Gå til innhold

EA har lansert abonnementstjeneste for PC-spill


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Når det gjelder EA Access så skal jeg faktisk ta EA litt i forsvar. 

For det første er jo tjenesten helt frivillig. Den koster mindre enn en halv boks snus pr. måned. 

 

Du kan prøve alle EA spill i ti timer gratis. Og da snakker vi om fullversjonen av spillet. Men med tanke på at mange spill i dag har en historiedel på langt under 10 timer så er ikke det så ille. Alle forutsetninger for å ta en avgjørelse om kjøp eller ikke kjøp av spillet burde være til stede. Når det gjelder de spillene som havner i hvelvet så kan jo de spilles så mye man bare ønsker så lenge man betaler for EA access. Flere av spillene som havner der er under et år gamle. For eksempel Dragon age ingq, og Hardline havnet der før det var godt et år. 

 

Prisen for EA access tjener man også inn dersom man kjøper et EA pris pr. måned. (kanskje ikke en aktuell problemstilling). Men 10 % her og 10 % der utgjør til slutt noen kroner. 

 

Har selv brukt dette på xbox 1 siden det kom ut og er godt fornøyd. Det har spart meg for mer penger enn hva jeg har brukt på EA for å si det sånn.

Intresant, jeg ville aldri betale full pris for Dragon Age inq, men for 50kr som også lar meg spille andee spill så kanskje

Lenke til kommentar

 

Skjønner ikke at folk slakter dette bare fordi det er EA. Dette er jo faktisk et bra tiltak....

 

 

Er ikke gått helt av mote enda tydeligvis.

 

Er fortsatt litt poppis å hate EA tydeligvis ja. Men det som er dritt, og som ikke bare gjelder EA, er at produsentene prøver å dytte folk over på råtne abonnement slik at man skal "lures" å betale et fast beløp hver måned". Film skal være forskjellige abonnement, musikk skal være abonnement, spill skal være abonnement, snart skal vel det å gå på dass være et abonnement også. Plutselig sitter man der med flere tusen i faste utgifter pr. år for helt simple ting.

Lenke til kommentar

Godt tiltak på mange måter.

For rundt 50kr i måneden får du muligheten til å spille fullversjonen av 15 spill (minus DLC og utvidelsespakker), noe som kanskje er greit for en person som ikke er tidenes spillentusiast. Selv eier jeg mange av spillene på listen, så det er ikke spesielt aktuelt for meg. Jeg regner med at dette gjelder mange på denne siden og.

 

Så ja, å mislike EA på grunn av at de utvider tilbudet sitt og blir mer fleksible forstår jeg ikke.

Men det virker også som at mange i kommentarfeltet mener at det å mislike EA er noe man gjør fordi det er populært på internettet, en "bandwagon" om du vil. Disse kan umulig ha spilt Star Wars: Battlefront, den største skuffelsen som EA har skvist ut siden Sim City.

Lenke til kommentar

Nå er jo ikke Battlefront det eneste som har kommet fra EA heller da og selvsagt er ikke alt like bra. Og skal man først "hate" så bør man også hate de som faktisk har laget og designet spillet, ikke bare de som publiserer det.

 

Enig. Dragon Age: Origins, Knights of the Old Republic og Battlefield: Bad Company 2 ligger veldig høyt (hvis ikke helt på toppen), på listen favorittspillene mine gjennom tidene, noe som muligens maler meningene mine rundt dette, med tanke på hva disse spillstudioene har lagd i ettertid. Fort gjort å skylde på EA, men studioene kan ikke være helt uskyldig i nedgangen av kvaliteten på produktene deres heller.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...