Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Nettopp fått byttet ut et par spillere så stiller med dette laget:

 

czQ9XHm.jpg

 

Benyttet lenge Shaw, men synes han ble veik og borte altfor mye. Slapp til for mye sjanser på venstre siden. Skulle hatt en typ like rask og sterk back som Walcker, men meg bekjent er det vanskelig å få tak i av PL-spillere. 

 

Litt usikker på Pogba også. Veldig god på papiret og kanskje den desidert beste CM i PL, men usikker på hvorvidt han er verdt hele summen. Jeg kunne fint fått Yaya IF og David Luiz IF om jeg byttet han ut.

Endret av Emils.
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Prøvd Clichy på venstrebacken? Jeg syns han kanskje er den beste venstrebacken fra PL. Hvordan liker du Karius forresten? Jeg har bytta ut min Lloris med Butland i PL-laget mitt for å spare penger. Butland er sykt OP. Mange matchvinnende redninger for laget mitt.

 

Har begynt å spille litt igjen. Mulig det har kommet en patch som har nerfet Park the bus litt? Føler det er færre som bruker det nå iallfall, og jeg får mer glede av spillet igjen. Dette er laget jeg bruker for tida:

 

Skulle gjerne hatt inn SBC Son eller SBC Hazard, men de har jeg ikke hatt råd til å skaffe meg. Vurderer også vanlig Hazard eller Sanchez, men tror de også blir litt dyre. Eventuelt har jeg Payet, men han egner seg bedre som CAM syns jeg. Pleier å endre formasjon og kaste inn Lukaku sammen med Firmino på topp hvis jeg ligger under og trenger en kraftspiss.

 

post-102350-0-60031900-1481291241_thumb.png

Lenke til kommentar

Du har sikkert ikke fulgt vintersport Ibrahimovic.

 

 

 

Takk for forslag. Med Aurier i laget så får Lemar 5 istf 7 i kjemi. I tillegg så linker ikke Aurier med Kos, så da ender vel Aurier opp med 7 i kjemi.

 

Lemar hadde vært helt beast om han hadde hatt 4* skillz.

Du kan feks flytte Matuidi så han linker med Aurier så har du Lemar på venstre side. Og du kan bytte ut Kosceilny med Baily hvis du syns Kos blir for svak.

 

Takk for tips. Skal nok prøve å få tak i  

XnW_yr4.png

etter hvert også.

 

RTWeF8d.png

Lenke til kommentar

Valencia har +11 balance sammenlignet med Walker, selv om førstnevnte er 3 cm høyere. Det er drøyt. Ikke så bra jumping, men høy og sterk. God begge veier. Men folk skal ha Walker pga pace, og setter shadow på ham. Shadow er det siste han trenger. Bellerin er først og fremst pace. Lavere og veik. Bellerin var tidligere spiss (angriper i hvert fall), så rart at han ikke har bedre skuddferdigheter.

Endret av oscrue10
Lenke til kommentar

Hvem er de beste billigste midtstopperne i spillet?

 

Semedo som er rata 78 er faktisk den beste jeg har prøvd. Tah er også der oppe.

 

 

Rudiger, Umtiti, Mangala, Gimenez, Koulibaly har alle vært dårlige for meg. 

 

Bruker dette laget: http://www.futhead.com/17/squads/3189922/

 

Alle andre lag jeg prøver å bygge taper jeg bare med.. Har oppdaget at det er viktigst å ha et solid forsvar, enn et godt angrep. Derfor vil jeg bygge et lag utifra de beste billigste midtstopperne jeg kan finne.

Lenke til kommentar

Carvalho er ikke så god. Heller André André.

 

Utenom de du har nevnt: Kabasele, Ogbonna, Le Marchand, Yanga-M'Biwa, Aziz, Omeruo, Chedjou, "han i Sevilla". Jeg har gode erfaringer med Gülen og Otigba i 3atb, men de er sølv. Har ikke prøvd Abraham, men han ser god ut.

 

Ellers har du jo Sokratis og Manolas som koster litt mer enn discard. De to er blant de beste NIF-stopperne.

 

Liker Semedo selv. Genialt at han linker perfekt med Rui Patricio. Aziz+Chedjou+Muslera er ikke så dumt.

Endret av oscrue10
Lenke til kommentar

Prøvde André André istedet for Carvalho. Han var litt kvikkere enn Carvalho men mangler litt på gjenvinning av ball også har han ganske elendige skudd. Men skal fortsette å prøve han, kanskje han faller mer i smak etterhvert.

 

Forøvrig byttet jeg ut Weiser med Piszczek og Coman med Ribery. Rimelig stor forandring da både Coman og Weiser var de svakeste linkene i laget mitt. Selv om kortet ikke sier det, så kan Ribery fyre av kanonskudd fra 40 meter og rett i mål. Hattrick i debuten. Føler jeg har et ekstremt sterkt lag nå. Neste oppgradering må bli Ben Yedder da han er litt for svak. Håper det kommer et inform-kort til Ben Yedder for han er sykt OP egentlig.

 

Williams har faktisk scoret mer mål enn Ben Yedder, så han blir aldri byttet ut. Alltid i riktig posisjon og bommer så og si aldri på skuddene sine.

Lenke til kommentar

Om man starter på nytt og begynner i 10 div som erfarne spillere, er det ikke veldig imponerende.

Jo, det vil jeg si, men du må gjerne starte en ny klubb med Roy, Snuso osv, og vise hvor lett dette er :)

 

Edit: det kan jeg nesten vedde konsollen min på at dere ikke ville klart. Ser at det er flere som tror dette er lett. Bare å prøve, og poste skjermbilde etterpå.

Endret av oscrue10
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det kan være lett å ha en bra record etter 10-15 kamper, men når vi har spilt nærmere 50 kamper, så er det en bra record. Man vil stadig vekk møte lag med flere spillere, andre med bra record osv.

 

Jeg sier ikke at vi er best i verden, og selv er jeg bare CB (jeg har vel spilt 15-20 av disse kampene), men vi spiller uten any, jeg er den eneste forsvarsspilleren, vi har egentlig bare en stamme på fire spillere, vi henter gjerne inn 1-2 fra communities (og da er ikke de alltid så gode)...

 

Man kan også bli dc, og hvis vi for eksempel mister spissen eller den mest offensive midtbanespilleren (har spilt 4141), så er vi i trøbbel. Han som spiller CDM er en råtass, og ble utvist i to kamper på rad. Sånne ting gjør det vanskelig, men å få rødt kort er som regel spillerens egen skyld.

 

Jeg har faktisk ikke blitt utvist på FIFA 17. Ble utvist én gang på FIFA 16, etter to gule (ikke sklitaklinger).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...