Gå til innhold

Blogg fra menighet?


Budeia

Anbefalte innlegg

Dette skal være en blogg fra Smyrna menighet, men den er så morsom at jeg gråter av latter.

https://smyrnamenighet.wordpress.com/page/7/

 

Er dette en helt seriøs blogg, med alle disse merkelige sitatene? Blant annet kan man lese at Jan Aage Torps katt ble sett bærende på en liten teddybjørn som tilhørte naboen, og at forfatteren håper dette årets fotballsesong blir den aller siste.

 

Anbefaler uansett å lese, for underholdningens del.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette er satire, samme som herregud.com..  :)

 

Grunnen til at det er så vanskelig å skille batshit crazy religiøse uttalelser fra satire er at det er så likt... Så det er veldig lett å tro at det som står der faktisk er skrevet av batshit crazy kristne... Men det er satire...  :)

Lenke til kommentar

Hadde ikke forventet å få så raskt svar... Hvem er denne personen som signerer innleggene, da, "Arne Breen"?

 

 

For kun 155 kroner pluss porto og pakking med håndmalt englefigurer av vår residerende engle malerinne Gunda kan en bestilling sendes til Smyrna Forlag. Vær meget snar da boken kun blir trykket opp i 5 000 eksemplarer.

 

Hm... "vår residerende englemalerinne Gunda". Joda.

Lenke til kommentar

Hadde ikke forventet å få så raskt svar... Hvem er denne personen som signerer innleggene, da, "Arne Breen"?

 

 

Antageligvis en fiktiv pastor som ikke finnes... Sjekk ut herregud.com (http://herregud.com/) for å få deg en god latter til... Siden er ikke oppdattert lenger så vidt jeg vet, men det som er skrevet står jo der...  Et godt tips: les gjesteboka. Et godt tips til: sett deg på do når du leser den, for du kommer til å tisse i buksa av krampe trekningene du kommer til å få av latteren... Folk er sinnsvake og hva de kan få seg til å skrive i fullt alvor er bare helt utrolig... I den tro at herregud.com faktisk ER en kristen side altså...  :)

 

Enjoy!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Gi nu akt, Godtfolk.

Idag startet rettssaken mot Jan Kåre Christensen og hans blogg. Christensen er omtalt en del i ovennevnte blogg.

 

Han skriver i dag om "rakfisklømmelen" Torodd som deltar i å kjempe mot sannheten om skilsmisse og gjengifte.

 

 

torodd%2Bfuglesteg%2B2.jpg

 

Torodd står sammen med Jan Aage Torp i kampen mot det kristne ekteskapet.

 

Manglerud lensmannskontor var enige med Jan Aage Torp i at bloggen var injurierende, også overfor Torps nåværende kone. Og påla ham en bot på kr 10 000.

En bot som Christensen (naturligvis) nektet å betale.

Christensen har Brynjar Meling som forsvarer. Så Godtfolk, besøk gjerne Christensens himmelske blogg og send ham noen penger.

Jan Aage Torps advokat stiller nemlig opp på det hele helt frivillig og gratis, ifølge avisen Dagen.

 

Hvordan skal dette gå?

 

Oppmuntrer videre til å lese et nytt innlegg i bloggen til Arne Ulf Breen, om den syndige Camembertosten, som har kommet fra et katolsk land og fører til syndige tanker:

 

https://smyrnamenighet.wordpress.com/2015/12/26/camembert-osten-leder-til-synd-og-oppror-mot-gud/

Endret av Porcius Festus
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Du skjønner at dette er kødd, ikke sant? Ellers enig i at det kan være vanskelig å skille slike sider, som dette med den syndige camembertosten, fra rabiate religiøse nutcases, men dette er altså parodi på hvordan en kristen side skrevet av en rabiat kristen kan bli... :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 11 måneder senere...

Denne Jan Kåre Christensen er forfulgt av en person som kaller seg Ansgar Braut. Ansgar Braut skal visst være en oppdiktet karakter skapt av Kristian Valen.

 

Angående skilsmisse og gjengifte, har det kommet mer lys over en mann ved navn Doug Perry, en youtube-profet som har startet en farm ved Liberty, Missouri. Der det selvsagt kommer mange kristne besøkende.

 

Men Doug Perry aksepterer drømmer som sier at en skal kunne skille seg, og gifte seg igjen med en bestemt person. Dette kan gjentas flere ganger hvis en føler at Gud bekrefter drømmen og/eller budskapet. Dette kaller han for "åndelige ekteskap". Joda... Skal vi tro på at de ikke har seksuelt samliv i disse såkalte åndelige ekteskapene?

Neppe... Det hele er nok en youtube-profet som har startet en kult for å få flere "chicks". Det er alt hva det dreier seg om, ikke sant? Å starte en kult der de mannlige lederne kan få tilgang til flere "ryper" enn de ellers ville hatt. Trist nok...

 

Det hjelper ikke nevneverdig at Doug har fine dyr på farmen, og gir pakker med mat til hjemløse. Selv om det selvsagt er verdifullt for de hjemløse.

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Kiære Eder Alle.

 

Smyrnabloggen har fulgt opp med flere verdifulle bidrag siden sist, det mest sensasjonelle høres ut til å være "Frels-o-mat", en teknologisk dingseboms som kan frelse syndere som homofile og lignende!

 

https://smyrnamenighet.wordpress.com/2017/11/10/bestill-din-frels-o-mat-fra-smyrna-menighet-og-utrydd-homofili-og-lesbisme-fra-norge/

 

Ja, jeg håper også at denne Frels-o-maten kan få mennesker til å tro på flat jord og ung jord-kreasjonisme, og flekke klærne av dem som er kjønnsbedragere og utstyre dem med sanne og riktige kledebon. Da vil vi endelig få litt standard her i landet.

 

Videre har de funnet ut at lesbiske bruker Brut efterbarberingsvann. Dette er et meget viktig spor. Så eftersøk denne lukten i dine døtres husbunad og klesbunad, og ved å lukte på kjerringene andre steder. Dernest kan disse folkene sendes til behandling med Frels-o-maten, dette fantastiske redskapet. Menn kjennes ofte igjen på at de har øreringer, og tvilsomme gestikuleringer med hendene. Noen bruker endatil pudder og lebepomade.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...