Gå til innhold

Manchester City - Liverpool


Tunky

Anbefalte innlegg

h3Ynv7j.pngVSWkShdn2.png

Etihad Stadium

TV2 Sport Premium / TV2 Sumo / Sky

21. november 18:30

 

Da er det endelig på tide med en ny kamptråd! Liverpool tar turen til Manchester og Etihad. Her møter vi igjen Raheem Sterling, som antagelig starter kampen. Manchester City leder per nå Premier League på målforskjell foran Arsenal.

 

Litt statistikk. I bortekamper mot City har Liverpool vunnet 15, spilt 16 uavgjort og tapt 13. Mange av Citys seire har kommet etter de ble kjøpt opp av araberne med oljepenger. I gjennomsnitt scores det nesten 3 mål når City og Liverpool barker sammen på Citys hjemmebane i serien.

Manchester City sin toppscorer i ligaen er Sergio Aguero med 6 mål, mens Christian Benteke og Philippe Coutinho har nettet 4 ganger hver for Liverpool i samme turnering. 

 

Litt om skader og slikt. Begge lagene har forholdsvis lange skadelister.

For City er Delph, Bony og Nasri ute med langtidsskader, mens det er usikkerhet rundt Aguero, Silva, Kompany og Zabaleta. Alle de fire sistnevnte vurderes opp mot kampen på lørdag.

For Liverpool er Sakho, Ings, Rossiter, Henderson, Gomez, Randall og Flanagan alle uaktuelle mot City. Det er usikkerhet rundt situasjonene for Sturridge, Kolo, Ibe, Enrique og Milner.

Skal man tro Klopp og Liverpool.no rett, så er nok både Milner, Ibe, Kolo og Enrique fit for fight på lørdag. Mer usikkerhet rundt Sturridge, og jeg tror ikke han starter kampen. Klopp har sagt at han vil la Sturridge trene for fullt i 10 dager før han vil bruke han i kamp, men var samtidig veldig mystisk på pressekonferanse i dag. Tipper vi ser Studge på benken.

 

Når det gjeder Jürgen Klopp vs. Manchester City har Klopp møtet de lyseblå 3 ganger tidligere og aldri tapt. 2 møter i Champions League i 2012/13 endte med seier i Dortmund (1-0) og uavgjort i Manchester (1-1). Dortmund vant også 3-1 i en treningskamp sommeren 2010.

 

Skal man driste seg til å gjette lagoppstillinger igjen? Håper ikke Aguero er fit, og i så fall starter nok Sterling på topp. For Liverpools del blir nok Milner klar og tar igjen plass i laget, dessverre.

 

Hart

Sagna - Ottamendi - Mangala - Kolarov

Yaya - Fernandinho

Navas - De Bruyne - Sterling

Aguero

-

Benteke

Coutinho - Firmino - Ibe

Lucas - Milner

Moreno - Lovren - Skrtel - Clyne

Mignolet

 

 

Mitt wild guess på resultat: 1-1.

Endret av Knewt
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Manchester City-manageren kunne melde at Sergio Aguero er skadefri og klar til å møte Liverpool, men City må klare seg uten David Silva og Vincent Kompany.

 

- Sergio er skadefri. Han er klar til å spille kamp igjen. David kjenner fortsatt smerter i ankelen. Det vil være en risiko å benytte ham. Nasri, Bony og Kompany er skadet, slo Pellegrini fast.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...