Gå til innhold

RYKTE: - iPhone 7 får ikke hodetelefon-utgang


Anbefalte innlegg

At man kan anta at en bedre brukeropplevelse er bra for salget. 

 

Man kan selvsagt ikke blindt si at det er sånn i alle tilfeller og at det ikke finnes et punkt der marginalkosten blir for stor, men sånne unntak og forbehold tar man uansett alltid. Det har ikke noe å si, og å påpeke unntakene er å slå inn åpne dører.

 

(Det er forsåvidt ikke så farlig hva ikke-fagfolk mener om dette her). 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

At man kan anta at en bedre brukeropplevelse er bra for salget. 

 

Man kan selvsagt ikke blindt si at det er sånn i alle tilfeller og at det ikke finnes et punkt der marginalkosten blir for stor, men sånne unntak og forbehold tar man uansett alltid. Det har ikke noe å si, og å påpeke unntakene er å slå inn åpne dører.

 

(Det er forsåvidt ikke så farlig hva ikke-fagfolk mener om dette her). 

 

For det første er "salget" og "inntjening" to forskjellige ting.

 

Og videre har mitt poeng hele veien vært at det ikke er sånn i alle tilfeller. Du kan jo kalle det å slå inn åpne dører, men det er ikke mange innlegg siden du kom med en påstand om at slike unntak ikke fantes. Det er på tide at du leser igjennom hva andre skriver du også. Du setter opp en stråmann.

 

AtW

Lenke til kommentar

Generelt sett er salget godt for inntjeningen .

 

Om jeg har hevdet at det ikke finnes unntak har jeg vært uklar, men ser ikke helt hvor jeg har sagt det. 

 

Ja, men det er to vesentlig forskjellige ting, det at det er to forskjellige ting er ett av hovedgrunnene til at en bedre brukeropplelvelse ikke nødvendigvis er bra for inntjeningen.

 

 

 

Men selvfølgelig er ikke forholdet 1-1, og der finnes en grense der man ikke tjener mer på å forbedre mer.

 

Men å si at forholdet et negativt er bare tulL.          

 

Dette da som svar til mitt innlegg der jeg sier forholdet kan være negativt.

 

AtW

Lenke til kommentar

 

Jeg har aldri sett noen som har blitt fornærmet i Apple-tråd sammenheng pga "haterne", du må gjerne vise til et slikt tilfelle. Det er nok heller at man til tider kan bli grenseløst oppgitt over det usakelige lavpannede nivået. Nivået fra basherne kan sidestilles med kommentarer som "Hvorfor kjøre Skoda når du kan gå da" i 2015. Så har du de som holder seg for god til akkurat disse tingene men er mer opptatt av å være mot-apple som om det var nazityskland vi snakket om "koste hva det koste vil" og er like irrasjonelle.

 

Lit merkelig at du kan mene det  Theo433, for hver gang noen kritiserer Apple for ett eller annet  så er det noe som føler seg trakassert og mobbet

Dette har gjennomsyret de fleste trådene her på forumet  som omhandler Apple og produktene de står bak 

 

Da har det haglet med motargumenter som går i alt fra at man kun er ute etter å hate Apple av prinsipp til at man burde heller finne seg noe annet å gjøre

 

For min del oppleves det som om at Apple er en religion der man ikke tåler kritiske spørmål

 

 

 

enkelte ganger ( ofte i forbindelse med at Apple har funnet på et nytt konsept )  ser man holdningen :

æsj , den begynner å bli gammel og kjedelig ( selv tilkoblingen funger helt ypperlig )  så er det mange som ønsker seg en ny type tilkobling.

Da utøver de symptomet om at de ønsker seg noe nytt fordi de kjeder seg , ikke fordi det er så mye behov for noe nytt

 

når så iden blir satt ut i livet så blir den  proprietær fordi Apple har selvsagt tatt patent på tilkoblingen

og det skjer også ofte frett etter  andre har tatt i bruk det gamle konseptet

Lenke til kommentar

Det kan være negativt. Men å si det er negativt et feil. Ser jeg var upresis, men du skal være bra vanskelig for å lese det jeg skiver i den retningen siden jeg i alle andre poster snakker om unntak.

 

Er jeg så vanskelig? I konteksten av det jeg skrev er det vanskelig å tolke det annerledes for meg, da jeg også sa at det kan være negativt, og du sier at det er bare tull. Da er det ikke så lett for meg å tolke det som at du faktisk mener det eksakt samme som meg.

 

AtW

Lenke til kommentar

Samsung følger etter og lager en like tynn telefon, alle jubler ;)

 

Apple sin kan bøyes fordi den er så tynn "at deg gååår ann".

Samsung sin bøyes også fordi den er så tynn "ja det er jo ikke så rart".

6S er så solid at den tilnærmet er umulig å bøye "den størsta absoluta tyyyyyystnaaaad"

 

Samsung sine toppmodeller har aldri vært utsatt for noe bøyningsfare. De er alltid blant de sterkeste. Frem til S6/Note 5 har de brukt plastkonstruksjoner som i praksis er imune mot bøying. S6 kom med en gang med en langt sterkere legering enn det som var normalen og det som ble brukt av andre. Samtidig som de designet intern struktur godt, og ikke skapte svake punkter med knappene på siden. Heller ikke i Egde modellen, du kan se kar forskjell her mellom Egde og S6.

 

Det er derfor 6S er klart kraftigere. De har nesten ikke endret noe, bortsett fra legeringen de bruker.

 

Og hvis du ser i media så er det negative nyheter som gjelder. Uavhengig av merke. Du anklager folk for å skrive masse om Apple, men se over det du selv skriver:

Samsung fulgte ikke etter og lagde tynn telefon. De har lagd tynn telefon i evigheter. Det er ganske åpenbart hvem som fulgte etter når du ser på iPhone 6 kontra 5. iPhone 6 er jo en klar innrømmelse fra Apple sin side om at de tok feil.

Hvor tynn den har, er lite relevant for hvor lett den bøyes. Telefoner som kan bøyes kommer oftest av svake punkt, eller svake legeringer (hva enn media sier, Aluminium er ikke sterkt i det hele tatt, det er utrolig svakt. Hørt om aluminiumsfolie? )

Og du sier Samsung sine telefoner kan bøyes. Nei. Det kan de ikke. Hvorfor skulle noen skrive negativt om Samsung på dette feltet? De har alltid vært i toppen her. Hvis du vil at andre ikke skal komme med usaklig sprøyt, ikke skriv det selv. Du er jo bare en del av det du klassifiserer som et problem når du skriver ting som dette.

 

 

La oss si at Samsung gjorde dette først. Jeg vil anta at mange tenkte i sitt stille sinn at "det var da som søren, må jeg kjøpe noe nytt nå da". Noen ville ytret at dette var dumt. Men det hadde ikke blitt side opp og side ned med drittslenging om Samsung.

Har du sett hver eneste tråd etter S6?

Samsung hvor er minnekortet mitt?

Samsung hvor er batteriet mitt?

Samsung, hvor gikk vantettheten?

Samsung, hvorfor puttet dere ikke større batteri, istedenfor å gjøre den så tynn?

Folk blir aldri lei av å skrive det. Så har du den obligatoriske touchWiz er forferdelig og må fjernes straks etter kjøp, fordi det ødelegger telefonen. Skulle ønske de bare ble solgt med stock android (S Pen med stock Android, yeah, hvorfor kjøpe du Note nå igjen?)

 

Dessuten tar vanligvis ikke Samsung så kontroversielle valg. Å fjerne 3.5 mm plugg er noe jeg kan se for meg Apple gjøre. Samsung kan nok og gjøre det, men da sannsynligvis langt senere. 

 

Så jeg tror du må se mer på hva folk skriver på forumene, og mindre utifra ditt synspunkt. Du må og se på andre faktorer. Andelen kontroversielle valg fra Apple kontra Samsung f.eks. Noen selskaper gjør valg som trekker mer kritikk og uenighet enn andre. Apple er et slik selskap. Større selskaper får og langt mer kritikk uansett enn mindre. Det er lite vits å trykke nyheter om fabrikkene til HTC, når du får 100 ganger flere trykk for å gjøre det samme for Apple. Og folk kan ikke kritisere noe de ikke ser en artikkel for, åpenbart.

 

Apple kommer til å kutte hodetelefonutgang den dagen de tror det gir en bedre brukeropplevelse. Tror folk virkelig på at de med vilje installerer et handicap i telefonen for å loppe folk for å tjene en hundrelapp eller to ekstra på overganger, eller at de er villige til å installere et stort handicap i bytte mot litt flere solgte Beats-hodetelefoner?

 

Jeg kjøpte en ny iPhone på mandag. Den kostet om jeg husker rett 9590 kroner. En hundrelapp fra eller til gjør liten forskjell for meg i den sammenhengen, og det suverent viktigste for Apple er at jeg fortsetter å kjøpe slikt tøv hvert eneste år, ikke å loppe meg for noen ekstra kroner.

 

iPhone er det suverent viktigste produktet for Apple, og utenom råvarer muligens den mest innbringende varen for salg på kloden. Enhver endring blir gjort i håp om å øke eller opprettholde salg av iPhone. Alle andre hensyn stiller bak i køen.

Bedre brukeropplevelse er ikke det samme for alle. Det vil ikke være et pluss for alle om de kutter 3.5 mm utgangen. De vil gjøre det når ulempen for folk vil være så liten at det ikke påvirker salgene deres nevneverdig å kutte den. For helt ærlig, hva er fordelen med å kutte den? Les mitt innlegg tidligere der jeg skriver om det. Jeg kan ikke helt se hva fordeler det skal gi for Apple. Hvis du tar noe vekk, da må du jo få noe tilbake også, ellers blir det bare netto tap. Hva får du tilbake?

 

Det er få (om noen) ting som er mer salgsdrivende enn en god kundeopplevelse. Fornøyde kunder kjøper igjen og forteller andre om det. Apple har ekstremt fornøyde kunder.

Pris ville jeg sagt var det mest salgsdrivende. Ikke i Apple sin kundegruppe. Ser en på smartmobil solgt totalt derimot, så tror jeg du vil finne langt flere der pris var den avgjørende faktoren for kjøp/salg, enn brukeropplevelse. Samtidig er ikke pris alene nok. Da hadde alle importert mobiler fra lite kjente selskaper i Kina. Jeg ser stadig linker til kjøp som gir mye HW for pengene. Likevel så er de fleste langt bedre tjent med å kjøpe en Honor 7/Moto G/ Moto X Style/LG G4/M4 Aqua ol. For det finnes en balanse mellom pris og brukervennlighet, og selv i det segmentet der pris betyr så mye, så er brukeropplevelse en viktig faktor.

 

Når det er sagt så gjør Apple stadig valg som går utover brukeropplevelse, for å øke inntekter. De bruker AMD GPUer i iMacs og MAcBookPros, spesielt i rMBP går dette hardt utover brukeropplevelse. De bruker TLC i telefonene sine, og nettbrett. De har ikke oppdatert MBA linjen sin på årevis, og folk får et produkt som er langt under Apple sin standard kvalitet som du finner i MacBook og rMBP. Så Apple staser gjerne en del på brukervennlige SW tjenester, men når det kommer til HW er målet først å fremst å ha noe som ikke er for langt unna konkurrentene, og spare inn mest mulig penger og øke profitt per enhet.

 

Men det er og klart at brukvervennlighet/pris faktoren er jo ganske forskjellig land til land og region til region. Det endres også med tiden. I en stund nå har jo trenden helt klart gått mot mer brukvervennlighet her i Vesten, men også i andre land. I Kina eksempelvis har folk lang langt bedre råd enn for kun kort tid siden, og det fortsetter. Og Apple har jo helt klart vært på den trenden, og dermed fulgt markedet ekstremt bra. Så jeg ville helt klart si at for den gruppen Apple sikter seg inn på, så har de i lange tider truffet ganske bra på prioritering av brukervennlighet kontra pris osv. Samtidig er det ingen hemmelighet at Apple tjener massevis av penger. En av grunnene til det er jo nettopp fordi de ofte prioriterer økte inntekter foran økt brukvennlighet, eller fordeler for sine kunder, gjøre produktene bedre osv. Apple kunne laget bedre produkter, men de velger heller å tjene mer penger. De kunne og utviklet lang mer, og ekspandert mer, men igjen, de foretrekker pengene. Dette er ikke ment som negativt mot Apple, at de er griske osv. Apple er et selskap. Andre produsenter av smartmobiler er og selskap. Du kan si, ja men produsenter som Huawei og Xiaomi tar langt mindre fortjeneste utifra sine produkter. De er mye mindre griske enn Apple. Likevel, hvis du ser litt mer på økonomien, den kinesiske stat, deres planer osv. Så er sannsynligvis prisnivåene til huawei/Xiaomi en del av en langsiktig strategi, for å nettopp tjene mye penger. Det er tvilsomt at det er fordi de er snille å greie for å si det slik.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Bedre brukeropplevelse er ikke det samme for alle. Det vil ikke være et pluss for alle om de kutter 3.5 mm utgangen. De vil gjøre det når ulempen for folk vil være så liten at det ikke påvirker salgene deres nevneverdig å kutte den. For helt ærlig, hva er fordelen med å kutte den? Les mitt innlegg tidligere der jeg skriver om det. Jeg kan ikke helt se hva fordeler det skal gi for Apple. Hvis du tar noe vekk, da må du jo få noe tilbake også, ellers blir det bare netto tap. Hva får du tilbake?

Nå er dette på tidlig ryktestadium, så det er ikke godt å si hverken om dette skjer eller hva som vil være konsekvensen. Mulig det blir en kortere telefon? Litt mer plass til batteri? Enklere å lage telefonen vanntett?

 

Jeg aner ikke, men jeg kan altså ikke se for meg at de ville gjøre slikt bare for å være vanskelige. At alle ikke har samme preferanser er åpenbart, men slik er det med alt, så det er ikke et argument hverken for eller mot noe som helst.

Lenke til kommentar

Nå er dette på tidlig ryktestadium, så det er ikke godt å si hverken om dette skjer eller hva som vil være konsekvensen. Mulig det blir en kortere telefon? Litt mer plass til batteri? Enklere å lage telefonen vanntett?

Jeg aner ikke, men jeg kan altså ikke se for meg at de ville gjøre slikt bare for å være vanskelige. At alle ikke har samme preferanser er åpenbart, men slik er det med alt, så det er ikke et argument hverken for eller mot noe som helst.

 

Hvis du ser på mitt tidligere innlegg angående dette...

 

Folk som kjøper Apple kan umulig kjøpe den pga størrelse. Det at den blir litt kortere, vil bare bety at den nærmer seg konkurrentene litt mer, som allerede er langt kortere. Litt mer batteri vil og gjøre at den bare kommer på nivå med konkurrentene, det fir dem ikke noe fortrinn. Det finnes massevis med lukefrie 3.5 mm telefoner, ser ikke at det er et problem.

 

Så hvis folk har problemer med å finne ut hva de får ut av det, hvorfor er folk så ivrige etter å si at dette ikke er så ille. Ja bluetooth kan erstatte, og du kan slippe trøbbel med ledninger, og for noen så er bluetooth tingen og kabel forferdelig. Folk sier det er fortiden osv. Vel, bluetooth finnes allerede til all telefoner, så der er det ikke noe problem. Så hvis folk ser på det som noe potensielt bra at den forsvinner og at det er naturlig, da må det jo være en fordel med det. Helt til jeg ser en fordel med å fjerne den, kommer jeg uansett til å være negativ til det. Jeg bryr meg ikke om du kan få bluetooth headset i alle varianter til samme pris, eller om bluetooth et supert og fremtiden hvis det ikke finnes noen fordeler med å kutte den?

 

Jeg kan se det på en telefon, som folk kjøper delvis på grunn av at den skal være liten og lett, eller en enhet som får en fordel i batteri pga dette. Dette er en kategori ingen iPhone havner i.

Lenke til kommentar

 

Atw:

Når man krever dokumentasjon bør man gå foran som et godt eksempel og vise dokumentasjon til det man selv argumenterer for. Dette ser jeg stadig vekk, om ikke alltid, mangler fra din side. Jeg venter i spenning men holder ikke pusten særlig lenge for å si det slik.

 

Hva konkret i denne tråden som jeg har sagt du savner dokumentasjon på? Så skal jeg prøve å finne det.

 

AtW

 

Artikler om at Samsung blir avdekket for dårlige forhold i fabrikkene og at det da i kommentarfeltet foregår en stor mengde bashing  :) Det er synspunktet du fremmer.

 

Men finner det litt merkverdig at andre må hjelpe deg med å konkretisere hva du faktisk mener ATW.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

 

 

Atw:

Når man krever dokumentasjon bør man gå foran som et godt eksempel og vise dokumentasjon til det man selv argumenterer for. Dette ser jeg stadig vekk, om ikke alltid, mangler fra din side. Jeg venter i spenning men holder ikke pusten særlig lenge for å si det slik.

 

Hva konkret i denne tråden som jeg har sagt du savner dokumentasjon på? Så skal jeg prøve å finne det.

 

AtW

 

Artikler om at Samsung blir avdekket for dårlige forhold i fabrikkene og at det da i kommentarfeltet foregår en stor mengde bashing  :) Det er synspunktet du fremmer.

 

Men finner det litt merkverdig at andre må hjelpe deg med å konkretisere hva du faktisk mener ATW.

 

 

Kan du sitere meg på det synspunktet? Siter påstanden du vil ha underbygget. Det eneste jeg har skrevet som likner i denne saken er svaret mitt til DEG der jeg ber deg underbygge påstanden din om at det er "knyst stille", når aktører som samsung får kritikk. Det er ikke en påstand, og det du ber om er å be meg først bevise at din påstand er feil, før du beviser at din egen påstand er riktig. Du skjønner vel selv hvor tøvete det er? 

 

Du får forøvrig finne det så merkelig du vil, min erfaring er at folk påstår så mangt om hva jeg mener, og at konkretiseringer derfor er på sin plass, så jeg først kan bedømme om det faktisk er noe jeg mener. Det viste seg å være ganske treffende også denne gangen, så sett i gang: siter konkret akkurat hvilken PÅSTAND du mener jeg skal underbygge.

 

AtW

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Så det du sier nå ATW er at du diskuterer en sak uten å ha noen meninger om den faktiske saken?

 

Nei, det jeg sier at jeg har meninger om ting, men det skjer stadig at folk påstår at jeg har andre meninger enn jeg har.

 

Så jeg foreslår to ting:

 

1. Du underbygger din påstand om at det er "knyst stille" når andre produsenter som samsung får kritikk for arbeidsforhold.

2. Om du vil at jeg skal underbygge en påstand, så siterer du den konkrete påstand du vil ha underbygget.

 

AtW

  • Liker 1
Lenke til kommentar

La oss oppsummere dette enkelt.

 

1. Min påstand er at noe ikke forekommer, du vil at jeg skal dokumentere det. Dokumentere at noe ikke forekommer? Vel hvis du ikke kan finne at det forekommer så har jeg dokumentert det enkelt.

2. Ditt synspunkt er da helt klart at dette forekommer og jeg vil tro det er rimelig greit å dokumentere ved å peke på det. 

 

Blir du ikke lei av retoriske leker i forumet? 

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

La oss oppsummere dette enkelt.

 

1. Min påstand er at noe ikke forekommer, du vil at jeg skal dokumentere det. Dokumentere at noe ikke forekommer? Vel hvis du ikke kan finne at det forekommer så har jeg dokumentert det enkelt.

2. Ditt synspunkt er da helt klart at dette forekommer og jeg vil tro det er veldig mye enklere å dokumentere. 

 

Igjen, blir du ikke lei av retoriske leker i forumet?

 

1. Nei, det er det faktisk ikke. At det er "knyst stille" i tråder om samsungs arbeidsforhold" er noe som forkommer, nemlig tråder som handler om dette, der folk ikke sier noe. Det er dette du trenger å underbygge, jeg krever ikke noe mer, noen tråder av denne typen. Det er måten å underbygge det på.

 

Det er ikke en "retorisk lek", det er du som kommer med overdrivelser og feilaktige påstander som passer dine "fordommer"; og når du blir bedt om å faktisk sette noe bak påstandene dine, så synes du det er lite behagelig, og forsøker å vri deg unna. Om du ikke vil underbygge det så håper jeg i det minste at du tenker deg om før du påstår slikt igjen.

 

AtW

Lenke til kommentar

Folk som kjøper Apple kan umulig kjøpe den pga størrelse. Det at den blir litt kortere, vil bare bety at den nærmer seg konkurrentene litt mer, som allerede er langt kortere. Litt mer batteri vil og gjøre at den bare kommer på nivå med konkurrentene, det fir dem ikke noe fortrinn. Det finnes massevis med lukefrie 3.5 mm telefoner, ser ikke at det er et problem.

Dette er sprøyt fra ende til annen. Jeg velger iPhone fordi det er beste totalpakke for min del, men om den hadde vært litt kortere, tynnere og hadde bedre batteritid ville det bare være fint. Å redusere alt til en måling av én enkeltkomponent av gangen er sjelden særlig fruktbart.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Så det du sier nå ATW er at du diskuterer en sak uten å ha noen meninger om den faktiske saken? Min påstand er rimelig enkel, du må gjerne dokumentere at den ikke er riktig.

Det er du som mangler kilder her. AtW stiller bare spørsmål med dine påstander, og du prøver å vri deg unna med å reflektere det tilbake, og prøve å få AtW til å finne kildene. Du har heller ingen kilder på det du skrev i innlegget jeg svarte deg på. Du har heller ingen svar på det jeg skrev. Jeg er ikke overrasket. Det vil nemlig være umulig for deg å bevise det du skrev i det innlegget, da det er klart feil.

 

Hvis du kommer med påstander er bevisansvaret ditt. Ikke kast bort tid og forumplass på å vri ansvaret over på noen andre som setter spørsmål ved påstandene dine. Det er ikke diskusjon i det hele tatt, du bare prøver å kverulere deg ut av en situasjon der du ikke kan bevise det du skriver. Jeg ser helst at vi har skikkelige diskusjoner her.

 

 

Folk som kjøper Apple kan umulig kjøpe den pga størrelse. Det at den blir litt kortere, vil bare bety at den nærmer seg konkurrentene litt mer, som allerede er langt kortere. Litt mer batteri vil og gjøre at den bare kommer på nivå med konkurrentene, det fir dem ikke noe fortrinn. Det finnes massevis med lukefrie 3.5 mm telefoner, ser ikke at det er et problem.

Dette er sprøyt fra ende til annen. Jeg velger iPhone fordi det er beste totalpakke for min del, men om den hadde vært litt kortere, tynnere og hadde bedre batteritid ville det bare være fint. Å redusere alt til en måling av én enkeltkomponent av gangen er sjelden særlig fruktbart.

 

Akkurat, du velger iPhone, fordi det er den beste totalpakken, ikke fordi det er blant de beste på å få mest mulig inn i en liten pakke. Det å fjerne noe så lite som en 3.5 mm plugg vil nok enten gi bedre batteri, eller kortere, eller tynnere. Så si at den blir ørlite tynnere. Eller en anelse mer batteri. Ville det endret noe om du kjøpte den eller ikke? Det ville det jo ikke, du kjøper den jo for totalpakken, ikke enkeltelementer som dette. Den nye S-versjonen er jo både tykkere og tyngre. Uten at det er et problem. Den har og litt mindre batteri, uten at noen merker det. Så kommer du til å merke at det blir en anelse større igjen? Nei. Kommer du til å merke at 3.5 mm pluggen er vekke? ja. Det er gjerne ikke et problem for mange, men for mange andre igjen så vil det være et problem. Trenger problemet å være stort? Nei. Men når fordelen er mikroskopisk, skal det ikke mye ekstra problemer før det er netto tap generelt sett for forbrukere.

 

Håper forklaringen min var god nok til at du skjønner litt  bedre hva jeg mener :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Akkurat, du velger iPhone, fordi det er den beste totalpakken, ikke fordi det er blant de beste på å få mest mulig inn i en liten pakke. Det å fjerne noe så lite som en 3.5 mm plugg vil nok enten gi bedre batteri, eller kortere, eller tynnere. Så si at den blir ørlite tynnere. Eller en anelse mer batteri. Ville det endret noe om du kjøpte den eller ikke? Det ville det jo ikke, du kjøper den jo for totalpakken, ikke enkeltelementer som dette. Den nye S-versjonen er jo både tykkere og tyngre. Uten at det er et problem. Den har og litt mindre batteri, uten at noen merker det. Så kommer du til å merke at det blir en anelse større igjen? Nei. Kommer du til å merke at 3.5 mm pluggen er vekke? ja. Det er gjerne ikke et problem for mange, men for mange andre igjen så vil det være et problem. Trenger problemet å være stort? Nei. Men når fordelen er mikroskopisk, skal det ikke mye ekstra problemer før det er netto tap generelt sett for forbrukere.

 

Totalpakken er kun summen av enkeltelementene. Jo færre features man kan ha, jo bedre. Kanskje det å fjerne en plugg ikke virker som en stor greie, men om det får folk over på den overlegne Bluetooth-løsningen eller gir andre fordeler vi ikke ser nå kan pakka bli litt bedre for de fleste. For selv om totalpakka er summen av elementene blir den ikke nødvendigvis bedre av flere elementer, heller tvert i mot. Unyttige, unødvendige eller dårlig implementerte features er døden for et godt produkt.

 

For noen vil enhver endring alltid være en ulempe, sånn er det bare, og sånn vil det alltid være.

Endret av Audun_K
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...