Gå til innhold

Nostalrius Returns! Stress-test 20 Nov. 19000+ påmeldte!


Anbefalte innlegg

Bilder fra eventen :)

nost12.jpg

Nost1.jpg

 

 

We will be holding a stress test on Sunday, November 20th, starting at 6pm GMT+1.

Trykk her for å registrere deg opp til Stress-test.

19 000 er så langt påmeldt.

 

 

Enkelte har sikkert fått med seg at Nostalrius er mer eller mindre tilbake i ny drakt. De som har tidligere hadde karakterer på Nostalrius sine servere vil nå kunne returnere tilbake til sine gamle karakter. Det vil være Nostalrius PvE og og Nostalrius PvP. Ca. En måned senere vil det dukke opp en helt ny server for de som ønsker å starte fra scratch. Flere fra det tidligere Nostalrius teamet har sluttet seg til Project-Elysium. Sammen vil de bringe Vanilla WoW tilbake.  Allerede nå til søndag vil du kunne være med å stressteste serveren deres.

 

Her ser du statistikk over gamle Nostalrius. Det er tydelig at det fortsatt er interesse for det originale WoW.

jxtOQlu.jpg

Endret av Heradon
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

*tas ned umiddelbart av Blizzard*

Problemet sist var at Nostalrius hadde stasjonert serverne sine i USA. Det brevet de fikk, er et brev alle får av Blizzard når man driver private server. De fleste kaster det bare rett i søppla, men Nostalrius benytte seg denne anledningen til å forhandle med Blizzard. Nostalrius og Blizzard møttes, og de diskuterte om Legacy Server. Blizzard svarte med at det var mulig å bringe tilbake gamle WoW, og de virket positive til det.

 

Shortly before BlizzCon, the people behind recently shut down World of Warcraft legacy server Nostalrius put Blizzard on notice. “If Blizzard doesn’t make an announcement to honour their own core values, be sure that we will,” they wrote. BlizzCon’s come and gone, and Nostalrius is coming back.

 

Ikke nok med det er det også Elysium-Teamet som er stasjonert i Europa som hovedsaklig har kontroll over disse serverne. Jeg er ikke redd for at serverne skal legges ned. I dag finnes det gode alternative som Kronos 2 (Twinstar) om man ønsker å spille Vanilla WoW, som har stårt urørt av Blizzard. Enkelte servere har levd i 10 år uten at Blizzard har løftet en finger. Samtidig som Nostalrius/Elysium starter sine server vil et annet godt alternativ komme på banen, Crestfall. Deres plan er gjenskape Vanilla WoW så godt som overhode mulig, og det vil innebære progresjon slik det var i gamle WoW. Bare her vil de stoppe ved Wrath of the Lich King. Det heter PTE, Progress Through Expansion. Etter du har spilt på deres vanilla server, vil du kunne overføre karakteren din til en ny TBC realm og så senere WOTLK.

Endret av Heradon
Lenke til kommentar

Altså... jeg forstår til en viss grad at folk foretrekker classic WoW, jeg er ikke enig, men jeg forstår. (smaksak og alt det der). 

 

World of Warcraft er og blir Blizzards IP (intellectual property) og dem har rettighetene til å gjøre hva dem vil med den. Noen fant ut at dem skulle tjene penger på dette og blei stengt ned. Så gjør dem det igjen med slagord som "vi krever" blablabla... 

Sånne ting gir meg egentlig bare en distaste over hele greia. 

 

På toppen av det hele så strakte Blizzard ut en hånd. Dem hadde jo alle muligheter for å saksøke herfra til månen, men gjorde det ikke. Istedet inviterte teamet over for en prat. Bare der så burde det hele ha slutta. Praten gikk ikke helt som Nostalrius ville at den skulle gå, så dem svarer med å "true" at dersom ikke noe blir annonsert på Blizzcon så tar dem saken i egne hender og åpner på nytt. 

Lenke til kommentar

Nå er det bare 1 dag og 2 timer igjen til Stress-testen begynner :) Over 5000 har allerede registrert bruker for Stress-testing. Blir nok en del trøkk i morra klokka 18:00.

 

Dere kan registrere dere her, om dere ønsker å være med.

Registrations are opened for the stress test. All accounts will be removed before launch.
Please, edit the content of the file 'realmlist.wtf' to 'set realmlist logon.elysium-project.org'

Endret av Heradon
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...