Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Mistenkelige føflekker


Øyvind23

Anbefalte innlegg

Hei, jeg har begynt å bli full av føflekker i det siste. Noen av dem er ganske mørke. Noen av dem er både mørke, men lysere i mørket. Har også noen som nesten er helt lyse i midten, men med en brun ring rundt. Noen er også ganske lyse, men noen mørkere små prikker i seg...i tillegg til at jeg har fått en del røde føflekker også...

Har lagt ved noen bilder, men det er ikke så lett å ta bilde av meg selv på ryggen. 
post-320044-0-75033300-1477580757_thumb.jpgpost-320044-0-77693100-1477580758_thumb.jpg

Vet noen om dette er normalt, eller bør jeg sjekke meg?

Takk for svar. Mvh. en litt redd sjel. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er nok riktig, men trådstarter kan jo ikke vite hvem de er. Ofte skjønner man at enkelte faktisk vet hva de snakker om, men det inntrykket kan også avgis av dyktige lurendreiere, eller andre som er over gjennomsnittet språkmektige. Derfor er det bedre å gå til legen.

Endret av Isbilen
Lenke til kommentar

Hei

 

De røde føflekkene er føflekker som oppstår etter en viss alder. De er ikke farlige. Usikker på hva de kaltes, muligens blodflekker. Men ikke sikker. Den ene føflekken din, den som har noe "hvit" i seg virker nesten som et gnagsår. Men er det ikke det, så burde du selvsagt sjekke.

 

Du som har såpass med føflekker bør sjekke deg på regelmessig basis. Spesielt hvis du har tatt noe solarium og vært mye ute i sola.

 

Du nevner en føflekk som har sorte mørke prikker inni.. Denne bør du få sjekket. Neppe noe unormalt eller farlig, da føflekker kan være litt mørkere inni, men bare for å utelukke den. Eller bare få den fjernet. Er bare et pittelite inngrep. Over på 2-3 minutter.

 

Fjerner du en ondartet føflekk 1-2 måneder etter at den blir ondartet kan den være på et tidlig stadium sannsynligvis, og nok ikke noe å være redd for.

 

Men sitt ikke på ræva og tro, og søk med google. Men dra til en lege. Er det en ondartet føflekk, så er det best å få den fjernet i går.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...