Gå til innhold

Er gardermoen åpen 24/7?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Haha, du kommer til å være utbrent innen 2 måneder hvis du møter opp på jobb 4 timer FØR morgenvakt. Lykke til videre. Å lyve om noe sånt biter deg nok i baken snart.

 

Det forstår jeg godt at du mener. Jeg er dog ikke et "svakt" menneske. Jeg har tålt mye dritt i livet, og har aldri vært mer mentalt og fysisk utbrent som jeg var i den perioden jeg var arbeidsledig. Kan tenkes det høres vel ambisiøst for  noen at jeg skal møte opp så tidlig på jobb, men for meg så ligger det en motivasjon i det at alternativet er arbeidsledighet og depresjon hjemme.

 

Jeg tror jeg kommer til å klare meg så snart jeg finner ut av oppholdsstedet :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+45613274

To ting:

 

Jeg føler det er litt på kanten å kreve førerkort når dette ikke er nødvendig for jobben. Du kunne argumentert med at du ordnet deg transport på egenhånd kanskje.

 

Hvorfor finnes det ikke en jobb-buss eller lignende? Er ikke så kjent i området, men det må da være grådig mange som bor i typisk knutepunkter rundt Gardermoen som reiser samtidig på jobb. Mye bedre om disse kunne tatt buss istedenfor.

Lenke til kommentar

"Hvorfor finnes det ikke en jobb-buss eller lignende? Er ikke så kjent i området, men det må da være grådig mange som bor i typisk knutepunkter rundt Gardermoen som reiser samtidig på jobb. Mye bedre om disse kunne tatt buss istedenfor."

 

 

Interessant poeng :)

 

Nå jobber jo ikke jeg på OSL, men kan tenkes det har noe å gjøre med at det er de ansattes "ansvar" å komme seg å jobb. Kanskje litt mer forståelig med slike felles busser dersom mange folk fra et lenger sted skal komme seg til ett felles sted litt lenger borti.. Men vil nok tro at de fleste som jobber på OSL bor i "nærheten"

Endret av Studenten!
Lenke til kommentar

Hva er "i nærheten"? 

 

Det bor folk som jobber på OSL på Romerike, i Oslo... og sikkert flere andre steder. Skulle man da hatt en drøss med slike busser kjørende alle mulige steder? Eller en buss som hentet alle?

 

Som Studenten sier: Det er den ansattes ansvar å komme seg på jobb, og derfor er det gjerne et "krav" om førerkort og egen bil når det utlyses jobber på OSL. 

 

Er også litt skeptisk til det å lyve om det på et jobbintervju (og lyving på jobbintervju generelt), men ønsker uansett trådstarter lykke til.

 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+45613274

Forstår at det er de ansattes ansvar å komme seg på jobb. Men gitt størrelsen på OSL og det faktum at de skryter av å være så miljøbevisste https://www.tu.no/artikler/i-dag-apner-det-som-trolig-er-verdens-mest-klimavennlige-flyplassterminal/382042 så kunne de sett på denne muligheten. Jeg kunne kanskje tenke meg iallefall en buss fra Oslo sentrum som stopper et par ganger oppover. Trenger ikke være et tilbud som dekker alle, ei heller et tilbud som må være stort i omfang. Man kunne startet et prøveprosjekt og sett hvordan det utartet seg. På sikt sparer man både miljø og parkeringsplasser. Samt noen vil kanskje selge bilen da de ikke trenger den daglig. Man må kunne se litt stort på det.

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...
  • 1 måned senere...

Nysgjerrig! Hvordan har det gått å møte opp 4 timer før tidligvakt? 

Må si jeg er meget imponert! Jeg møter selv tidligere på jobb pga kollektiv, men ikke så tidlig som 4 timer.

 

Haha takk for interessen! Det har faktisk gått meget greit :) Tøft - ja, absolutt, men helt verdt det. Jeg følte meg "levende" igjen iom. at jeg visste at jeg gjorde dette for en jobb. Og da har det gått helt fint. Noen ganger har jeg sovnet på sofaene på stengte restauranter. Andre ganger har jeg lest/sett på film på mobil. Har jo f**ket opp døgnrytmen helt i disse periodene, men jeg følte meg bra for det :) Depresjonen forsvant da arbeidet kom! Jeg har nå fått meg en annen jobb med mer normal arbeidstid, så den tøffe tiden er over :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...