Gå til innhold

Canal DIgital tuner setter ATA passord på harddisken - hvordan låse opp?


Anbefalte innlegg

Jeg leste artikkelen på tek.no om at man kunne bytte til større disk i Canal DIgital sin ADB 5743 CDX kabel-TV-dekoder. Før jeg evt kjøpte ny disk prøvde jeg med en Samsung 2TB jeg hadde liggende. Den funket greit (men bråker for mye) så jeg kjøpte en WD AV Green disk. 

 

Men, da jeg tok ut Samsungdisken og skulle reformattere den ser jeg at tuneren har satt et ATA passord på den. Dvs passord satt i firmware på disken (dette er en del av ATA standarden). Jeg har sett at flere steder på nettet (inkludert hddguru.com) skriver at man kan bruke MHDD og slette user passord vha master passordet, men de masterpassord jeg har funnet på nett har ikke virket.

 

Jeg fikk låst opp den opprinnelig 500GB WB disken til tuneren vha "zu.exe", men det progrannet vil ikke låse opp Samsungen.

 

Er det noen som har byttet til Samsungdisk i denne tuneren og klart å låse den opp etterpå? Tar i mot alle lure forslag, Merk at jeg ikke ønsker å gjøre dette for å få tilgang til innholdet som tuneren har lagt på disken - jeg ønsker kun å få brukt disken til PC igjen.

 

/Ken

Lenke til kommentar
  • 3 år senere...
Videoannonse
Annonse
  • Uderzo låste denne emne
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...