Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Seriøst, gutter/menn. Er virkelig silikon digg?


Anbefalte innlegg

Er medlem av en Facebook-gruppe med drøyt tre tusen medlemmer. Mange temmelig inaktive. En halvgammel dame, kanskje 45 eller noe, la ut et bilde med utringning. Åpenbart silikon. Og så er det i skrivende stund 131 personer som har likt dette bildet. Det er unormalt mange. Vært medlem i gruppa i et års tid og har bare sett flere likes ved et par anledninher. Legges ut en mengde selfies hver dag. Hun smiler ikke engang, men ser litt sur ut. Noen har kommentert at hun må smile mer. Ikke er hun en profilert person i denne gruppa heller, så det er ikke slik at hun får mange "gratis-likes" på å være en profilert person som alle liker (helt sykt at det gjerne er slik det fungerer på Facebook). Så dette handler nok først og fremst om puppene. I hennes aldersgruppe vil jeg mene at hun bare er litt over middels pen.

 

Som jeg spør om i tittelen, er virkelig silikon digg? Jeg er mann selv, og for meg er silikon ganske turn off. Mer eller mindre en deal breaker.

 

Noe som er verdt å nevne er at en tulling har kommentert at dette er silikon. Haha. Lurt å skrive det... Først en kommentar om at dette er silikon, og deretter har han kommentert under en annens kommentar og gjentatt at dette er silikon.



Anonymous poster hash: 42b40...0e3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-376f9

Silikon er ok ut så lenge de er inne i en utringning. Utenfor ser de ut som er parodi på pupper, for ikke å snakke om det heslige arret...

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-376f9

nei, det er turn off. har faktisk avvist jenter pga de har hatt det

Bare pga puppene, eller mistanken om at kun kan vise seg å være hjernedød?

Lenke til kommentar

Silikon er ok ut så lenge de er inne i en utringning. Utenfor ser de ut som er parodi på pupper, for ikke å snakke om det heslige arret...

Du generaliserer for mye.

De fleste som tar brystøkning gjør små endringer. De fleste tar det ikke for å få pornopupper som mange later til å tro.

 

Når du uttaler deg slik du gjør så gir det inntrykk av at du ikke kjenner så mye til realitetene rundt det. "Heslig arr"?

Arret er to tynne streker på ca to cm i hudfoldene under brystene og følelsen av å ta på dem er stort sett akkurat som naturlige bryster. Hvis du ikke vet hva du skal kjenne etter så er det vanskelig å merke forskjellen. For å kjenne implantatet så må du trykke på utsiden av brystet bakfra, altså mer som en undersøkelse enn kosing.

 

Det er litt viktig å være klar over forskjellen når man skal uttale seg så sterkt imot en ting som kan hjelpe mange.

 

Hvis du har erfaringer så stammer disse kanskje fra 70 tallet eller en operasjon utført en horror lege fra Albania som stort sett opererer med pinner og spiker.

 

Ikke at jeg anbefaler brystøkning. Tvert imot. Kroppen er flott som den er men jenter er veldig opphengt i bryster og det er viktig for dem å føle seg feminine og dersom noen føler de må få bryster for å føle seg som en fullverdig kvinne så må de få lov til det uten at folk uvitende uttaler seg negativt til det.

Hvis du spesifikt sikter til overdreven brystøkning som ser helt unaturlig ut så er vel så klart de fleste enige med deg.

 

Bare vent til penis forstørrelse blir like ukomplisert som brystforstørrelse. Da blir vel halve Norge spradende rundt med en halvmeter nedover buksebenet.

 

Jenter liker store pupper og menn liker store kuker. Just how it is :)

 

 

Se for deg at du hadde hatt en penis som målte 5cm i erigert tilstand. Da er det stor sannsynlighet for at du hadde hatt komplekser med dette. Samfunnet forøvrig hadde latterliggjort ditt problem og du hadde sannsynligvis følt et stort behov for å fikse på dette om du kunne operere på deg noen cm for å mer normalisere penisen din.

 

Se så for deg at du er en flatbrystet jente. Selv om det er mindre praktiske følger her så vil du nok også oppleve at du blir latterliggjort av mange og derfor mener jeg det er helt forståelig at de som har komplekser med dette og har muligheten til det vil fikse på det.

 

Poenget mitt er at det er så kvalmende å høre på dobbeltmoralen til menn mot kvinner som sliter med sin feminitet når de selv helt sikkert hadde endret sin egen kropp dersom de hadde slitt med tilsvarende og hadde muligheten til å endre det.

 

Jeg skal garantere at den dagen penisforstørrelse blir mulig så blir det også vanlig og ingen fordommer mot det slik som det nå er mot brystforstørrelse.

Endret av Zim3000x
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Har vel tatt på/hatt sex med 6 jenter med silikonpupper og helt ærlig, kun en av dem hadde pupper som kan være akseptable på en kjæreste. Hun som hadde faktisk gode silikonpupper hadde små implantater under muskelen.... det hele fungerte veldig bra. For det meste har silikondamer meloner som blir for unaturlig og føles bare feil.... silikon er svært sjeldent det riktige valget spør du meg. 



Anonymous poster hash: b32f2...c38
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja, det er det viktigaste for meg når eg ser etter kvinnfolk. Fjes, mage, hudfarge, hårfarge, styrke, personlegheit, og so vidare er meg revnande likegyldig so lenge dama har silikonpupper. Basert på meg sjølv og mine smaker, kan eg no ekstrapolere dette og konkludere med at absolutt alle mannfolk i heile verda har dette som preferanse. Inkludert homoseksuelle. Alle vil ha silikonpupper.

Lenke til kommentar

 

 

Jenter liker store pupper og menn liker store kuker. Just how it is  :)

 

Helt til du spør en jente med enorme pupper eller en kar med en enorm snabel. 

Da er det plutselig ikke så stas likevel når jenta sliter med å bli med på sportsaktiviteter og har konstant vond rygg og karen har ereksjonsproblemer samt sliter med samleie siden alle er for trange.

 

Eksen tok silikon for å heve brystene og for å gjøre de fyldigere og joda man kjenner silikonen i form av at den ikke er like myk forfra og trykker/undersøker man som du sier fra siden så kan man kjenne kanten på implantatet. Arret var formet som en "T" på hver pupp bare opp-ned, altså det ble laget et vannrett snitt som fulgte undersiden av brystene og et lite loddrett snitt i center av det første. Arrene var ganske synlige det første halvåret men ble nesten helt borte til slutt.

 

Jeg foretrekker naturlige pupper men om jenta trenger silikon for å føle seg vel så er ikke det et hinder.. 

Lenke til kommentar

 

Jenter liker store pupper og menn liker store kuker. Just how it is :)

Arret var formet som en "T" på hver pupp bare opp-ned, altså det ble laget et vannrett snitt som fulgte undersiden av brystene og et lite loddrett snitt i center av det første.

Da antar jeg det var snakk om en større brystøkning enn hva jeg har erfaring med. Antagelig så betyr et større arr et større implantat og desto større økning man tar jo tydeligere vil det så klart være og som andre også nevner så er det nok forskjell på hvordan det blir operert inn.

 

Jenta mi har saltvanns implantat under muskelen og det er hverken merkbart eller synlig og som nevnt den eneste måten man kan merke det er om man undersøker, noe som ikke er naturlig å gjøre om man ikke har rare fetisjer :)

Så konklusjonen må vel bli å ikke overdrive for de som ønsker å være diskret med det.

 

Jeg bryr meg heller ikke den ene eller andre veien hvor store bryster en jente har. Jeg blir like kåt på flatbrystede jenter som de mer fyldige. At de føler seg vel med seg selv er det som tenner mest.

Lenke til kommentar

Vi alle, både menn og damer har noe man skulle ønske var annerledes med sin kropp, enten om det er litt større armer, flatere mage, eller større pupper, så vil jeg si at det er helt normalt å ha slike tanker. Derimot sier prioriteringene, pengene, disiplinen og tiden man legger bak sine kroppsvalg noe om en person. For eksempel det er veldig beundringsverdig lese historien om couchpotatoen som snudde opp ned på livstilen sin og tok av 60kg, ble ble ripped med sixpacken og det hele og lever nå et sunnere og mer aktiv liv. Det sier noe om verdiene til denne personen. På samme måte så sier silikon i puppene noe om vektleggingen og verdiene til denne jenta. Silikon koster rundt 20.000 for å ta og sier seg selv en stor avgjørelse der man prioterer utseende ganske høyt opp i forhold til mye annet.. En jente som tar silikon for å ha større pupper, vil i større grad tiltrekke seg menn som liker store pupper, og kanskje er like kroppsfiksert selv på det ytre. På en annen side vil hun også frastøte noen menn som prioriterer andre verdier fremfor det ytre først.

 

Verken det ene eller andre er mer riktig, men prioriteringene man tar i livet reflekterer på deg selv som person.

Lenke til kommentar

Så, av tre tusen Facebook-brukere som kan se dette bildet har 131 trykket like? Og derfor konkluderer du generelt at "gutter/menn liker silikon"?

Vi snakker statistiker på geni-nivå her altså. Anonymous poster hash: 847c8...ac1

Hvor dum er du egentlig? Jeg skrev at det er mange inaktive medlemmer i denne gruppa og at 131 likeså er unormalt mange. Det betyr at en vesentlig andel av de aktive liker dette bildet. Det er lov å tenke før man svarer.

 

Anonymous poster hash: 42b40...0e3

  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

Så, av tre tusen Facebook-brukere som kan se dette bildet har 131 trykket like? Og derfor konkluderer du generelt at "gutter/menn liker silikon"?

Vi snakker statistiker på geni-nivå her altså. Anonymous poster hash: 847c8...ac1

Hvor dum er du egentlig? Jeg skrev at det er mange inaktive medlemmer i denne gruppa og at 131 likeså er unormalt mange. Det betyr at en vesentlig andel av de aktive liker dette bildet. Det er lov å tenke før man svarer.

 

Anonymous poster hash: 42b40...0e3

 

Kan jeg få se dette bildet slik at jeg kan vise hvordan det ser ut når jeg ikke trykker like?

  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

 

Så, av tre tusen Facebook-brukere som kan se dette bildet har 131 trykket like? Og derfor konkluderer du generelt at "gutter/menn liker silikon"?

Vi snakker statistiker på geni-nivå her altså. Anonymous poster hash: 847c8...ac1

Hvor dum er du egentlig? Jeg skrev at det er mange inaktive medlemmer i denne gruppa og at 131 likeså er unormalt mange. Det betyr at en vesentlig andel av de aktive liker dette bildet. Det er lov å tenke før man svarer.

 

Anonymous poster hash: 42b40...0e3

 

Kan jeg få se dette bildet slik at jeg kan vise hvordan det ser ut når jeg ikke trykker like?

 

 

Det ga ikke så mye mening.

 

Anonymous poster hash: 42b40...0e3

Lenke til kommentar

Jeg har hatt silikon, men fjernet det igjen fordi jeg er ganske liten, og selv om innleggene var små og så 100% naturlige ut var de fortsatt for store for muskelfunksjonen. Det gikk ikke an å trene normalt med dem. Svømme var det verste pga brystmuskelen.

Jeg fikk mye mer oppmerksomhet av gutter da jeg hadde dem. Kjipt å si det, skulle ønske det ikke var slik. Tror ikke det hadde med selvtillit å gjøre heller, da jeg som sagt ønsket å fjerne dem lenge.

Endret av Kablam
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...