Jump to content
RBW

TEST: Logitech G410 Atlas Spectrum

Recommended Posts

Så ikke spesielt behagelig ut å skrive på med to hender. Kunne hatt godt av å spikkes litt på kantene, inkl. øverste "rad" som kun har et par knapper.

Share this post


Link to post

K65 RGB er i mine øyne et mye penere alternativ. Skjønner ikke grunnen til at alt skal se ut som romskip om dagen.

 

En ting som også burde vært et stort minus, er at den håndleddsstøtten ikke kan taes av, skjønner ikke helt hva Logitech tenker her, den som sitter på dekker ikke hele tastaturet en gang.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Tastatur uten numerisk pad er uaktuelt for meg. Dessuten fikk jeg Razer Blackwidow tastaturet til å virke skikkelig igjen etter at jeg smurte bryterne..

Har både TKL og vanlig, alt til sitt bruk. :)

Share this post


Link to post

Ønsker meg Roccat Arvo med mekaniske taster. Forstår ikke hvorfor ikke flere velger numpad > piltastene slik Roccat har gjort. Veldig smart løsning spør du meg

Share this post


Link to post

Jeg kom nettopp hjem fra butikken, storfornøyd av tanken på at jeg har skaffet meg ett mekanisk tastatur med fet belysning uten å gå konkurs. Tankene mine endret seg dessverre, etter kun få tastetrykk på tastaturet savnet jeg mitt gamle ikke-mekaniske tastatur.

 

Jeg digger mekaniske tastaturer, men dette virket forferdelig. Tastene virket som om de skrapet mot sidene og det var en fæl lyd av en fjær som slapp opp hver gang man løftet fingrene opp igjen fortere enn den klarte å henge med. Denne lyden minnet meg mer om en gammel trampoline enn ett tastatur.

 

Tastaturet ser absolutt ikke så verst ut, det kunne ha hatt en litt mørkere finish, siden det ser ut som billig "svart" hardplast.

 

Men selv med lysende taster og avslått tak-lys vil dette tastaturet fortsatt minne om ett billig tastatur man får med når man kjøper en stasjonær jobb-PC, med tanke på hvordan tastene føles både å legge fingrene på og trykke ned.

 

Tastene er for flate og kantete og har en mer enn billig følelse når man trykker de ned.

 

Etter alt dette vil jeg si at jeg går tilbake til butikken jeg kjøpte dette i og bytter det i ett annet mekanisk tastatur. Jeg må dessverre punge ut enda mer, selv om det er hva jeg prøvde å unngå. Jeg kan rett og slett ikke bruke dette tastaturet uten å være sur på meg selv, siden jeg sitter igjen med ett dårlig kjøp etter å ha kunnet puttet inn ett par hundre-lapper til og blitt storfornøyd.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...