Gå til innhold

Da var det gjort! 300D


Anbefalte innlegg

Da var bestillingen igjennom! Bestilte 300D, eller Digital Rebel som det da heter hos B&H. Bestilte med linsa, og 1gb 40x Lexar CF. Bestilte også 420EX Blitz samt litt småstash som veske +++. Er vel ikke lenge til jeg må få ordna ei telelinse tenker jeg men det får holde for idag! Ville bare si det til noen for jeg gleder meg helt sykt! :yes: :thumbs:

Noen som vet shippingtidene fra BH egentlig? Jeg valgte UPS Express (3-5 Businessdager). Er disse tidene til å stole på egenlig?

Nico
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kamera med 18-55mm og 1gb 40 Lexar CF - $1280,-

Lowepro 70AW - $ 70,-

Canon 420EX Blitz - $ 180,-

Fjernkontroll(kabel) - $ 26,-

CF-"lommebok" - $ 10,-

FRAKT (UPS Express, 3-5 B.Days) - $ 90,-

 

TOTALT: $1656,- * 6,7 = 11095 - *1,24 = 13750,-

 

Kun norsk mva tilkommer! :thumbs:

 

Glede glede....

Lenke til kommentar

De er raske der borte.... værre med UPS i norge... de har ikke helt kontroll på tlf nr de skal ringe osv.. og skjønner ikke at folk flest er på jobb i normal arbeidstid.. ringte hjemmetelefonen min i flere dager de... men ordnet seg til slutt. Tok kun 3 dager fra jeg bestilte søndag kveld (2 linser til min 3ooD) til de var i norge og jeg måtte betale mva. men tok 3 nye dager før de klarte å levere til meg.

 

Ellers veldig fornøyd med B&H Photovideo.

Lenke til kommentar

Har sett i en del tester at 300D undereksponerer blitsbilder (også andre bilder uten blits) med opptil et helt blendersteg. Noen som kan bekrefte/avkrefte at deres kamera gjør dette?

 

I og med at 300D ikke kan justere lysstyrken på den interne blitsen , så blir man jo da låst til å måtte etterbehandle bildene på PC. Synes det burde vært unødvendig... 10D har ikke dette problemet (og der kan man også justere lysstyrken på den interne blitsen)

 

What do you guys say?

Endret av terjed
Lenke til kommentar

terjed: Det var det samme de sa om D60 i begynnelsen, men jeg har aldri merket noe problem.

 

Den interne blitzen har forøvrig liten nytteverdi (ledetall 13??), og bør kun brukes i nødstilfeller - det er utrolig hvor mye bedre kvalitet man får med en 420 eller 550 eksternblitz - gjerne med en omnibounce montert.

Lenke til kommentar

Jo. Det er klart man bør ha en ekstern bllits, men har tenkt å bruke den interne som utfyllingsblits på dagtid, og det hadde jo vært greit om den interne blitsen kunne brukes i andre tilfeller også. I "nødtilfeller", og kanskje med ISO verdier opp mot 400. Da blir jo ikke rekkevidden så verst...

Lenke til kommentar

Nå har jeg hatt bestilling i norske nettbutikker i lengre tid, men de utsetter datoene hele tiden (ITButikken og hardwarebutikken), dessuten importerer de jo kameraer selv. Har nå mistet troen på at kameraet kommer til Norge før Nyttår...

 

Har derfor slettet min siste ordre hos hardwarebutikken nå, og bestilt hos B&H jeg også. Bestilte for snart en time siden, og ordren er allerede under behandling. Supert !! 5-7 dagers forsendelse i følge butikkinformasjonen. Håper det stemmer, så jeg har kameraet før Nyttår...

Lenke til kommentar

Til Børge

 

Jeg har kjøpt mitt 300D eller Digital Rebel i Usa......fint lite å spare, spesielt nå når eks. XD.no har skrudd ned prisen til kr. 9.489,- for kamerahuset. Da går det opp i opp. Vurderer du likevel å gjøre det vær OBS på at det som kan tilsynelatende være et veldig fordelaktig kjøp som oftest er en strippet versjon...uten batteri, lader eller noe som helst. Dessuten viser det seg da at denne utgaven har de ikke på lager, men kan gjerne tilby en såkalt USA-kit ( med batteri,lader osv ) men til en helt annen pris. Så må du kalkulere inn norsk toll osv....ca. kr. 1900,- + gebyr til fraktfirmaet ca. kr. 130,- ( fordi de har vært så snill å sørget for å gjøre opp for tollen.......) For enda å spikre en spiker i denne kista....tenk på garantier, service mm. Mye enklere å forholde seg til en norsk seriøs forhandler.

 

....og en ting til....beregn gjerne 20 minutter i telefon til USA for å bekrefte din bestilling...... ( koster også pæng ).....

Lenke til kommentar

Sitter å følger med ups's hjemmesider. Pakken(-e faktisk) ble sist registrert igår i Philly. Og da for "Export Scan", regner med at det tar turen over til Europa da.. Han som heter "Elph"(?) tror jeg har handla endel hos BH før. Han sa at frakttiden var tre dager til Norge :thumbup: , mens UPS i Norge brukte enda 3 dager.. Fucka opp.. :thumbdown:

Lenke til kommentar
som oftest er en strippet versjon...uten batteri, lader eller noe som helst.

 

+ gebyr til fraktfirmaet ca. kr. 130,- ( fordi de har vært så snill å sørget for å gjøre opp for tollen.......)

 

....og en ting til....beregn gjerne 20 minutter i telefon til USA for å bekrefte din bestilling...... ( koster også pæng ).....

Prisen fra USA (inklusive frakt) kom på 1.071$. De har lagt inn reservasjon på visa-kortet, så jeg kan allerede se kursen de opererer med. Den var på 6,90 kr. Det skulle gi dette regnestykket:

 

300D med objektiv: 999$ = 6.893,10 kr = 8.547,44 kr inkl norsk mva.

Frakt 72 $ = 489,9 kr

 

Totalt skulle dette bli 9.037,34 kr. Mulig at de tar gebyr til fraktfirmaet (ca. kr. 130,-i følge Euroboy_bgo). Det skulle uansett bli 9.167,34 kr fiks ferdig hjemme hos meg. Av de butikkene jeg finner i produktguiden til Akam, finner jeg Multicom som selger dette billigst (10.495,- uten frakt). Har da lest forbi de som importerer selv fra utlandet.

 

Mange norske butikker (som ITButikken eller Hardwarebutikken) kjøper også kameraene fra USA, og må derfor antageligvis repareres i USA, hvis noe skulle være feil. Følgende utstyr følger med kameraet:

 

• Battery Pack BP-511 (includes protective cover)

• Battery Charger CB-5L

• Power Cord for Battery Charger

• USB Interface Cable IFC-300PCU

• Video Cable VC-100

• Neck Strap EW-100DB ll

• EOS DIGITAL Solutions CD-ROM

• Adobe Photoshop Elements CD-ROM

• Pocket Guide

• Software Installation Guide

• User's Guide and Instruction booklets

• 1 Year Limited Warrantty

 

 

Det er vel det samme som jeg kan se leveres i Norge???

 

Så argumentasjonen til Euroboy_bgo holder hvertfall ikke stikk for bestillinger fra Bhphotovideo. Ikke måtte jeg ringe inn noen bekreftelse heller. Men kameraet er ikke kommet enda (bestilte jo i går), så hvem vet hva som kan skje.... Men uansett ser det ikke ut til at NOEN i Norge kan skaffe dette kameraet med 18-55mm før Nyttår, så for meg var dette eneste alternativet :-)

Lenke til kommentar

jeg har lest litt rundt ang. garanti på produktene fra BH. Om man kjøper et produkt som de selv har importert (Det står "Import" ved siden av produktnavnet), må varen, om den har feil, hele veien tilbake til New York. De varene det står "USA" vet siden av inneholder international garanti. Det står på sidene dems at da kan man tusle inn i vilken som hels sjappe som selger Canon og forlange garanti, over hele verden! Dette er jo utrolig gunstig, selv om det egentlig skulle bare mangle.

 

Videre anbefaler de da (selvsagt) utenlandske kunder (SOM OSS!) å kjøpe med "USA-Garanti"! :thumbs:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...