Gå til innhold

Vil inn i Hæren men tilfredstiller ikke kravene pga redusert helsefunksjon på rygg og bein


Anbefalte innlegg

Vel...

Jeg  har vært på sesjon del 2 i slutten av april og der tok jeg de ulike testene og besto de fysiske og medisinske kravene for å tjene i førstegangstjenesten. Fikk en 6er(av 9/10) i løpetesten og fikk bra på styrke. 

Når jeg skulle snakke med lege så spurte han meg om jeg hadde noen skader i kroppen, og da sa jeg at jeg hadde 2 "gamle" skader i korsryggen og i ankelen( strukket leddbånd) Begge skadene er som sagt gamle og jeg kjenner dem ikke og får heller ikke vondt av dem.  Skjønner ikke hvorfor legen skrev at jeg bare kunne tjenestegjøre i "lette" grener eller avdelinger og ikke noe som 2.bataljon eller panserbataljonen.

 Ved samtale med offiser viste det seg at jeg var ganske umotivert i å tjene i førstegangstjenesten, fordi jeg var ganske usikker på universitetsplass og saker angående førstegangsvitnemål. Derfor satt offiser meg som ikke planlagt innkalt til førstegangstjeneste.

Etter å ha snakket med skolens rådgiver dagen etter  fikk jeg svar på alt jeg lurte på og ønsker meg nå å tjene i førstegangstjenesten ved innrykk sommeren 2017. Jeg sendte forsvaret en søknad i håp på å komme inn i 2.bataljon, artilleribataljon, GSV eller panserbataljon....MEN selvfølgelig fikk jeg avslag fordi jeg hadde redusert helsefunksjon på rygg og bein....fikk tilbud å tjenestegjøre i sjøforsvaret.

 

så d jeg lurer på er...er alle dørene stengt for meg i å tjenestegjøre i 2.bataljon, Panserbataljonen osv, eller finnes det en måte hvor jeg kan komme meg inn? Tross alt så kunne jeg fått en 8/9 på løpetesten hvis jeg bare hadde gitt litt ekstra og ikke hadde gitt opp fordi eg var litt umotivert. Ville d funket hvis jeg sender de en attest som beviser at jeg er frisk for skader fra min fastlege( jeg er da ikke 100% frisk, men kjenner legen såpass godt sånn at han kan lage en attest om beviser at jeg er frisk)

Noen som har erfring fra sjøforsvaret...helst de som har vært i båt?

takker på forhånd for svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er ikke sikker på det med båt, men hvordan takler du lange masjer med tung sekk?

Selv om du ikke merker noe i det dagelige nå, så kan det endre seg når du må gå mye og langt med tung sekk/utstyr i rekrutten.

Du kan ha et poeng...men dette er noe jeg absolutt vil, liksom viljen er på topp

Lenke til kommentar

At viljen er på topp er jo veldig bra men hjelper lite om kroppen ikke er med. Husk at det er krig du forbereder deg på, fienden tar ikke hensyn til ryggen og bena dine.

Nå er det med krig lite sansynlig, men det er uansett det du trener på og forbereder deg til, ihvertfall sett fra forsvarets ståsted.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...