Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Kranglete samboer?


Anbefalte innlegg

Tror dere jeg blir å klare meg da? Om jeg finner en leilighet til rundt 8-9000 i mnd, med ett soverom? Og har utbetaling på 23.000 i mnd? :p skulle hatt en bil også. Men er vel endel utgifter der..

 

Anonymous poster hash: 22884...278

23 000 er jo masse penger, bortsett fra bilen.

 

Og jeg vet ikke hvordan jeg skal klare meg alene i en stor by, uten bil og leilighet.

På samme måte som nå, bare veldig, veldig mye enklere. :)Anonymous poster hash: 0aedb...cb0
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mann her.

 

Slik jeg ser det er vedkommende ikke noe å samle på, tvilsomt at han i det hele tatt vil greie å snu og da må han ha mye hjelp for å få det til og viljen til det.

 

Så det beste er nok det du velger å gjøre nå , kom deg bort fra ham og om du føler han er voldelig så ta kontakt sånn at du får hjelp snarest.

Lenke til kommentar

Mann her også. 

 

Det er absolutt ikke slik man skal ha det i et moderne forhold. Synes du skal gå fra han og aldri se deg tilbake. Har hørt om flere som har hatt denne type forhold, og de ender alltid opp med brudd. Har aldri hørt at denne type mennesker har tatt seg sammen og plutselig endret seg til en ny og bedre versjon. Spørsmålet er rett og slett hvor lenge du klarer å holde ut. Eller hvor lang tid det tar før forholdet blir enda verre. 

 

Med din lønn så bør det ikke være vanskelig å skape et nytt liv for deg selv og det barnet du allerede har, finn noe du kan leie en periode og bare flytt ut. Spør om hjelp og støtte fra venner og familie, og forklar de som står deg nærmest situasjonen du befinner deg i. Tenker ikke økonomisk hjelp her, men mental hjelp. Se om det finnes noen mulighet for at du kan flytte inn til disse for en kort periode? Tror mange befinner seg i denne type forhold rett og slett fordi det krever styrke å komme seg ut. Du vil oppleve en tøff periode, men i etterkant tror jeg du vil være glad for at du kom deg ut. 

 

Hva graviditeten angår så er det litt vanskeligere å anbefale, rett og slett fordi det her er mange meninger og følelser i sving. Men dersom du åpner for at abort er et alternativ, så tenker jeg kanskje at det er noe du bør vurdere. Rett og slett fordi du da slipper å forholde deg til denne fyren ut livet. Kjenner ikke til dette med abort så godt, men forstår det slik at dette er noe du helt alene kan bestemme deg for, uten at han verken skal være involvert eller informert om noe fra helsevesenet sin side.

Lenke til kommentar

Kan ikke gi deg råd når det gjelder barnet i magen, det er bare du som kan føle på det.

Men du kan jo bestille deg en time på sykehuset (du trenger ikke henvisning fra fastlege) og snakke med en sykepleier?

De har nok hjulpet mange jenter i alle aldre og alle livssituasjoner før, kanskje de har noen gode råd.

Du kan også ta kontakt med Amathea og få rådgivning.

 

Når det gjelder forholdet; røm.

 

Har selv vært i et kontrollerende forhold, det er grusomt og jeg endte opp med å føle meg helt kvalt.

Når det ble slutt følte jeg meg fri. Vi hadde heldigvis ingen barn sammen.

 

Send en pm hvis du trenger noen å prate med.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest member-353257

Takk for svar alle sammen. Tror jeg har gått inn i en kjempe depresjon jeg nå altså. Var på sykehuset og tok den første abort tabeletten igår. Har det helt forferdelig, selvom jeg vet dette er det rette.. la merke til flere andre gravide, som selvsagt var der for svangerskapskontroller, de hadde med seg kjærestene sine og de hadde det så fint. Og der kommer jeg, klar for abort og en samboer som er på guttetur og gjør alt han kan for å gjøre livet surt for meg her hjemme. Gud gi meg styrke sier jeg bare

Lenke til kommentar

Det gikk overraskende bra. Han forsto valget mitt.. og mens jeg lå på sykehuset fikk jeg vite han har gått bak ryggen min med en "vennine" av meg. Værste er det at hun er vår nabo. Bor i en blokk og hun har leilighe rett atmed her. Går jeg ut ytterdøra er det ett skritt til hennes? åhh. Vet ikke om jeg skal flire eller gråte

 

Anonymous poster hash: 22884...278

Lenke til kommentar

Nå skal det sies, jeg vet ikke hva som har hendt mellom de to, eneste jeg vet er at hun har vært her på besøk en del når jeg og lille snupps har vært borte, og at samboer har løyet. Sagt han er sammen med kompisene osv. Og det er egentlig nok for meg.. kan ikke si jeg føler noe særlig svik fra denne vennina selvom. Kan ikke forvente noe mer fra henne.. egentlig ikke han heller. Han er veldig tykk, og har alltid hatt problemer med vekta si, så jeg tror ikke HUN har villet gjort noe, det er heller HAN som har ønsket det og eventuelt ikke fått det i havn. Han lyver meg fremdeles rett opp i ansiktet og prøver bortforklare det hele. De har sendt meldinger med hverandre og samboer har bedt henne slette de, og sagt til andre venner av meg at de ikke må fortelle noe til meg, at de har hatt kontakt. Skjønner ikke dette.

 

Anonymous poster hash: 22884...278

Lenke til kommentar

Det gikk overraskende bra. Han forsto valget mitt.. og mens jeg lå på sykehuset fikk jeg vite han har gått bak ryggen min med en "vennine" av meg. Værste er det at hun er vår nabo. Bor i en blokk og hun har leilighe rett atmed her. Går jeg ut ytterdøra er det ett skritt til hennes åhh. Vet ikke om jeg skal flire eller gråte

 

Anonymous poster hash: 22884...278

Det er ett ordtak som sier at "tyven tror at alle mann stjeler".

 

Føler meg ganske sikker på at grunnen til at han har vært så sykelig sjalu og trodd at du er utro, er at han SELV har vært utro og tror det er noe "alle" gjør straks de har anledning.

 

Lykke til videre.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja du har nok rett i det :p skjønner ikke at jeg har giddet. Er ung å pen, kan få hvem som helst andre også har jeg endt opp med en psyko,utro å feit kjæreste. Værste av alt er at jeg gjør alt for han. Han kommer hjem til nyvaska og ryddig leilighet, ferdig dekt på bord, og om det er noe han ønsker så gjør jeg det. Lager til hjemmelaget pizza på en lørdagsnatt når han har vært ute sammen med kompisene, uansett om jeg lå å sov før han kom inn døra, blowjob får han også når han ønsker det omså det er 2 ganger for dag, jeg masserer føttene hans hver ENESTE kveld når vi ser tv, og pjusker han i håret til han er sovnet. Tror han kommer til å innse for en jævla stor idiot han er den dagen jeg har kjøpt meg egen leilighet og han sitter her helt mutters alene.......???er så mektig forbannet.

 

Anonymous poster hash: 22884...278

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...