Gå til innhold

Nytt gamingheadset


Anbefalte innlegg

Er på jakt etter et nytt gaming headset fordi det andre ble ødelagt. Har hatt Logitech g430 frem til nå. Var veldig fornøyd med det og burde kanskje bare kjøpe det samme igjen, men jeg vil prøve noe annet. Har sett litt på dette https://www.komplett.no/product/853441/datautstyr/headset-pckonsoll/gaming-headset-pc/logitech-g633-gaming-headset#

 

Lurte på om noen vet noe om det eller om det er noen andre headset som er bra. Takk for hjelp!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Logitech er best på knekking. Du er ikke den første som ser etter nytt headset fordi det forrige, som regel G35 eller G930, har knekt.

 

Jeg har prøvdQH-90 eller Hyper x cloud et par ganger og synes de er OK. De bruker lignende konstruksjon av hva Beyerdynamic har på de mest kjente(sier jeg)hodetelefonene deres. De er kjent for å lage skikkelige hodetelefoner og solide hodetelefoner. Hvis du har lyst til å gå opp et par prisklasser så vil jeg anbefale Beyerdynamics DT 770p sammen med en aller annen mikrofon, evt headsetmodellen, MMX 300 eller QPADs QH-1339, hvis du synes prispremiumet er verdt det.

Lenke til kommentar

Bruker Beyerdynamic COP med mikrofonen som selges som ekstrautstyr. Mikrofonen er ikke fantastisk, men fungerer fint til Ts/Ventrilo. Hvis du streamer mye er nok en bedre mikrofon å foretrekke. 

Lyden er omtrent som 770, så den passer bra hvis du er glad i bass. Komforten er helt i topp. 

Endret av eyvind1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...