Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Gode / dårlige produsenter av bilradioer - sterke meninger?


Anbefalte innlegg

Tenkte meg innom en forhandler for å sjekke utvalget av bilradioer ettersom DAB+ presser seg på om kort tid. I den forbindelse spekulerer jeg litt på hva som går for å være gode og mindre gode merker. Ser det går mye i Kenwood, Pioneer, og Alpine. Det siste har jeg aldri hørt om. Noen som har sterke meninger om disse?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

tja, jeg kjøpte akkuratt en reinspikka mobil-orientert radio fra pioneer med bluetooth så jeg har handsfree og kan streame spotify og evt. radio via mobiltelefonen. dab gidder jeg ikke ha, men det er ivertfall hva jeg ser etter på en bilradio, dvs integrering med mobil, og den jeg kjøpte er spesialisert på det. tar ikke cd'er eller noe som helst sånt, tror ikke det er radio på den i det heletatt.

Lenke til kommentar

Pioneer og Alpine er vel de mest anerkjente produsentene av bilspillere. Har ikke hatt Alpine spiller selv, men har hatt 3 forskjellige Pioneer spillere, og jeg har vært meget fornøyd med alle 3. Er ikke sikker på kvaliteten på Kenwood spillere, er sikkert ikke det verste merket, men tviler på de er på topp. Selv holder jeg meg til Pioneer, etter min erfaring er de både brukervennlige og veldig pålitelige, har aldri hatt noe problemer med noen av de, og lydkvaliteten har jeg ingenting å utsette på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...