Gå til innhold

Har kvaliteten på software blitt dårligere?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Et lite og typisk eksempel som skjedde nå nettopp :

 

Jeg lastet ned en app som heter Sonos på en Ipad mini...jeg opprettet også en premium bruker på Spotify...jeg lagde en større spilleliste på Spotify med plan om å importere til Sonos. ( Dette betyr at du kan spille en spilleliste på lydanlegget )

 

Jeg brukte god tid og logget inn via facebook...fulgte instruksjonene nøyaktig. Jeg fikk beskjed om at jeg nå hadde koblet spotify brukeren min til Sonos appen og at jeg kunne dra tilbake til Sonos-appen. Jeg trykket nå på "gå tilbake til sonos appen" og plutselig ser jeg følgende beskjed :

 

 

 

"Connection Error

 

There was a problem adding the Spotify account.

 

A connection to Spotify could not be made" 

 

 

 

Det er dette jeg prater om! Sånne ting som det her skjer HELE TIDEN. Jeg skal gjøre en enkel standardoperasjon med å aktivisere en app eller et program , jeg følger instruksjonene helt nøyaktig , og det kommer en feilmelding om at noe uventet gikk feil. Ofte funker det etterpå selv om jeg gjør nøyaktig det samme.

 

Og dette skjer OFTE. Omtrent halvparten av gangene jeg skal aktivisere ett eller annet jeg ikke har gjort før. Er jeg den eneste som opplever sånne meningsløse feilmeldinger så ekstremt ofte eller er dette hva man må regne med?

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...