Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Batteri- eller nettdrevet multikutter


Anbefalte innlegg

Skal kjøpe multikutter av blå Bosch, men vet ikke om jeg skal gå for nettdrevet eller batteridrevet. Har allerede 4Ah batterier, men usikker på hvor god den batteridrevne virker, ca hvor lenge o.l. Er det noen her som har erfaringer eller meninger?

 

Står da mellom en 18V GOP eller GOP 40-30.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hadde nok tatt batteridrevet uten å blunke et øyeblikk. En multikutter er best når den blir brukt, og er oftest for å fikse småjobber og når man har gjort noe feil.

 

Dvs. Bruken er litt over alt, og sjeldent på samme sted.

 

Da er barrieren laverere om det ikke gjelder å finne stikkontakt som er tilgjengelig, samt skjøteledning osv...

 

De er i utgangspunktet ikke spesieøt kraftige, og trenger ikke være det heller. Så ytelsen vil du heller ikke bli skuffet over på batteriversjonen. Og at batterilevetiden er relativt kort er sjeldent problematisk, da det typisk bare er mindre jobber og sporadisk bruk. (Samt at kittehode etc.. gjerne ikke holder så lenge de heller)

 

Har selv en nettdrevet bosch, som nok havner på hylla ved neste prosjekt. Kabel er alt for upraktisk, spesielt når de batteridrevne 18v blå bosch er så gode, og bladbytte så raskt og enkelt.

 

Sinnasnekkern mente i alle fall at det viktigste med en miltikitter var bare å få en batteridrevet. Og der er vi enige. Selv om jeg nok også vil insistere på en med hurtig bladbytte uten verktøy. Den nye 18V GOP er nok helt topp.

Endret av Andrull
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...