Gå til innhold

Den store HTC 10 tråden!


Anbefalte innlegg

Takk. Det er samme som jeg har. Det kan hende det var låseskjermen som lurte meg og laseren må jeg kanskje bare bli vant med.

 

Jeg hr et spørsmål til for noen med peiling.. Jeg får til å bruke "ok google" eller "google now". vet ikke hva det heter. Men.. Når skjermen er låst og jeg bruker hodetelefoner år jeg bare beskjed om at dama ikke kan hjelpe meg. Har aktivert kommandoer fra kablede hodetelefoner og får respons, men jeg får ikke gjort hverken søk eller oppringinger fra låst skjerm. Låser jeg opp og bruker hodetelefonene til å kjøre google-søk funker det bra igjen. Funker det hos dere?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Hei.

Jeg er en fornøyd eier av htc 10. Godt fornøyd med batteri, lyd og bilde, men har lagt merke til en ting når jeg filmer. Det virker som om det blir "datastøy" på lyden. Samme type lyd som kommer hvis du holder telefon for nær radioen og ringer. Ikke høy lyd, men nok til at det er svært irriterende på en så dyr telefon.

Lenke til kommentar

 

Hei vurderer å kjøpe Htc 10. Er dere som har kjøpt htc 10 fornøyde med telefonen? har sett at det er litt delte meininger om kameraet, har det blitt bedre etter oppdateringer?

Er det noen plasser i oslo som har telefonen utstilt ?

Jeg gikk nylig over til Android igjen med litt forsiktig skepsis. Dette med tanke på både batteri, kamera og "overall smoothness", om man kan kalle det det. Jeg er utrolig kresen når det kommer til elektronikk, spesielt mobiltelefoner. Endte opp med å gå for en HTC 10 og kan så langt ikke finne noen punkter som irriterer eller har skuffet meg. Kameraet fungerer kjempe bra, den er lynrask, har knallgod fingeravtrykk leser, batteriet varer i 2 dager med 'vanlig' bruk, 1 dag med tung (lader lynraskt), skjermen er god, deilig størrelse for min del, bra touch-respons ved mye skriving etc. Og sist men ikke minst; benytter du deg av å lytte til musikk på den via hodetelefoner/plugger (ja til og med de som følger med) blir du NEPPE skuffet. HerreGUD for en lyd!

Lyd over Bluetooth er dårligere enn via jack'en? Siden jeg er nysgjerrig, hvorfor?

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Gjest Slettet-8OkEXm

hadde bestemt meg fo s7 edge, men vurderer nå htc 10

 

kan fornøyde htc 10 eiere overbevise meg hvorfor jeg bør velge telefonen? :D

 

batteritid, og at mobilen "tåler" regnet, er viktig

Endret av Slettet-8OkEXm
Lenke til kommentar

Hadde jeg kjøpt S7 (som jeg var nær ved å gjøre) hadde jeg nok knust den flere ganger allerede, spesielt baksiden. Metallbakside = gull. ;) Veldig fornøyd med batteriet. Med (for meg) normal bruk holder det omtrent to dager, men det beste er at det lades så fort. Et kvarter i laderen, så har du strøm hele dagen.

Går fint å bruke mobilen i regnet, så lenge du ikke overdriver og den blir veldig våt. Det er vel som de fleste andre ikke-vanntette mobiler. Er du vandt til å ha mobil som ikke er vanntett, så er du vandt til å forholde deg til det.

En annen grunn til at jeg gikk for HTC 10 var bloatwaren i S7. 10'ern er ganske clean, og oppleves kjappere i bruk.

Elsker også hjemknappen som ikke er en trykk-inn-knapp, men touch-knapp og kjapp fingeravtrykksensor.

USB-C er litt både og ... Kjekt å kunne bruke begge veier, og greit å være fremtidsrettet, men du må foreløpig ha med deg egen kabel overalt. Dette vil imidlertid bli bedre med tiden.

Hører du mye på musikk er valget opplagt. HTC 10 er helt rå på lyd!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg er grisefornøyd med min! Valgte hvit/sølv. Enig med jornhd over her.

Alt er knall, gikk fra en 2,5 år gammel Nexus 5, så skulle bare mangle :p

Ganske ren Android, men bruker uansett Action Launcher 3.

Fantastisk skjerm, touch, lyd, batteritid, byggekvalitet, responstid (fra man velger til det skjer noe, samt lasting av apper).

Kameraet gir stort sett bra bilder. Eneste er at jeg er vant til at eksponeringen endrer seg mellom lyse og mørke områder når man trykker på skjermen for å fokusere. Det gjør ikke HTC 10. Du må selv endre "lysstyrken" på bildet. (Jeg er ingen kamaramann, så mulig jeg forklarer meg dårlig her.)

 

Nyeste oppdatering viser nå hvilken sikkerhetsoppdatering som er installert (noen tester klagde på dette).

 

Jeg fikk mitt Ice View deksel i går og er fornøyd med hvordan det fungerer. Man kan se dato, klokke, tid, batteri, værmelding ved å dobbelttrykke på frontdekselet. Hvis man har fått melding (SMS/Messenger), så kan man sveipe opp på varselikonet for å lese den. Hører man på musikk/podcast, får man play/pause og spole/neste knapper.

 

Jeg er også fornøyd med det medfølgende headsettet (in-ear). Det følger med flere puter så man finner noen som passer.

Lenke til kommentar

Headsettet som følger med har mikrofon, ja. Har forresten utrolig bra lyd! Jeg bruker mobilen uten deksel. Kan være lurt å velge sølv-versjonen hvis du har planer om å ikke bruke deksel. Små hakk og riper som du garantert får med tiden, blir mye mer synlig på den mørkegrå utgaven.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

USB-C er litt både og ... Kjekt å kunne bruke begge veier, og greit å være fremtidsrettet, men du må foreløpig ha med deg egen kabel overalt. Dette vil imidlertid bli bedre med tiden.

 

Jeg har kjøpt en pose med overganger micro usb/usb C fra Kina for en billig penge. Har en overgang i lommeboka, en i midtkonsollen i bilen osv. Da blir det aldri problem og lite pes.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Kjøpt HTC 10 64GB på ebay fra Hong Kong, når jeg går inn i innstillinger og går helt til bunn og trykker på Om så kommer ikke alternativet Programvareoppdatering opp som noe alternativ, er denne telefonen da låst på noe vis(fungerer fint med Telenor og sånn)? Sånn at jeg aldri får oppdatert den?

 

post-419258-0-52835000-1475930260_thumb.png

 

post-419258-0-43110700-1475930261_thumb.png

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 1 måned senere...
  • 4 uker senere...
  • 1 måned senere...
  • 2 måneder senere...
  • 2 uker senere...
  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...