Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Noen her som er MGTOW? (Frivillig singel resten av livet)


Anbefalte innlegg

Crooked Cracker skrev (På 10.10.2020 den 17.28):

Vil heller kalle meg en kar som har gått full moderne munk modus. Jeg liker kvinner og har ikke noe i mot barn, men for meg passer det rett og slett best å kjøre solo. Elsker frihet og tid til å forfølge interesser eller simpelthen bare daffe rundt. Familie har aldri vært min drøm heller. Jeg kan bare spekulere om det er flere menn og kvinner som føler det samme men gifter seg pga sosialt press. Jeg er ikke bitter på noe som helst men kunne foretrukke om denne livstilen ble mindre uglesett i samfunnet.

Vet ikke om den er uglesett, men blir nok en livsstil som blir mer vanlig framover. Ikkeno galt med den i det hele tatt, alltid fordeler og ulemper uansett valg en tar. Virker som du eier den avgjørelsen så da er d bare å nyte livet.

Endret av nacario
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
nacario skrev (2 timer siden):

Vet ikke om den er uglesett, men blir nok en livsstil som blir mer vanlig framover. Ikkeno galt med den i det hele tatt, alltid fordeler og ulemper uansett valg en tar. Virker som du eier den avgjørelsen så da er d bare å nyte livet.

Har ikke fulgt med så om hvordan det gemene synet på folk som forblir alene er i dag, mulig det kommer litt an på alder også, hipt og kult i 20-30 årene men kanskje ikke så mye etter 40? Husker en artikkel der menn over 45 uten barn ble fremstilt som bitre tapere i samfunnet. Enslig og single har vel også fortsatt litt triste assosisjoner oppe i åra, selv vil jeg kalle min sivilstatus suveren (en som ikke er underlagt noen annens kontroll eller herredømme).

Jeg tror misfornøyde mennesker som av ymse årsaker ikke finner seg noen eller får barn sliter 90% pga stigmaet og maset rundt det, mulig det er forskjell på kjønnene der. Tilbake til MGTOW, ser en bort fra bitterheten og generaliseringen av kvinner er det noe bra også, deriblant dette med å være 100% selvstendig. Kunsten av å kunne stortrives mutters alene er noe alle bør studere, en blir mindre desperat etter å finne noen og noen en har funnet kan også forsvinne brått. Så det er viktig å ha et selvstendig grunnlag uansett.

Hilsen CC som nyter en fortreffelig kaffe og deilig husfred.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...