Gå til innhold

TEST: Logitech G410 Atlas Spectrum


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

K65 RGB er i mine øyne et mye penere alternativ. Skjønner ikke grunnen til at alt skal se ut som romskip om dagen.

 

En ting som også burde vært et stort minus, er at den håndleddsstøtten ikke kan taes av, skjønner ikke helt hva Logitech tenker her, den som sitter på dekker ikke hele tastaturet en gang.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Jeg kom nettopp hjem fra butikken, storfornøyd av tanken på at jeg har skaffet meg ett mekanisk tastatur med fet belysning uten å gå konkurs. Tankene mine endret seg dessverre, etter kun få tastetrykk på tastaturet savnet jeg mitt gamle ikke-mekaniske tastatur.

 

Jeg digger mekaniske tastaturer, men dette virket forferdelig. Tastene virket som om de skrapet mot sidene og det var en fæl lyd av en fjær som slapp opp hver gang man løftet fingrene opp igjen fortere enn den klarte å henge med. Denne lyden minnet meg mer om en gammel trampoline enn ett tastatur.

 

Tastaturet ser absolutt ikke så verst ut, det kunne ha hatt en litt mørkere finish, siden det ser ut som billig "svart" hardplast.

 

Men selv med lysende taster og avslått tak-lys vil dette tastaturet fortsatt minne om ett billig tastatur man får med når man kjøper en stasjonær jobb-PC, med tanke på hvordan tastene føles både å legge fingrene på og trykke ned.

 

Tastene er for flate og kantete og har en mer enn billig følelse når man trykker de ned.

 

Etter alt dette vil jeg si at jeg går tilbake til butikken jeg kjøpte dette i og bytter det i ett annet mekanisk tastatur. Jeg må dessverre punge ut enda mer, selv om det er hva jeg prøvde å unngå. Jeg kan rett og slett ikke bruke dette tastaturet uten å være sur på meg selv, siden jeg sitter igjen med ett dårlig kjøp etter å ha kunnet puttet inn ett par hundre-lapper til og blitt storfornøyd.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...