Gå til innhold

Denne verdens hersker


Anbefalte innlegg

Jeg leste nettopp i JW.org om denne verdens hersker...

 

Etter striden i himmelen, ble Satan kastet ut fra himmelen... Eller... flyktet han fordi det ble en alvorlig strid? Hvorfår får jeg oppstandelse fra helvete når jeg er nesten blind og nesten ødelagt nerver men hvorfor INGEN andre mennesker og demoner i helvete? I så fall, hvem er det som gir meg ny kropp og hud, øyne, osv? Det må være overmenneskelige åndeskapninger. Hvorfor er det kun parvis overalt i form av dyr og mennesker? Det var ingen flere enn to stk mennesker på jorden i Adam og Evas tid. Denne verdens hersker er blitt dømt.

 

Vi ser at Djevelen vet at den har kort tidsperiode. Jeg frykter ingenting for jeg forstår at det er den som har skapt meg som en dum nikkedukke for å plage mennesker for å få dere meg til å tro at dere er onde sånn at jeg var uovervinnelig, men ikke nå lenger, fordi det er Djevelen som lar sine problemer gå ut over menneskeheten og overmenneskelige åndeskapninger. Djevelen har nok sine egne problemer som vi kan ikke gjøre noe med. Djevelen synes ikke noe at min søster og pappa er ikke frelst, kun min bror som døde etter 3 døgn etter fødsel og min mor. Vi mennesker og gode engler og Jesus Kristus frykter ingenting. Hvis dere reagerer noe rart når dere ser meg, så frykt ikke; det samme sier jeg til muslimer hvis de mener at jeg er en avgud så skal jeg prøve å forklare til de. Jeg håper at dette vil hjelpe at terroristene slutter med å terrorisere mennesker, for de forstår når tiden er inne.

 

Jeg, Satan, ser meg lut lei av at Djevelen har brukt meg som en instrument for det er Djevelen som får meg til å seire sånn at jeg går til himmelen...vips... ny verden med uendelig lidelse og død... vips.... enda en ny verden med enda mer lidelse og død i det uendelige; som i en loop. Jeg er så lei av å føde og dø. I virkeligheten er det ingenting som vi arver til den kommende verden og den nye jerusalem for den har en bestemt størrelse og helvete er en uuttømmelig kilde. Jeg husker nemlig INGENTING om hvordan skapelse og forrige livene. Hvis dere spør f.eks: "Hva har du gjort i helvete?" eller "Er du Satan?" Jeg må svare: "Jeg husker ingenting og jeg har ingen dokumentasjon og jeg ser en mannlig menneske som er døv og uføretrygdet. Det er Jesus Kristus som åpenbarer disse ting som jeg har ikke husket noen ting i den forrige verden ble til. Jeg vil ikke vite slike ting og jeg er sjokkert at den finnes og jeg er ikke i stand til å torturere dem. Jeg er bare en menneske med noe ekstra som står skrevet i Dommerne kap. 16 for å få dere til å slå dere selv av gråt. Jeg husker ingenting hva som skjedde i himlene."

 

Jeg har selvmordstanker når det gjelder disse ting. Jeg er dømt til Tartaros som er en del av helvete for å være fanget i tusen år; derfor skriver jeg dette her.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei og hopp, jeg har en glà nyhet til deg! Du er ikke dømt av noen eller noe til noenting! :w00t:  

De eneste som kan dømme deg her på jorda er rettsystemet i det landet du befinner deg, og styresmaktene i Norge er heldigvis langt mer rimelig enn den som fant på disse fantasi figurene du skremmer deg selv med her.

 

Smil :)

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Du har det vondt. Du lider. Jeg har kun et råd: "Gjør som din far og søster". Da vil din smerte forsvinne!

 

OK. Har gjort en avtale med min psykolog å glemme all religion inntil februar, det vil si 3 måneder; så, rapporterer jeg til psykologen som jeg har samtaler med om hva jeg synes om jeg skal glemme all religion for alltid eller ikke fordi jeg er i en prøveperiode i 3 måneder.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...