Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Skoda Superb st.vogn, Style utgave, 1,8 TSi 180 hk DSG (2016)


Anbefalte innlegg

Ser også av prislista du linket til, at hele utstyrslista for L&K utgaven har forandret seg, men noe jeg synes er merkelig er at de pakkene som tidligere var std. på L&K utgaven nå ikke er tilgjengelige i det hele tatt.

Trolig endret etter forespørselen jeg la inn da :) Poenget er vel at pakkene ikke er med, men ustyret i de pakkene er stort sett standard på L&K, botsett fra da delingsnett og gardiner. Noe som de da viser med å sette de som standard lenger nede i prislista. Gardiner ønsker jeg ikke, samler seg trolig fort skit og støv og fukt nedi der, som er vanskelig å rengjøre. Delingsnett virket ikke så godt i praksis, da er det bedre med et slikt fast gitter om behoved kommer en gang tenker jeg.

Endret av klo
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gratulerer

 

 

Vår bil har fått bekreftet produksjon i uke 10, og det er jeg meget fornøyd med.

 

"Gardiner" og delingsnett er jo noe jeg får med pga de utstyrspakkene jeg har valgt.

 

Når det gjelder vinterhjul så er jeg fremdeles litt usikker, men det går nok mot 225/50-18" (piggfrie) på Modus felgen som er std for Style utg., siden vi har valgt en annen 18" felg til sommerdekkene.

Lenke til kommentar

Vi har vært meget heldige med produksjonen, først fikk vi en foreløpig produksjon i uke 11. Men når vi kom til onsdagen i samme uken som vi bestilte bilen, så endret det seg til uke 10. Selger var spent frem til torsdag ettermiddag, når de endelige bekreftelsene blir satt, men han har ikke fått noen annen tilbakemelding fra fabrikken, så da ser det jo meget bra ut.

 

Levering/transport sier selger at gjerne tar 2-3 uker, og det er da i påskeuken, så her tør jeg ikke håpe på at vi kan være heldige, slik pleier det i hvert fall ikke være for meg når jeg venter på noe. Føles bestandig ut som at i 11/10 tilfeller så må jeg vente på en eller annen forsinkelse, så jeg håper at den kommer rundt mnd.skifte Mars-April.

 

 

Får håpe dere kan få en positiv overraskelse med tanke på produksjons uken dere også, lykke til :)

 

 

Er helt enig med deg i at et fast gitter virker mye mer praktisk enn delingsnettet, men nå kommer jeg nok ikke til å bruke det delingsnettet så veldig ofte. For vi har to tenåringsjenter, så det blir hverken barnevogner eller hundebur som skal være med når vi kjører.

Det er egentlig beinplassen i baksetet vi har behov for, det gedigne lasterommet er en ren ‹‹bonus››, for lasterommet i Golf st.vogna vår er egentlig stort nok for oss. 

Lenke til kommentar

Flott, skal si ifra når jeg får mer info ang produksjons uke.

Hadde ikke hatt noe imot delingsnett om det var med i en pakke, men fant ut at det ikke var så mye vits å betale ekstra for det.

Benplassen bak er helt luksus  :)

Endret av klo
Lenke til kommentar

Flott, skal si ifra når jeg får mer info ang produksjons uke.

 

Hadde ikke hatt noe imot delingsnett om det var med i en pakke, men fant ut at det ikke var så mye vits å betale ekstra for det.

 

Benplassen bak er helt luksus  :)

 

 

Gjør det, det er artig å følge med litt, jeg skal også legge inn info når jeg får bekreftet transport/ankomst og levering :)

 

Har hatt delingsnett på en Vectra tidligere, og der var det enkelt i bruk etter hva jeg minnes (men det er jo 15 år siden.......), synes det var litt mer ‹‹kronglete›› nå, men jeg prøvde det ikke så mye. Så det kan jo hende at det er noen smarte triks jeg ikke er klar over.

 

Benplassen er helt super :)

 

 

 

Delingsnett eller gitter mellom bagasjerom og passasjerkupe burde vært påbudt.

En koffert eller annet som flyr over bakseteryggen kan lett forårsake seriøse skader og dødsfall.. Et hundebur ville i det minste stått faststroppet som regel..

 

 

Akkurat det er jeg helt enig med deg i, jeg laster aldri noe høyere enn bakseteryggene uten at det er sikret. Under bakseteryggen så har en jo trekket over lasterommet som sikrer (da snakker jeg kun om lette ting), men har jeg tyngre kolli så blir det bestandig stroppet fast til gulvet, uten unntak.

Det hadde selvsagt også vært tilfelle med et hundebur e.l., det hadde vært festet til gulvet i lasterommet.

 

Har sett så mye stygt av usikret last, så det er helt utelukket at det ikke festes/stroppes fast for min del.

Lenke til kommentar

Er helt enig med deg i at et fast gitter virker mye mer praktisk enn delingsnettet, men nå kommer jeg nok ikke til å bruke det delingsnettet så veldig ofte. For vi har to tenåringsjenter, så det blir hverken barnevogner eller hundebur som skal være med når vi kjører.

 

 

Du blir snart bestefar...  :ohmy:  :ohmy:  :ohmy:

  • Liker 3
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg holder på med samme bilvalget og det er TDI 190 HK/4WD som ser ut til å bli vinneren for vår del.

 

Utstyrsnivået blir L&K rett og slett fordi det blir totalt sett rimeligere enn at jeg plukker ut det jeg vil ha selv fra listen. Pakkepris er bedre enn selvplukk.

 

Helt bestemt er vi ikke ennå, men med barn på vei og en jevnt over høy familie (jeg er 198) så er Superb suveren på benplass - A6 og andre alternativer kommer ikke i nærheten og det er litt overraskende.

Lenke til kommentar

Nå ønsket jo ikke jeg skinn interiør i det hele tatt, så derfor måtte jo jeg velge Style utgaven. Og som dere sier, det ble merkbart dyrere når en valgte den ene ‹‹pakka›› etter den andre.

 

Hadde sort L&K interiør vært en mulighet når jeg bestilte, så hadde jeg kanskje likevel gått for perforerte skinnseter og ventilerte forseter i L&K utgaven, og heller lagt til noen tusenlapper for en 2,0/220hk TSi motor i stedet. Men valgt er valgt, og bilen er jo produsert og var plassert på et tog mot havne i Tyskland sist jeg snakket med selgeren i slutten av uke 9.  

 

 

Plassen i Superb er helt utrolig, fint fører miljø med god plass (etter min mening da), og en meget god beinplass bak meg. og et relativt romslig bagasjerom bak der igjen, som er meget praktisk om en skal ha plass til barnevogn og noe mer ved siden av. 

Lenke til kommentar

Takk for det :)

 

 

Fikk beskjed i dag at den nå har blitt ‹‹tysk››, dvs at den nå står på havna i Tyskland og venter på videre frakt til Norge. Så får jeg bare håpe at det ikke tar så altfor lang tid, så lenge jeg har vært så heldig så langt med både produksjonen og togturen.

 

 

Kjenner at litt av ‹‹følelsen›› en hadde når en var barn og ventet på (pakkene til) julaften nå kommer litt forsiktig krypende.......

Så bilder skal jeg absolutt legge ut når jeg får bilen.  :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg har faktisk hentet bilen i dag :)

 

 

Dette gikk veldig fort dette her synes jeg.

 

  • 10.03. ankom den Bremerhaven
  • 14.03. ble den transportert fra Bremerhaven mot Bekkelaget
  • 16.03. ankom den Bekkelaget
  • 17.03. ble den transportert fra Bekkelaget og til forhandleren
  • 21.03. fikk jeg den 

 

Meget fornøyd med hele prosessen, og ikke minst med bilen :)

 

 

 

 

post-360398-0-93821100-1458578894_thumb.jpg

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...