Gå til innhold

Norsklærer for utlendinger


Anbefalte innlegg

Hei, alle sammen!

Hvordan blir man norsklærer for utlendinger? Jeg har prøvd det litt i England og synes det var artig. Ser for meg lærer i skolen er mer stress og umotiverte elever, papirarbeid og lite tid til å undervise, men denne jobben var morsom (var dessverre bare kortvarig). Noen som vet hvordan jeg kan få kompetanse til en slik jobb, og hvordan arbeidsmarkedet ser ut? Jobber gjerne over internett også.

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+921324

Hei! Så bra du engasjerer deg for å bli norsklærer i voksenopplæring. Det trengs! Norskundervisninga er en viktig forutsetning for god integrering. Jeg har søkt og fått plass på vanlig norsk, men kom over dette studiet mens jeg lette etter studier på Høgskolen i Volda:

https://studietilbod.hivolda.no/nn/program/nor2nas

Den er ført opp under "videreutdanning", så det er godt mulig at det må en bachelorgrad til opptak for denne videreutdanninga. Jeg tror nok du vil kunne få gode svar på hvordan du skal gå frem for å bli norsklærer i voksenopplæring ved å kontakte de fagansvarlige for utdanningen jeg linket til.

Lenke til kommentar

Slikgårnodagan: Utlendinger fra hvor? Tenker meg de må kunne engelsk greit for at det skal fungere. Selvsagt fordel å kunne flere språk.

Takk, Svein. Synd man trenger så lang utdanning. Jeg har allerede en lang utdanning fra før, men må undersøke dette nærmere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...