Gå til innhold

Den Gigantiske Pokemon Go tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fantastisk...jeg satt og blåste ett lucky egg og alle evolvene mine igår kveld fordi jeg kjeda meg og mangla 20000 til neste level. OG det pissregner.

Bah, det er da ingenting. Min smartphone har sagt takk for seg og butikken åpner ikke igjen før tirsdag neste uke. Har masse klart for evolve, lucky egg klare og var inne i 6 gym med lite action.

Lenke til kommentar

Må si meg lite imponert. Dobbel xp er greit nok, men for å utnytte potensialet i eggklekkingen må man nødvendigvis ha inkubatorer, og disse ser ikke ut til å komme på tilbud. Vil det kun spawne 2 km-egg i pokestops denne uken tro?

 

Nei, man kan fremdeles få andre typer egg fra Pokéstops.

Lenke til kommentar

Ser ikke ut til å ha noe med de eggene man alt har å gjøre. Jeg gikk ei mil i går og klekka ut alle eggene mine, derav 5 2km, og satt igjen med goldeen, nidoran f, nidoran m, sandshrew, og en charmander. Det samme jeg ellers får fra 2km, i hopetall. Ene 10km gav meg i det minste en Chansey, så det var da noe. Irriterende nok telte ikke 3 av de 10 km jeg gikk, så jeg har fortsatt 2 10km igjen.

 

Og det eneste pokestoppet i kommunen (20 min kjøretur langs en særdeles rasutsatt og ofte stengt vei) har ikke klart å gi meg annet enn pokeballer, vanlige pots, og nanab-bær. Samt min tredje kings rock på tre uker. Føler ikke at jeg trenger å få flere av dem, siden jeg både har den grønne frosken og en wonder slow king med fire blast eller hva søren det var.

Lenke til kommentar

Finnes det noen liste over hvilke movesets som nå er bra pr gitt pokemon?

 

 
 
Disse gir en grei oversikt. Moves med høy DPS er som oftest best, men man skal heller ikke undervurdere EPS, altså hvor fort charge moves blir ladet opp.
Ellers er jeg ikke særlig glad i treige moves. Volt Switch og Confusion har f.eks. så treige animasjoner at jeg ikke klarer å dodge skikkelig.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...