Jump to content

Øystein Rivrud

Medlemmer
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 :)
 1. Er så balle-lei av dårlige kloner av kjente spill og uinspirerte cash-grabs under Warhammer IP’en. Warhammer og 40K er en av mine favorittsettinger, men kun ett av hundre spill som blir produsert er verdig. Vermintide-spillne og muligens Battlefleet Gothic er det eneste som har vært fett siden Space Marine ble gitt ut i 360-æraen.
 2. Nok en omnipotent gamer blant oss her på gamer.no. Vi er velsignet!
 3. Hvordan kan de ødelegge noe som allerede har vært, Mister positiv? D&D + de som lager Starwars filmer i dag er en skummel kombinasjon. Djevelens advokat: KOTOR er allerede en ferdig historie, slik som sesong 1-4 og mye av sesong 5 fra GoT var basert på. De tidligere sesongene av GoT er en nærmest perfekt adapsjon av kildematerialet og så lenge de ikke er nødt til å dikte opp sin egen historie kan det bli veldig bra.
 4. Haha ja, etter at jeg skrev kommentaren undersøkte jeg litt mer, og det slo meg jo. Eierskapet mitt av PS4 gir bare mer variert spilltilbud. Det virker som de går fra "Xbox exclusive" til "Microsoft exclusive", noe jeg synes er en veldig positiv utvikling.
 5. Hvis dette er like lovende (krysskjøping, ikke Gears of War) som jeg oppfatter det, og det skal bli mulig på flere spill fremover, begynner jeg å angre bittert på PS4-kjøpet mitt i ganske nær fremtid. Ett av de større frustrasjonene gjennom livet mitt har vært å måtte kjøpe samme tittel på flere plattformer.
 6. Enig. Jeg føler at Battlefield: Bad Company 2 hadde en veldig god balanse på våpentilpasningen sin, og jeg husker at jeg syntes allerede i BF3 at det begynte å bli litt overveldende med det systemet de introduserte der. Ikke det at det er noe galt med mange valgmuligheter, men mange føles fort ubrukelige.
 7. http://www.gamer.no/artikler/anmeldelse-anmeldelse-risen/141599/alle "Dette er rett og slett et av tidenes beste rollespill." - Gamer.no i 2009. Og jeg var enig, det første Risen spillet var veldig bra. Anbefales. Men regner med at du tenkte på oppfølgerne, som er skikkelig søppel av en annen sort.
 8. Enig. Dragon Age: Origins, Knights of the Old Republic og Battlefield: Bad Company 2 ligger veldig høyt (hvis ikke helt på toppen), på listen favorittspillene mine gjennom tidene, noe som muligens maler meningene mine rundt dette, med tanke på hva disse spillstudioene har lagd i ettertid. Fort gjort å skylde på EA, men studioene kan ikke være helt uskyldig i nedgangen av kvaliteten på produktene deres heller.
 9. Godt tiltak på mange måter. For rundt 50kr i måneden får du muligheten til å spille fullversjonen av 15 spill (minus DLC og utvidelsespakker), noe som kanskje er greit for en person som ikke er tidenes spillentusiast. Selv eier jeg mange av spillene på listen, så det er ikke spesielt aktuelt for meg. Jeg regner med at dette gjelder mange på denne siden og. Så ja, å mislike EA på grunn av at de utvider tilbudet sitt og blir mer fleksible forstår jeg ikke. Men det virker også som at mange i kommentarfeltet mener at det å mislike EA er noe man gjør fordi det er populært på internettet, en "bandwagon" om du vil. Disse kan umulig ha spilt Star Wars: Battlefront, den største skuffelsen som EA har skvist ut siden Sim City.
×
×
 • Create New...