Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Den spiller langt over det meste av integrerte forsterkere og er grei til f.eks HD650 som normalt er ganske halvseige å drive. AKG K240 600 Ohm med ca 88 dB sensitivitet må du ganske høyt opp på volumet med. Disse trenger mye forsterker. Beats kan du drive med hva som helst, egentlig. De krever under 1/3 regnet i dB av det AKG'en trenger.

 

Den vil fungere med omentrent hva som helst du ønsker å bruke, og den har veldig gode spesifikasjoner til en fornuftig pris. I tillegg en den tilnærmet linjalrett på frekvensrespons, noe som lar deg høre hodetelefonen uten at forsterker farger lyden.

Endret av vidor
Lenke til kommentar

Forskjellen er vel bare balansert vs ubalansert. Dette har ca null betydning i praksis med mindre du har elektromagnestiske støykilder som er av betydning. Grunnen til at du ikke ser input er at de ikke vises på bildet. Den tar inn digital-lyd fra PC'en via USB-kabel, konverterer den til analog, forsterker den opp og leverer til hodetelefon. Det er hele lyddelen som vanligvis er på hovedkortet på utsiden av maskinen og det gir igjen lyden bedre kvalitet enn det du får fra innsiden av maskinen analogt.

Endret av vidor
Lenke til kommentar

Med balansert må man ha alt fullbalansert. At man ikke hører forskjell og det kun er knyttet til å kanselere støy stemmer ikke. Selv Schiit Yggdrasil designer innrømmer at den er best på balansert utgang (ikke pga økt signalstyrke alene, men det er bedre dynamikk). Kort oppsummert, det er relativt stor forskjell mellom balansert og ubalansert, om alt i kjeden er fullbalansert - prøv selv :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...