zilas0 Skrevet 13. august 2016 Skrevet 13. august 2016 Æsj! Førstegang eg laga ostekake og så sku eg ha 50g melis og 1ts vaniljesukker i røra men etter at eg hadde alt oppi så så eg at eg hadde tatt omvendt..... Har eg ødelagt kaka? Og kan den reddes?
L4r5 Skrevet 13. august 2016 Skrevet 13. august 2016 Jeg er ganske sikker på at den er fucked. Vaniljesukker er basicly melis med vanilin (et stoff som smaker som vanilje), men med så mye vaniljesukker er nok smaken ødelagt. Men kjør på og fortell oss hvordan den smakte. Kanskje den ikke er så ille som jeg tror.
aomt Skrevet 13. august 2016 Skrevet 13. august 2016 Vanilje ostekake, why not? Du kan bo søke litt på nett, hva mer du kan ha opp i, som vil nøytralisere vaniljen litt
aomt Skrevet 13. august 2016 Skrevet 13. august 2016 Chilie kan faktisk fungere, om du tilsetter noe sjokolade i tillegg
hean Skrevet 13. august 2016 Skrevet 13. august 2016 Kjør på sier jeg, om en stund kan det jo bli en hit... akkurat som pølse i vaffel
Imsvale Skrevet 13. august 2016 Skrevet 13. august 2016 Gjort er gjort, så du får bare finne ut selv om den er ødelagt eller awesome.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå