg juicer, og blir faktisk rusa av det også :p

Hverdagslige kosevape nivået for meg er rundt 10 mg.

 

Edit: Altså; høyere mg nivå og VG/PG mix er helt fabelaktig hvis man ønsker masse damp + sterk TH.

 

Sånn jeg har forstått det; PG gir smak, VG gir mer damp. Men 100% VG er IKKE å anbefale.. juicen blir ofte mye tykkere da, og kan fort føre til at du svir feeding-systemet ditt. (cartomizer, atomizer, sånne ting)

Endret av BuffyAnneSummers
Lenke til kommentar
den har akkurat så mye throat hit som jeg liker, men den kunne kanskje hatt litt mer damp. Men til spørsmålet mitt, hvordan kan jeg få en reativt skarp troat hit, men tykk damp?

Den beste løsningen for dette vil være å ta en juice med mer TH enn du liker, og spe den med VG. DVS øk mg nikotin, kjør f.eks 24 eller 36mg, og bland den ut med VG.

TH kommer av enten nikotin eller PG, eller begge deler. Derimot kommer dampmengder av VG, så det du må gjøre er å finne din blanding.

Jeg hadde samme problem som deg første gang jeg blandet selv i forrige uke, jeg kjøpte en smaksessens og en 18mg PG og blandet - fikk masse TH og smak, men ingen damp, og det føles jo feil - så jeg bestilte 30ml VG jeg kan blande den med for å få en grei dampmengde.

 

Vanlig PG-mengde er ofte fra 50% til 80% i en juice, begynn i en ende og prøv deg frem - eller bare kjøp en ferdigblandet juice med greit VG-innhold og mid/høy nikotin :)

Lenke til kommentar

Jeg må bare igjen få berømme VR's Florida Citrus Explosion - om man liker citrus til vanlig(drikke og mat), er denne F-A-N-T-A-S-T-I-S-K! Damper den på en 510 DCT nå, og kunne ikke vært mer fornøyd - den gir i motsetning til de fleste andre juicer umiddelbar smak i munnhulen - ikke bare i nesa på utpust.

Lenke til kommentar

Synes den ser ganske fin ut og fikk lyst på en sånn selv :)

 

Jeg kjøpte 510-T settet og har vært fornøyd med det en stund, men har lyst til å "oppgradere" og da til en Vision Spinner(variable volt) og en Pass Through. Merker at jeg lader mye med det 2xbatteriet som fulgte med, så den du linker til har jo større batteri - også lengre lade tid, men da har du jo den første du kjøpte til backup. Med det settet du linket til og en Vermillion så kan det ikke bli feil tror jeg.

http://www.ecigwizar...510-t-tank.html

Endret av Green_Monster
Lenke til kommentar

rester av...? 510 DCT er jo en carto-tank, så i prinsippet er det vel som å dampe carto - er jo fyll i midten og tank rundt :)

Carto-tank, hvordan funker det? :p

Bilde fikset Lakus - det funker slik at du har egentlig en helt vanlig cartomizer, med fyll og coil og alt, men med ett eller flere små hull punchet i skroget, slik at væske kan trekke inn i fyllet - den trekker da inn fra en tube(tank) som er trædd utenpå cartoen. Er du med?

Se på bildet til Lakus, det metallet i midten er en vanlig (tank)carto, bare med hull(er) i siden. Så i prinsippet blir det som å dampe cartomizer, men den er selvfyllende..!

 

BTW - kjøper du på ecigwizard før 21 oktober så er du med i trekningen om haugevis av e-juice, nok til å starte en liten butikk ser det ut til

Hvor ser du denne konkurransen?
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...