Gå til innhold

Nå blir iOS nytt – slik har det utviklet seg


Anbefalte innlegg

 

 

Nessunio : grunnen til at man ikke nå kan innføre tilgang til fullt filsystem er at alle apper er laget uten at dette er mulig. Det vil si at data er lagret helt uten tanke på at tredjepart skal få direkte tilgang.

Og dette berører mobiler/tablets mer enn PC/Mac pga...? Som sagt ser jeg ikke problemet.

Og om dette var virkelig et problem så burde forskjellige produsenter sette sperrer (app-for-app) for hva de fikk tilgang til, ulikt brukeren.

Det berører iOs fordi det ville vært en stor endring som krever rewrite av alle eksisterende apper.

 

Hadde man hatt det sånn fra start ville det vært annerledes.

Og? Dette er liksom en annen "alvorlig" problem? Som sagt så er jeg enig med de som sier det vil aldri komme. Jeg fra min side VET at det vil ikke komme for som sagt Apple elsker å ha produkter som fyller bestemte nisjer, og ha kontroll over disse nisjene.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En annen greie med Flash var at nesten alt av Flash-kode brukte onMouseover hele tida. Dét i seg selv sikret at de aldri ville gi noen god brukeropplevelse på mobil.

Fungerte med Note sin S-Pen :) Den ultimate flash nettleser telefonen.

 

 

Og forstår ikke denne tingen med dårlig HW og ytelse. Noen områder er det dårligere ytelse (som modem), men de har og andre felt (GPU) der de har best ytelse av alle. Skjønner at folk ikke spesifiserer så mye hva de eksakt mener da, siden de egentlig ikke har noe fakta til å backe opp utsagnene vanligvis. Bare personlig mening og oppfatning om hvordan det er. Kjenner tom folk med iPhone som er overbevist om at den ikke er like kraftig som Android toppmodeller. 

Lenke til kommentar

En liten advarsel til de som er på den litt mer eksperimentelle siden. Det er ikke mulig å laste ned verifikasjonsbilde i NSB-appen på iOS 11 BETA1. Helt hva som er årsaken til en såpass snodig feil vet jeg ikke, men fungerer hvertfall ikke over verken 4G eller WiFi. Alt annet i appen fungerer.

Lenke til kommentar

Det er nå en knapp for 4G i hurtigmenyen, men det er vel mange færre som trenger denne nå enn i forhold til 2007.

Hvis du drar til utland osv kan den være rimelig nyttig å ha da.

 

Ellers er vel mangelen på hurtig-greier et stort problem i iOS generelt. Mye jeg bruker til daglig der jeg vet jeg måtte ha dratt inn i en app eller meny på iOS. DNB appen er en app som har info som hadde perfekt som Widget, men de har ikke widget (kan forstå grunnen). Likevel hver gang jeg skal sjekke den infoen, så kommer jeg på "å jeg må inn i appen, for et strev". Så alt har sin pris, noen ganger går "enkeltheten" i iOS faktisk utover enkeltheten og ting blir som resultat vanskeligere i iOS, fordi alt skal være så enkelt. Prøver ikke starte krig over hva som er best altså, selv om det virker som om den allerede har rasert et par sider her da.

 

Det at Apple stadig legger til flere slike ting sier vel også litt mener nå jeg. Kanskje for redd for å kopiere altfor mye Android for raskt :) :)

Lenke til kommentar

Dnb kunne da implementert widget om de ville - det tar bare noen få timer.

Jeg tenkte spesifikt på det at DNB lar deg se hvor mye du har på konto uten å logge inn. Det er mulig at DNB ikke vil at folk skal ha denne informasjonen på hjemskjermen på telefonen sin :) Vet godt de kan lage det. Eller kan de? Har jo hatt litt småproblemer i det siste :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...