Gå til innhold

Den Gigantiske Pokemon Go tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Swinub skal visstnok være svært sjelden i varmere strøk, så sjelden at det tidlig ble spekulert i at den var region exclusive. Sannsynligvis ikke mye av den i Spania, altså.

Ellers kan den være nyttig om man tenker veldig langsiktig. Den får en solid utvikling i gen 4, og blir sannsynligvis spillets sterkeste is-Pokemon.

Ah, Mamoswine! Den har jeg ikke visst om engang. Da kan det jo være verdt å ta vare på de beste Swinubene ja :)

Lenke til kommentar

Det er dessverre veldig vanlig at spoofing skjer og det er utrolig trist. Hjelper ikke rapportere om det heller og når det tas opp i pogo-gruppa her i byen (Trondheim) blir det bare feid under bordet og får beskjed om at man ikke skal henge ut andre. På den måten blir man i alle fall aldri kvitt dem. 

 

Apropos nye stops og gyms. Endel stops og gyms ble fjernet. De fleste av dem er de som er på/i skoler og barnehager. Blitt opplevd flere ganger at pedofile bruker det som en unnskyldning til å komme nær barna og se på dem osv og dermed har de blitt fjernet fra spillet. For å gjøre opp for det har enten nye stops kommet til, eller så har gamle stops blitt til gyms.

Lenke til kommentar

Har vel vært noe snakk om at de glemte å øke Totodiles spawn etter at de resatte Dratini-spawninga (på et tidspunkt var de overalt rundt om i verden, skjønt; ikke her). Hva Totodile har med Dratini å gjøre, vet jeg ikke, men det ble vel noe kluss (om det stemmer). Det er jo Niantric, tross alt.

Lenke til kommentar

Vi har et slagord i en chat her. "Jævla Niantic." Kan brukes i alle sammenhenger, også utenfor ting med PoGo å gjøre.

 

Og nei, nesten ikke sett Totos. Litt irritert at de ikke fiksa det.

Jeg fant en i dag og det er den eneste jeg har sett her på Vestlandet til tross for at jeg er pålogget flere timer hver dag...... Så de opptrer ikke akkurat i flokk .....

Endret av emrossel
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...