Gå til innhold

get box 2 oppdatering


Anbefalte innlegg

Neon her som vet hvor det blir av oppdateringen til Get box 2 tenker på pvr delen. Har nettopp fått denne å ble ikke så imponert med bare 2 aktive tunere når den har 16. Leste noen tester fra 2013 før jeg fikk den hvor det ble skrevet at oppdateringer var på vei altså mulighet for flere opptak samtidig men nå er vi kommet til 2016.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...

Har nettopp tatt denne i bruk, men har vært i kontakt med GET angående mangler på den. Jeg liker at den har fått flere funksjoner, "reprise", flere opptak samtidig, blant annet - men jeg liker ikke at den har mistet noen nyttige funksjoner. Man kan ikke lengre switche mellom direkte live TV og et opptak man har gjort. Det var en nyttig funksjon.  (For eksempel når man så på en debatt live, og den hadde kjedelige partier, så jeg ofte på et opptak innimellom) - Den kan heller ikke skifte kilde direkte. Man kan heller ikke se en oversikt over serier man har på opptak. (Planlagte opptak kan sees som før) - Det er rom for forbedringer på denne...

Lenke til kommentar

Personlig likte jeg de gamle menyene bedre. Enklere og mer intuitivt, og som du nevner knapper for flere funksjoner som nå er gjemt i undermenyer. Synes og navigeringen er litt tregere med tanke på lag og forsinkelse fra du trykker til du får reaksjon på skjkermen. Håper dette punktet bedrer seg i fremtidige oppdateringer.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 1 måned senere...

En god ting med den nye oppdateringen; man kan velge HD-oppløsning til auto, dette gir faktisk ut bilde som det er sendt fra kanalen. Ingen oppskalering; ingen deinterlacing. Alt sendes rått til TV'en, som vanligvis er langt bedre på oppskalering/deinterlacing. Bildekvaliteten ser også generelt sett bedre ut. Selv kanaler i SD i litt dårlig kvalitet har løftet seg grunnet at all prosessering av bilde i getboxen kan slås av.

 

Så dette er et stort pluss.

 

Har også stor sans for at man kan se på ting som har gått tidligere uten å gjøre opptak (reprise). Samt start fra begynnelsen på påbegynte program man tilfeldigvis har ramlet innom.

 

Menysystemet er nytt, og litt unødvendig komplisert. Det er veldig "i-tiden" og Apple inspirert. Jeg kan leve med menyen, men savner knapper for å hoppe hele sider (channel +/- kunne brukes til det før) i tv-guide. Også utrolig irriterende at man må trykk ok og velge i meny som kommer opp for å få info om program man ser på (info kom på bunn av skjermen før og ga det man trengte, uten noen menyer). Det er også unødvendig å få program-"progress" midt på skjermen når man spoler frem/tilbake/pause. Vanligvis freser jeg over reklamene, og da er det bedre å ha indikator for hvor man er i programmet nederst på skjermen. Nå er den bare i veien.

 

Også litt forvirrende at man pga forrige/neste kanalknappene er borte, må bruke navigasjonsknappene (opp/ned); og da må man trykke ned for å få neste kanal; opp for å få forrige. Hvorfor forrige/neste-kanal-knapper er tatt bort skjønner jeg ikke.

 

Menysystemet er også treigere. 

 

Så enig i at menysystemet er et tilbakesteg, men funksjonaliteten er et fremskritt. Hovedproblemet er at "info" og forrige/neste-kanal knappene på fjernkontrollen er tatt bort. Hadde vi hatt dem kunne vi fått en langt mer elegant brukeropplevelse selv med de nye menyene.

 

Også litt vanskelig å finne reprise delen i strukturen slik den er nå. Opptak man selv har gjort synes jeg også er litt komplisert å finne frem i.

 

Edit:

Mye av det som mangler kan de løse med å støtte knappene som mangler på fjernkontroll (slik at vi med Harmony eller andre programerbare fjernkontroller fortsatt kan bruke knappene som er tatt bort). Det betyr at get må implementere støtte for disse selvsagt.

Endret av TGB
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...